Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - שכן שטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה לעשות?

אין הרבה מה לעשות.

בייחוד שאתה מפחד שאיכשהוא זה יחזור אלייך.

התקווה היחידה שלך יכולה להיות שמתישהוא פשוט יימאס לו מהדרבוקה או שהוא יימצא עבודה או משהו.

פורסם

תשים בלוח מודעות בבניין מאמר(שכמובן ערכת בפוטושופ) שנגינה מרובה בדרבוקה גורמת לסרטן פרקי כף היד. ואם ניגנת תקופה ארוכה יש צורך בפסק זמן מנגינה לפחות שנתיים.

לך תדע ,אולי זה יעבוד.

פורסם

תנסה לתפוס איזה שוטר משועמם,תפוס איתו שיחה ותבקש ממנו להפחיד את השכן שלך.

אחרי שהשוטר ידפוק לו בדלת ויגיד לו שהשכנים מתלוננים על רעש,יכול להיות שהוא יפחד

ולא יחזור על זה יותר .

(אני מאמין שאם השוטר יסתכל על שכן שלך,אולי הוא גם ישאל אם יש סמים בבית,ואז בכלל שכן שלך יתפוס שיקשוק רציני).

בהצלחה.

פורסם
התקווה היחידה שלך יכולה להיות שמתישהוא פשוט יימאס לו מהדרבוקה או שהוא יימצא עבודה או משהו.

ואז ירוויח מספיק כסף לקנות גיטרה חשמלית (מהסוג הזול) ויתפטר.

ולגבי המלחמה בחזרה, תנזה את זה:

http://www.mininova.org/tor/1055660

רק אל תשכח שאתה והוא לא הדיירים היחידים בבניין

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם יש לך את המספר טלפון שלו בבית תעשה מודעה למכירת הדירה שלו במחיר מפתיע או לחלופין הרכב מבוקש..שים ביד 2 עם המספר שלו ...אבל בעצם אולי זה לא רעיון כ"כ טוב...

פורסם
אם יש לך את המספר טלפון שלו בבית תעשה מודעה למכירת הדירה שלו במחיר מפתיע או לחלופין הרכב מבוקש..שים ביד 2 עם המספר שלו

תשיג מס' טלפון נייד ותפרסם דירת 4 חדרים בצפון תל אביב (פינוי מיידי, מחיר גמיש, חניה צמודה רשומה בטאבו :twisted:) למכירה ב-600 אש"ח

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ביד 2 עושים בדיקה טלפונית עם המוכרים בנוגע לדירות. ללא אישור טלפוני הם לא מפרסמים.

ב-YNET אם אני לא טועה זה חינם.

בזמנו החליט אחד בשם אחמד, שאינו דובר עברית, להטריד אותי בשעות לא הגיוניות.

פרסמתי דירה ב-200 דולר לחודש ב-YNET, ורכב ביד 2.

מאז נעלמו עקבותיו.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

כמה דרכים שעלו לי בראש :

1.אם החלון שלו למעלה פתוח - לוקח כמה ביצים מהמקרר ומתחיל להפגיז לו את החלון .

גם אם החלון סגור , לא נעים אחר כך לנקות את כל החרא של הביצים מהתריסים :)

או :

2. להוציא את המערכת לחלון כמו שאמרו , על פול ווליום ולעשות צליל מסויים שיחזור על עצמו , למשל : צליל של אזעקת מלחמה עולה ויורדת , זה יכול להיות משעשע שהוא יחשוב שנופלים טילים :)

או שאפשר פשוט לזייף כריזה משטרתית דרך המערכת ובהקלטה איכותית ולומר לו "לצאת החוצה בידיים מורמות" או "אנחנו יודעים שיש לך סמים בבית" או "תוריד את הדרבוקה המכוערת וצא אלינו בידיים מורמות"

או :

3. במידה ויש לו אוטו - להדביק לו על כל ניגון שלו בדרבוקה את המדבקות המעצבנות האלה של "אסור להחנות" , הייתי הולך ומדפיס מדבקות כאלה מיוחדות שכתוב "אסור לדרבק" ועל כל דירבוק מדביק לו מדבקה .

כשהוא יורד לאוטו הוא יצטרך לעבוד מאוד קשה בשביל להוריד הכול .

או :

4. לעשות את הרעיון מהיוטיוב עם החרא , רק שהפעם תדאג שהחרא יתפוצץ לו על הדלת \ בפנים . יכול להיות מאוד משעשע :)

בכל המקרים לרוב , הוא לא ינחש שזה אתה .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
ביד 2 עושים בדיקה טלפונית עם המוכרים בנוגע לדירות. ללא אישור טלפוני הם לא מפרסמים.

לא זכור לי שביקשו ממני דבר כזה כשפירסמתי מודעה למכירת דירה, אולי רק בתל אביב.

טוב, אתה תמיד יכול לפרסם דירה בחדרה-נתניה, אותה כמות טלפונים (מניסיון)

פורסם
כמה דרכים שעלו לי בראש :

1.אם החלון שלו למעלה פתוח - לוקח כמה ביצים מהמקרר ומתחיל להפגיז לו את החלון .

גם אם החלון סגור , לא נעים אחר כך לנקות את כל החרא של הביצים מהתריסים :)

או :

2. להוציא את המערכת לחלון כמו שאמרו , על פול ווליום ולעשות צליל מסויים שיחזור על עצמו , למשל : צליל של אזעקת מלחמה עולה ויורדת , זה יכול להיות משעשע שהוא יחשוב שנופלים טילים :)

או שאפשר פשוט לזייף כריזה משטרתית דרך המערכת ובהקלטה איכותית ולומר לו "לצאת החוצה בידיים מורמות" או "אנחנו יודעים שיש לך סמים בבית" או "תוריד את הדרבוקה המכוערת וצא אלינו בידיים מורמות"

או :

3. במידה ויש לו אוטו - להדביק לו על כל ניגון שלו בדרבוקה את המדבקות המעצבנות האלה של "אסור להחנות" , הייתי הולך ומדפיס מדבקות כאלה מיוחדות שכתוב "אסור לדרבק" ועל כל דירבוק מדביק לו מדבקה .

כשהוא יורד לאוטו הוא יצטרך לעבוד מאוד קשה בשביל להוריד הכול .

או :

4. לעשות את הרעיון מהיוטיוב עם החרא , רק שהפעם תדאג שהחרא יתפוצץ לו על הדלת \ בפנים . יכול להיות מאוד משעשע :)

בכל המקרים לרוב , הוא לא ינחש שזה אתה .

באיזה סרט אתה חי? JACKASS?

דבר ראשון הוא יכול לתבוע על נזקים ודבר שני אם הוא לא יגלה מי זה אז הוא יכול לגרום נזק לכל השכנים כעונש קולקטיבי. והכי גרוע..נניח שהוא ידע שזה אתה..אולי הוא לא שפוי(לוקח סמים כנראה לא?)דקירה או יותר מזה לא יכולים להיות אופציה מבחינתו..?

יש דרכים חכמות וחוקיות יותר לפתרון הבעיה.

פורסם

שים מוזיקה מזרחית (חלק גדול מהשאנטים לא מתים עליה..) בווליום גבוה לא בשעות המנוחה אבל כן בשעות שבהן הוא מציק לך וצא לסידורים. תן לו להתייאש.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...