Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שהרבה זמן אני שואל את עצמי

בימים אלה אני מחפש רכב יד שניה, יצא לי להיתקל בסיויק שנת 2001 עם וו גרירה

הבן אדם טוען שהדבר מוסיף לו במחירון, והוא לא דורש על כך כלום, אך לא כאן השאלה שלי

השאלה היא, האם הדבר אמור להעלות חשש שהרכב גרר אחריו סוג של נגרר\עגלה\וכו..

האם זה לא אומר שהרכב סחב "והתאמץ" יותר - אין זה אמור להוריד במחירון ולהעלות חשד בקשר לרכב?

הייתי רוצה את נקודת המבט של חברי הפורום בעיניין.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

הנגרר הכי גדול ללא בלמים שמותר לרכב פרטי הוא 500 ק"ג כולל. לא משקל גבוה מדי בשביל רכב פרטי. תוסיף על זה את העובדה שבד"כ לא מדובר ברכב שעובד עם נגרר כזה ביומיום, אלא בגרירה של ציוד פנאי כזה או אחר כמה פעמים בשנה לכל היותר, ותבין שמדובר בעומס זניח.

מכרתי כבר ארבעה רכבים פרטיים עם תפוח-גרירה. לא היתה לזה כל השפעה, לא על הרכב, ולא במכירה.

פורסם

ברכב שלי מותקן וו גרירה. במהלך 5 השנים שהוא בבעלותי, הוו היה בשימוש יום אחד בלבד.

כפי שנאמר, לא מדובר בעומס שהרכב מתקשה להתמודד עמו. לצערי, כנראה שברכב הבא שלי לא יהיה וו גרירה (לא אתקין כזה בעצמי, היות ואינני גורר על בסיס קבוע), אבל תדע לך שבשעת הצורך, מסתבר שהוו הזה יכול להיות מאוד שימושי!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...