Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת רעה על סמל"ת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נטלי, כמו שאמר מיישר - הנחמדות הזאת באה אך ורק מהרצון שתקני את המוצר שלהם. אחרי זה - סביר להניח שינפנפו אותך לקיבינמט (לפחות זה ניסיוננו הדי ארוך עם סמל"ת).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתנו פה דוגמה לUMI-

הלכה לי המשאבת ברקס -ניגשתי למוסכי ארביב נתניה ,נפרדתי מ400 שקל וקיבלתי משאבת ברקס מקורית של ונדורה (שאני בטוח שהפסיקו לייצר לפני יותר מ7 שנים..)

כנ"ל לגבי כבל אמברקס -באמצע הטסט הוא נקרע - 190 שקל בערך ואחרי יומיים הוזמן לי החלק והורכב אצלהם.

הם עדיין מחזיקים חלקים במלאי וזה המזל שלי.

היחס אצלהם מאוד טוב ,הם בכלל לא מנפנפים.

אגב גם מרצדס "בסדר"-

רציתי להזמין גומייה לדלת ,הם חיפשו מק"ט ,מצאו במחשב ,התקשרו למחסן המרכזי ,950 שקל להזמנת הגומייה מגרמניה:shock: ,כמובן שלא קניתי .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
הבחור עם ה159 שלא מוכנים לממש את האחריות על רכבו מכיוון שנהג ברכב נהיגה ספורטיבית

אולי אתה מתכוון לאלפא בררה של ד"ר גייגר? רכב שעלה כ-450 אלף שקל! הנה השרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=185834&highlight=%D7%91%D7%A8%D7%A8%D7%94+450

[

הבחורה הזאת, הדבר האחרון שהיא רצה או נסתה לעשות זה להבריח אותנו.

גרמה לנו להרגיש בנוח, הסבירה לנו על הדגמים השונים, יצאה איתנו לנסיעת מבחן.

בנסיעה עצמה היא הייתה אפילו הרבה מעבר ל"בסדר", רק רצתה לראות נהיגה ספורטיבית, לא הפסיקה לצחוק ולחייך ולצעוק, "תני גז תני גז".

אה כן, כמעט שכחתי, כל יומיים היא התקשרה אלי לברר אם אני בסוף רוצה את האוטו או לא.

הסיפור הזה, על חוסר הענות לקראת לקוחות ישנים בהחלט מטריד, אבל להגיד עליהם שהם מבריחים לקוחות פוטנציאלים שמגיעים אליהם לסוכנויות?

אפשר לחפש את השרשור של dorki שהתעניין ברכישה של רכב בסמל"ת , ולא ממש קיבל את הרושם שרוצים למכור לו.

והוא לא התעניין בפונטו.

להמחשת סדר הגודל , בסופו של דבר הוא רכש לקסוס IS250.

פורסם

כנראה שההוכחה הכי משמעותית לחוסר היכולת של סמל"ת כיבואן, היא העובדה שקאיה זרקה אותם מכל המדרגות לפני לא הרבה זמן בכלל.

ואם כבר מדברים על פיאט, להלן תמונה מתאימה במסגרת חגיגות ההודעה ה-500 שלי.

fiat500.jpg

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

כנראה שלא קראת שרשורים על למה באמת קאיה נפרדה לשלום (שלום ואל תבוא לי בחלום), הרבה יותר גרוע מאשר ניהול כושל...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבל שבארץ הדביקו לפיאט 500 מחיר כזה גבוה.

כאן בברלין הרכב נמכר כמו לחמניות טריות. הוא קטן, נוח לחנייה ומתאים כמו כפפה לנסיעות עירוניות. המראה והעיצוב הם רק בונוס שעוזר למצב אותו כרכב אופנתי.

בכלל, פיאט לא נעלמה מהעולם אלא רק בארץ.

בגרמניה רואים המון מכוניות איטלקיות וצרפתיות מעבר לגרמניות.

Veni Vidi Vici

פורסם

מקרים ופרטים :

גדשנו ודשנו בעניין ומכיוון שיש לנו דרך למסור את כל הפרטים והביקורות לאחד ממהנהלה הגבוהה יותר בסמל"ת , החלטנו לעשות מעשה .

