Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע ל-סובארו ג'סטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב קטן לנסיעות קצרות (רכב שני בבית) נראה לי שהכיוון הוא ג'סטי. הרעיון הוא לקנות אחד במצב טוב ולהשקיע בו מה שצריך

(מנוע, מזגן, קלאצ'), היום הייתי במוסך סובארו והתעניינתי לגבי עלות שפוץ מנוע כללי, במסך אמרו לי שלא עושים אוברול למנועי ג'סטי מאחר שברוב המקרים השיפוץ לא יוצא מוצלח אלא מחליפים מנוע מיבוא, האם זה נכון?

פורסם

לא כדאי, אם כבר תקנה פונטו בשנתון של 90 ומשהו אלפיים, רכב שהרבה יותר נוח מהג'סטי,

ואם אתה מתכוון לקנות רכב אז המינימום זה שיהיה בו מזגן טוב ומנוע טוב, אם לא אז אל תחשוב בכלל על הכיוון, כי צפויה לך הוצאה לא קטנה.

וחוץ מזה דווקא ג'סטי??? העגלה המצ'וקמקת הזו? אין הגה כח רכב שחוץ מצריכת דלק מעולה (לפי מה שאומרים עליו ) אין בו שום דבר שקשור לנוחות .אז בשביל מה?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
לא כדאי, אם כבר תקנה פונטו בשנתון של 90 ומשהו אלפיים, רכב שהרבה יותר נוח מהג'סטי,

ואם אתה מתכוון לקנות רכב אז המינימום זה שיהיה בו מזגן טוב ומנוע טוב, אם לא אז אל תחשוב בכלל על הכיוון, כי צפויה לך הוצאה לא קטנה.

וחוץ מזה דווקא ג'סטי??? העגלה המצ'וקמקת הזו? אין הגה כח רכב שחוץ מצריכת דלק מעולה (לפי מה שאומרים עליו ) אין בו שום דבר שקשור לנוחות .אז בשביל מה?

מכיוון שכאשר מדובר על רכב בן 10 שנים ויותר הדבר היחיד העונה להגדרה "רכב" זו יפנית מצ'וקמקת עם מינימום אלקטרוניקה, וצעצועים...

והיו לי לא מעט אירופאיות קטנות בגלאים של החל מרכב חדש מהניילון ועד רכב בן 4 שנים.

• תוכן חדש...