Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחר ניסיון די כואב עם BMW קופה שרכשתי ליום הולדת 17, החלטתי לפנק את עצמי ברכב ליום הולדת 18 רק שהפעם

ללכת על משהו טיפה יותר צנוע. הדרישות שלי מהרכב הם רכב ידני, אמינות יחסית ( הכל יחסי, כי מסתבר שגם BMW

שנת 2000 [צורה חדשה] שעברה את כל הטיפולים עם קילומטרז' נמוך ממישהו שאני מכיר פתאום מתחילה לעשות בעיות

שעולות הרבה כסף) והכי חשוב קבריולט. לא מחפש כרגע הנעה אחורית ולא מחפש אוטו עם ביצועים מטורפים, מאחר והשאיפה

שלי היא בתוך כשנה-שנה וחצי לרכוש רודסטר קטנה הנעה אחורית כדוגמת מיאטה NC, אך כרגע, החלטתי שגם CC חמודה יכולה

להספיק.

צריכת דלק וכו' לא כלכך מעניינת אותי. הבעיה העיקרית היא נושא האמינות. כידוע, פיג'ו רכב צרפתי והצרפתיות ידועות לשמצה

בנושא האמינות. רבים מאנשים שדיברתי איתם אמרו לי לא להתקרב לפיג'ו, ובטח שלא לCC חשוב לציין כי לאף אחד מהם לא היה

ניסיון אישי עם הרכב וכולם שמעו מחבר ששמע מחבר.

השאלה שלי בגדול היא האם האוטו כלכך נורא? שוב, ברור לי שהרכב הזה הוא מכונה וככל אוטו נוטה לפעמים לתקלות,

השאלה היא האם מעבר לסכום שעולה הרכב אצטרך לקחת משכנתא (בדומה לBMW) ולהכיר את כל צוות המוסך בע"פ?

דבר נוסף, חשבתי לקנות את ה1.6 ידנית שנת 2003-2004 שבשוק נמכרות באיזור ה-80 אלף שקל.

קורץ לי לקנות רכב משנתון יחסית מתקדם, במיוחד כמה רכבים ספציפיים שמופיעים ב"יד2" מאחר והקילומטרז' נמוך,

מספר היידים נמוך (יד ראשונה או שנייה) ועל כן, נראה שסיכוי לתקלות והפתעות נמוך יותר. מצד שני חשבתי לעצמי,

למה לא לקנות רכב כזה בשנתון 2002 ולחסוך 10-20 אלף שקל (נמכרות באיזור ה65 אלף שקל) וכאן שוב מגיע נושא

האמינות. לא ממש איכפת לי אם הרכב הוא 2004 או 2002.. השאלה אם הירידה בשנתון מסכנת אותי? שמעתי שב-2004

בוצעו המון תיקונים לפאקים שהיו ברכב ובעיות מסוימות. האם הדבר נכון?

מה אתם הייתם עושים? קונים את הרכב? לא קונים? אם קונים אז הייתם חוסכים 15 אלף שקל וקונים את הרכב בשנתון של 2002

במקום 2004? מה חשוב לשים לב?

תודה מראש.

Lexus CT200H

פורסם

לא מצדיק תמחיר של הקבריולט לפזו אנחנו מדברים בכפול מהדגם הרגיל מה שאומר ששנתון 2001 נימכר ב35אלף והקבריולט ב65 אלף ממש לא מצדיק.רד מזה אם כבר קבריולט כך משהו טוב אם שוק חזק כי אחרי שנה אני מאמין תימכור אותה אולי ב40 אלף.

ובכלל בקשר לאמינות יש לחבר שלי כזה אני אישית נסעתי עליה מה שאו מספר בגדול אחלה רכב מה שכן חשוב לציין שאו נפל ב7 אלף על תקלה בגג החשמל תזהר מזה

בהצלחה

156כוחות סוס מספיקים לי:-)

המסמר שבולט נידפק:arrow:

פורסם
לא מצדיק תמחיר של הקבריולט לפזו אנחנו מדברים בכפול מהדגם הרגיל מה שאומר ששנתון 2001 נימכר ב35אלף והקבריולט ב65 אלף ממש לא מצדיק.רד מזה אם כבר קבריולט כך משהו טוב אם שוק חזק כי אחרי שנה אני מאמין תימכור אותה אולי ב40 אלף.

ובכלל בקשר לאמינות יש לחבר שלי כזה אני אישית נסעתי עליה מה שאו מספר בגדול אחלה רכב מה שכן חשוב לציין שאו נפל ב7 אלף על תקלה בגג החשמל תזהר מזה

בהצלחה

לא שאלתי על המחירון , הוא פחות מטריד אותי.

השאלה היא בעיקר בנושא האמינות של הרכב ומחלות ידועות.

Lexus CT200H

פורסם

לגבי מחלות ואמינות קטונתי מלהגיב. אבל המנועים של הCC מותקנים בשאר הדגמים של ה206 (ה1600 בXS ו2000 בGTI) ובדגמים נוספים של PSA ולמרות שיש להם כמה חולשות אופייניות (כמו לעוד הרבה מנועים של עוד הרבה יצרנים) - הם לא כל כך גרועים.

לגבי שאר הרכב - במקום לקרוא תגובות לא מבוססות ושמועות, תריץ חיפוש ותמצא תגובות של אנשים שאשכרה מחזיקים את הרכב, לדוגמא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1759655&postcount=8

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...