Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת רעה על סמל"ת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין צורך להנפל עליו , פשוט לקנות רכב מיבואן אחר שנותן שירות טוב יותר .

רוצה דוגמא ליבואן שנותן שירות טוב יותר ?

( רק תגיד כן ותראה כאן רשימה שלא מביישת "כתבה" של פייביש )

אתה יודע מה, תגיד לי איזה חלק זה לאיזה דגם רכב מדוייק - מנוע, איזה דור או מספק חלק.

יש לי שירות VIP באלפא ואני אבדוק אם הם מוכנים להביא את החלק.

איך אני איתך?

S2000

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני בערך חודש ניגשתי עם הפיאט למוסך מורשה ידוע בצפון, כדי לנסות להזמין לי מתג למזגן, שרק הכיסוי שלו יצא מהמקום ונעלם. מכיוון שזה מזגן מקורי של פיאט ולא מכרו כאלו הרבה, לא היה לי מה לחפש בפרוקיות (למרות שחיפשתי וכמובן לא מצאתי).

אני: שלום. אני רוצה בבקשה להזמין חלק לפיאט אונו.

הפקיד: המחסנאי לא נמצא, תבוא יום אחר.

אני: אבל אתה לא יודע על מה מדובר, אולי יש לכם פה ולא צריך את המחסנאי.

הפקיד: איזה חלק?

אני: אני צריך את המתג של המזגן המקורי של האונו.

הפקיד: מה מה זה?! איזה כפתור יש למזגן הזה בכלל?!

אני: בוא לאוטו, הוא בחוץ, אני אראה לך.

הפקיד יצא החוצה לאוטו.

הפקיד: מאיפה אני יביא לך כפתור כזה?! אין כבר כזה להזמין, אי אפשר. תלך למכונים למזגנים, הם יעשו לך כזה אוניברסלי (?!?!?)

אם אני אצליח להשיג אני אגיד לך. (כמובן שלא הצליח, לא נראה לי שניסה).

(ברחתי משם).

מסתבר שיש עוד 2 חנויות של חלקי חילוף של פיאט בת"א, אז כדי לא להטריד, שלחתי מייל לאחד מהם עם הסבר מפורט.

ענו לי : "שלום גיא. אנא ציין מספר שלדה, אני לא יודע על מה מדובר".

שלחתי מספר שלדה.

עובר יום, יומיים, שלושה, שבוע, ואין קול ואין עונה. שלחתי שוב מייל ואין תגובה אפילו אחרי שבוע.

שלחתי מייל לחנות השנייה, הפעם מראש לא ענו בכלל. החלטתי לוותר ונשארתי עם מה שיש לי.

פורסם
איך אני איתך?

איך אתה איתי ?

אני צריך דיפוני צד לבמוו לסדרה 6 . צבע בז' . תודה .

סביר להניח שמכרי כבר קימבן לו איזה חלק והתאים מפונטו או משהו באיזור . ככה שיתכן שזה מאוחר מדי .

אני מנסה לבדוק אם זה עדיין רלוונטי .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אתה לא יכול להכריח אף אחד למכור לך משהו וסמל"ת לא חייבים לו כלום.

זה שאנשים פה התרגלו שהולכים ליבואן ומבקשים חלקים והוא מביא להם איזה חלק שהם רוצים במחיר פי 4 מאשר שזה עלה לו זה לא אומר שכל יבואן חייב לעשות את זה.

אם היה חוק שאומר שהיבואן חייב להשיג כל חלק לכל רכב שהוא מכר אי פעם, הייתי מבין את הטענה.

אבל להגיד שהשירות שלהם גרוע בגלל שהם לא רצו למכור לו חלק של מכונית שהם לא מוכרים כבר מעל 7 שנים זה פשוט מגוחך.

תגיד לי, אתה בכלל קורא מה שאתה כותב? מה זה משנה שהם לא מחויבים להביא? כל הקטע של שירות טוב זה שגם אם הם לא חייבים, הם יעשו את זה בשביל לקוח משלם כי הם רוצים לשמור עליו כלקוח!