אני אבקש מכם למסור לי פרטים של המקרים בה"פ או כאן, לא ממש קריטי, רק שאצטרך גם שם מלא שלכם. פשוט זה יראה אמין יותר. (אפשר למסור אותו בפרטי למי שלא מעוניין שצבא מעריצות ידפוק על דלתו בשובו עייף וחרמן מהעבודה)

אנו אוספים את כל המקרים ומעבירים אותם .

עוד משהו קטן ,

החברה' שהחליטו לקנות פאביה במקום הפונטו , נשמח אם תפרטו על המקרה בפרטי או שוב כאן ואם תוכלו לתת צילום של טופס הקנייה זה בכלל יהיה מעולה .

כמובן שפרטים על השתלשלות העניינים תפורט כאן בהמשך . אם תהיה כמובן .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ליאור, לא זוכר איך בברלין, אבל בפרנקפורט (ועל האוטובאנים) בקושי רואים צרפתיות (איטלקיות [בעיקר 500, 500 אבארת', בראבו החדשה, כרומה] רואים בכמויות גדולות יותר ומכובדות בהחלט). וגרמניות... את הגרמניות רואים כמו "זבל" - הלוואי והיה ככה אצלנו. תבלה לך - נתראה בספט' הבא (אלא אם אוכל לצאת גם לפני זה, באיזור ינואר).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אולי את מה שאתם אוספים כדאי לשלוח לפיאט. אם אתה מתכוון לשלוח לסמל"ת, תחסוך בול ותגרוס את זה בעצמך.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

בבקשה מקרה:

לפני כשנה וחצי בעודי עובד בבניין שנמצא 100 מטר מהמוסך המרכזי של סמל"ת ברמת החייל, סרתי בהפסקת הצהריים למחסן החלפים כדי לקנות לתומי מעט פאראפלו (נוזל קירור מקורי של פיאט אלפא לנצ'יה) עבור האלפא סוד שלי.

המחסנאי והפקידות טענו שהם לא מוכרים ליחידים, ובכלל אין להם.נאלצתי לקנות במקום זה נוזל אחר, לא מקורי.

שמי המלא יינתן בה"פ, אם זה מעניין וחשוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אחי היקר הוא הבעלים של פונטו 60 (מודל 00, דור ראשון) - בטיפול האחרון (לפני קרוב לשנה) נאמר לו שהבלמים תקינים ושהוא יכול "לסחוב" איתם עד לטיפול הבא (שיעשה בקרוב). אחי סמך על דבריו (לקוח ותיק [ויחסית] מרוצה של המוסך המרכזי) של המכונאי/בוחן והמשיך לדרכו. עבר חודש (בערך. אולי פחות) והפלא פלא - פתאום ישנה התחושה שלרכב יש קושי מסויים בעצירה. אחי שם לב שמשהו אינו כשורה והחליט שבהמשך השבוע (בזמנו הפנוי) הוא יקפוץ לחבר'ה לראות מה הבעיה. עברו להם כמה ימים (ימים בודדים) והפלא ופלא - הרכב כמעט ואינו עוצר ואחי היקר כבר נבהל לגמרי. למחרת על הבוקר - הרכב נלקח למוסך. נחשו מה? רפידות ודיסקים שחוקים להחריד, מפלס נוזל בלימה נמוך למדי ובוסטר שהיה בימיו האחרונים. רשלנות קריטית של הבוחנים/מכונאים במוסך. מה דעתכם? האם מישהו כאן נתקל בתופעה דומה?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אולי את מה שאתם אוספים כדאי לשלוח לפיאט. אם אתה מתכוון לשלוח לסמל"ת, תחסוך בול ותגרוס את זה בעצמך.

אל דאגה אינני משתמש בבול , כי כמו שזכור לי יונת מחשב לא זקוקה לו . כמו שדגי המדבר שלי אינם זקוקים למים באקווריום .

וברצינות , במידה ולא תהיה התייחסות רצינית מצד סמל"ת אולי נשלח את לפיאט . ( כשאדע לאן ואיך... )

אבל איך אומרים כ"שנגיע לנהר/נחל/הר נחצה אותו" .

ולאליבאבא , אני מנחש ששמך הוא אלי ושם משפחתך הוא באבא . לא ? ( צוחק , שלח לי את שמך המלא בה"פ . תודה . אח"כ נחליט אם זה חשוב או לא... :wink: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...