Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות "קיר" מי מתכת שעושים מימנה שטיחים.. :idea::idea: .

לשים את המגבר אליה וגם סאב.

שאלתי היא כזו העם איכות הבאס תיפגע בגלל הקיר האלומיניום?????? : :roll:

משהו כזה אבל אצלו זה הריצפה אני רוצה לעשות מי מתכת כזו קיר איפה שהמגברים נימצאים אז לשים שמה את המתכת..

amps2.jpg

פורסם

תראה מה שיש שם זה אלומיניום (אם אני לא טועה) המתכת באה בשני סוגים - מט, ודיאמונד. המבריק זה הדיאמונד הוא גם יותר יקר (לא עסק רציני בין 60-100 שקל לריבוע של 80X40 ס"מ)

הבעיה היא שאם אני זוכר נכון, המתכת הזו לא כל כך עבה, אז כנראה תצטרך להוסיף לה משטח גומי כלשהו כדי לתת לה יותר מסה ולדאוג שההדבקה גם לגומי וגם למושב תהיה מאוד מאוד חזקה. אם תקפיד על כל אלה לא אמורה להיות לך בעיה.

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי אלומיניום לא נמס כל כך מהר.....

ובמחשבה שניה כמו שאיל אומר, אתה לא באמת חייב את הגומי, כל עוד ההדבקה שלך תהיה מספיק הרמטית וחזקה, המתכת לא תרעד.

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

• תוכן חדש...