זה שירות גרוע, נקודה. ולראיה - יבואנים אחרים כן עושים את זה. זה לבדו צריך להדליק נורה אדומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חוק לא חוק. סמל"ת אטומים ומפספסים פה נקודה קריטית.

שלקוח בעל אלפא בא לבקש משהו מהם צריך לפרוש לו שטיח אדום.

בכל שנה מוכרים קומץ אלפות בארץ ואני מניח שהרווח על כל מכירה הוא גדול לעומת הרווה היחסי על נניח "סתם" פונטו.

כמעט כל אלפא חדשה שתימכר מהווה פוטנציאל לקידום מכירות.

לכן בתור יבואן של רכבי יוקרה אתה רוצה שהלקוחות שלך יהיו הכי מרוצים בעולם, גם אם המכונית שלהם בת 7.

זה פשוט נשמע כאילו מישהו שם לחץ במכוון על כפתור ההשמדה העצמית. חבל מאוד.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בעניין זהה - מציין לשבח את "מאיר".

רכב בן 14 , יחידות בודדות בארץ , והרבה חלקים שאינם חופפים עם דגמים אחרים שיובאו במספרים גדולים.

כל חלק שרציתי, הזוי ככל שיהיה, תוך שבוע או לכל היותר שבועיים - בארץ , ובמחיר ה"סטנדרטי" שלו, ז"א ללא תוספת על משלוח מיוחד וכו' - כנראה שפשוט מצרפים למשלוח הרגיל שלהם.

כולל במקרים רבים חלקים שמעולם לא יובאו לארץ - ז"א פתחו מק"ט במיוחד עבור הזמנה זו.

פורסם
תגיד לי, אתה בכלל קורא מה שאתה כותב? מה זה משנה שהם לא מחויבים להביא? כל הקטע של שירות טוב זה שגם אם הם לא חייבים, הם יעשו את זה בשביל לקוח משלם כי הם רוצים לשמור עליו כלקוח!

זה שירות גרוע, נקודה. ולראיה - יבואנים אחרים כן עושים את זה. זה לבדו צריך להדליק נורה אדומה.

רוני

לא כל מי שיש לו אלפא הוא לקוח של סמל"ת, בגלל זה שאלתי אם הרכב שלו יד שניה או שהוא קנה אותו מהסוכנות.

שירות טוב נמדד לא נמדד לרעה במה שהיבואן לא חייב לעשות ע"פ החוק או הסכמים שהוא קבע בעת קניית רכב שחתמת עליו.

לפי הקצב של סמל"ט לא נישאר לך להנות ממנו הרבה זמן.

אתה רוצה לשתף אותי במקרה שקרה לך איתם?

S2000

פורסם
לא כל מי שיש לו אלפא הוא לקוח של סמל"ת

הצחקת אותי .

הוא הלך לסמל"ת להזמין חלק . אז הוא לא לקוח שלהם ?

מי מוכן לקנות מהם רכב אם הוא יודע שאף אחד לא יקנה אותו ממנו כמשומש כי הקונה ישאר ללא חלפים כי הוא לא קנה מהסוכנות את הרכב... ?

אל תשכחו,

פורסם

יאשה צודק במאה אחוז.

זה נכון שהם לא *חייבים* לעשות את זה, אבל זו בדיוק המשמעות של שירות.

מה הפאקינג בעיה להכניס חלק לפי מק"ט ידוע , שהלקוח שילם עליו מראש לתוך משלוח החלפים שמגיע ממילא ?

פשוט שאף אחד לא ב!@#$ שלו לעשות עוד הזזת עכבר אחת ולפתוח מק"ט, ההפך ממה שתיארו פה במקרה של יבואן וולבו (שאפילו, שומו שמיים, מוכר מדי פעם חלפים ישנים בהנחה לבעלי מכוניות ישנות מתוצרתו, שוודאי לא קנו ישירות ממנו אלא דרך עוד 12 ידיים בינתיים).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

Dar כנראה גם שכחתה שכל יבואן הוא בעל בלעדיות בארץ. זאת אומרת שהוא הרוויח על יבוא הרכב ולא משנה כמה ידיים הוא עבר.

מה שאתה אומר,זה שמי שיקנה את הרכב שלכם לא מגיע לו שירות מסמל"ט כי הוא לא קנה אותו מהם?

פורסם
הצחקת אותי .

הוא הלך לסמל"ת להזמין חלק . אז הוא לא לקוח שלהם ?

מי מוכן לקנות מהם רכב אם הוא יודע שאף אחד לא יקנה אותו ממנו כמשומש כי הקונה ישאר ללא חלפים כי הוא לא קנה מהסוכנות את הרכב... ?

אני שמח שהצחקתי אותך.

אתה אישית לקוח של סמל"ת אם אתה קונה מהם רכב מהסוכנות כמו שאני לא לקוח של UMI.

אתה לקוח שלהם ברגע שאתה קונה מהם חלפים או רכב.

אתה צריך לבנות על זה שאף אחד לא יהיה חייב להביא לך חלקים של רכב ישן מ7 שנים גם לא מרצדס לא BMW לא אודי לא לקסוס לא ניסאן לא רנו לא פ'יגו לא טויוטה לא מיצובישי.... אף אחד לא חייב להביא חלקים אחרי 7 שנים.

וכל אחד מחזיק ברכב ישן מ7 שנים צריך לדעת את זה, זה שכן מביאים חלקים זה לא אומר שחייבים והם יכולים להפסיק מתי שהם רוצים.

אתה לא יכול להגיד שהשירות שלהם גרוע כי הם לא רוצים למכור לך משהו שהם לא חייבים.

אתה יכול להגיד ששירות טוב של יבואן שכן החליט להביא לך חלקים למרות שהוא לא חייב.

רוצה דוגמא למה שאתה אומר בצורה אחרת? אם תלך לBMW ותגיד להם שאתה רוצה הנחה והם יתנו לך הנחה על רכב חדש ה10% אחוז מהמחיר שלו ואחרי זה תלך לאלפא והם יגידו לך שהם מוכנים לתת לך הנחה של 2% לקניית רכב מהמחיר של הרכב. אז תגיד שמחלקת המכירות של אלפא גרועים בגלל שהם לא נותנים הנחה שווה כמו הנחה בBMW? הרי ע"פ החוק הם לא חייבים לתת הנחות וBMW נותנים לך הנחה יותר משמעותית.

אם סמל"ת לא רוצים למכור חלפים של רכבים ישנים יותר זה הפסד שלהם, כי מרווחים מזה המון.

S2000

פורסם
Dar כנראה גם שכחתה שכל יבואן הוא בעל בלעדיות בארץ. זאת אומרת שהוא הרוויח על יבוא הרכב ולא משנה כמה ידיים הוא עבר.

מה שאתה אומר,זה שמי שיקנה את הרכב שלכם לא מגיע לו שירות מסמל"ט כי הוא לא קנה אותו מהם?

מגיע לו שירות כל עוד זה בתקופת האחריות או הסכמים שנקבעו איתו.

היבואן לא מרוויח כסף כל פעם שרכב עובר ידיים וזה שהוא מחזיק באלפא זה לא אומר שהוא לקוח של סמל"ת.

אתה רוצה להגיד שאני לקוח של UMI בגלל שאני מחזיק באופל טיגרה שהם מכרו לפני 8 שנים?

S2000

פורסם
אתה לא יכול להגיד שהשירות שלהם גרוע כי הם לא רוצים למכור לך משהו שהם לא חייבים.

אתה יכול להגיד ששירות טוב של יבואן שכן החליט להביא לך חלקים למרות שהוא לא חייב.

במידה ונהוג בכל העולם לתת שירות מסוג זה בכל החברות ורק היבואן אצלך בארץ מחליט לנצל את החוק ולא לספק , אז כן - זה שירות גרוע .

אתה מוזמן ליפייף את המשפט הזה כמה שתרצה , זה עדיין יהיה חרא של שירות ביחס למתחרים .

אל תשכחו,

פורסם
אתה רוצה להגיד שאני לקוח של UMI בגלל שאני מחזיק באופל טיגרה שהם מכרו לפני 8 שנים?

ברגע שאתה מחזיק רכב כזה , אתה לקוח פוטנציאלי . ברגע שנכנסת לקנות משהו - אתה כבר לקוח .

אל תשכחו,

• תוכן חדש...