Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו מתלבטים בקניית גולף פלוס 1.4TSI חדשה מודל 2008.

רציתי לדעת מה הדעה הרווחת על הרכב - בעיקר מבחינת המנוע החדש (והחזק?) וכן על תיבת ההילוכים המוצעת כעת עם המודל - תיבת DSG עם 7 הילוכים.

האם מדובר במנוע ובגיר אמינים? האם יש נסיון איתם לחברי הפורום? האם יש צפי לעלויות אחזקה גבוהות?

האם ישנן תקלות ידועות? בכלל - כמה האוטו מבלה במוסך? (יש לי נסיון אישי רע עם רכב פולו 2000 שבילה לא מעט משנותיו הראשונות במוסך).

מנסיעת מבחן שערכתי לרכב התרשמתי מאוד, במיוחד מהגיר המיוחד, אך האם חווית הנהיגה מצדיקה את המחיר הרב (כמעט 150K)?

לעומת רכבים אחרים באותו סדר גודל, כמו פיז'ו 307, 308 או טויוטה Auris, האם הפער המשמעותי במפרט מצדיק את הפער המשמעותי במחיר בינם לבין הגולף פלוס?

האם יש למישהו מושג איך הביקוש בשוק לרכבי גולף-פלוס (ובייחוד עם מנועי TSI)? כיצד המכונית צפויה לשמור על הערך שלה?

הערות נוספות על בטיחות, נוחות נסיעה, אבזור וכו' יתקבלו בברכה.

תודה רבה מראש,

Shopper.

פורסם

יש לכמה מחברי הפורום גולף רגילה TSI והם נשמעים מרוצים.

אי אפשר לדעת מה תיהיה אמינות המנועים האלה הם עדיין דיי חדשים בשוק וככה גם הטכנוליגיה שלהם מה שכן הם מורכבים מאוד גם טורבו וגם סופר צארג'ר אף אחד מהחלקים האלה לא זול והם לא תישמור עליהם כמו שצריך הם כניראה לא יאריכו שנים .

גיר ה-DSG גם הוא לא נימצא מספיק זמן בשוק כדי לדעת את אמינות לאורך השנים לבנתיים לא שמעתי עליו משהו חריג.

בקשר לסחירות ולשמירת ערך כמעט ולא יצא לי לראות גולף פלוס ואין לדעת מה יהיה הביקוש שלה עוד מספר שנים וגם אם יהיה ביקוש למנוע הזה , אחרי הכל הוא לא מהפשוטים.

אופציה נוספת היא ה-308 החדשה , מנוע 1.6 טורבו בפיתוח של פג'ו - סיטרואן ביחד עם BMW הניב תוצאה מדהימה מאוד ומנוע מאוד איכותי , הרכב זריז לא פחות מהגולף ואולי טיפה יותר , הוא ללא ספק איכותי יותר מבפנים ומאובזר טוב בהרבה.

במבחני הרכב התרשמו ממנו מאוד ואהבו אותו יותר מהגולף.

גם הפוקוס 2.0 ליטר נכנסת כאן לקטגוריה.

לדעתי תעשה נסיעת מבחן על הדגמים הללו ואז תחליט .

עוד אופציה באיזור התקציב שלך אם זה מעניין אותך היא סובארו B4 .

פורסם

תראה, מה ש- 911 כתב פה פחות או יותר ממצה את העניין, קח בחשבון שעוד חודשיים +- מוצגת גולף חדשה לגמרי. כך שבכל הנוגע אליה אם זה בא בחשבון עדיף להמתין לדור הבא.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

העובדה שמשך ההגעה של דגם מחליף לארץ לא משנה את העובדה שהדגם הנוכחי "עשה את שלו". האם בעוד שלושה חודשים תשקול רכישת מגאן II (זו סתם דוגמא) רק משום שהמחליפה (שתוצג עד אז) תגיע בעוד הרבה זמן?

זו לא שאלה של המתנה, זו שאלה של לרכוש מכונית חדשה שהיא בעצם כבר לא חדשה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

פורסם

אה,

חשבתי שהתכוונת שהגולף היא כן אופציה כי עד שהדור הבא יגיע לארץ ייקח הרבה זמן

רות.

פורסם
...אנחנו מתלבטים בקניית גולף פלוס 1.4TSI חדשה מודל 2008.Shopper.

האם יש גרסת TSI לגולף פלוס? לא מצאתי באתר היבואן.

לפותח השרשור, תוכל לחסוך כמה אלפי שקלים, יש בלוח YAD2 אחת עם 7K ק"מ בצבע יפהפה.

פורסם

גם לטיגואן. לג'טה יש בוודאות, אמנם באתר היצרן ובאתרים אחרים לא רשמו אך קפיצה קטנה לצ'מפיון (עוד לפני כחודש) העלתה שגם הג'טה נמכרת עם מנוע TSI 1.4.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש גולף פלוס 1.4 TSI היא עולה 148,000 אבל המנוע שלה הוא לא זהה בהספק (ז"א לא 140 כ"ס אלא 122 כ"ס)

פורסם

קצת סדר :

לג'טה, גולף, טוראן TSI, מנוע 1.4 טורבו וסופר צרג'ר.

לגולף פלוס TSI מנוע 1.4 טורבו.

לפאסאט TSI מנוע 1.8 טורבו.

לטיגואן TSI מנוע 2.0 טורבו.

למיטב התענינותי, זהו. קצת חבל שצ'מפיון או VAG מתעקשים לבלבל את הקליינטים.

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

אכן - באתר של פולקסווגן ישראל לא מצויינים הדגמים הנוכחיים המוצעים למכירה. ישנו דגם גולף פלוס 1.4TSI עם 122 כ"ס.

מחיר הדגם הזה הוא כ-148K לא כולל תוספות צבע מטאלי ואגרת רישוי כמובן.

בסוכנות אכן אישרו שבשנת מודל 2009 הולך לצאת גולף חדש, אולם לגבי גולף פלוס נאמר לי שככל הנראה שלא יצא מודל חדש. גם אם כן, כמו שנאמר בשרשור, ייקח זמן רב עד שמודל זה יגיע לארץ. האם זה אומר שמודל הגולף פלוס הנוכחי סיים את חייו? חייו בקושי התחילו כאן בארץ...

אני מבין שהגולף פלוס עם מנוע 1.4TSI הוא ייצור חדש בשטח, אולם איך הנסיון עם רכבים אחרים עם מנועי TSI? איך עלויות התפעול/תיקון? יש בעיות? יש תקלות? למיטב הבנתי יש לפולקסווגן כבר זמן-מה רכבים עם מנועי TSI...

פולקסווגן וכתבות במספר מגזינים ודפי אינטרנט מדברים כולם על כך ש-TSI זו טכנולוגיית העתיד. כלומר, אם אנסה למכור בעוד שנה יסתכלו עלי מוזר. אם אנסה למכור בעוד 5 שנים, אני בעצם מוכר לשוק שרוב ההיצע בו הוא של מנועי TSI, ולכן יהיה לי קל למכור. האם ההגיון הזה נכון?

פרט אחד ששכחתי לציין בשרשור המקורי הוא, שאנחו מחפשים רכב באורך שלא עולה על 4.20 מטר. אנחנו מחפשים משהו עירוני, קטן וזריז שקל בעליות וקל עוד יותר בחניות. לכן, לצערי, סובארו B4 ואפילו ה-B3 לא באים כל-כך בחשבון...

אבל, איך גולף פלוס כזה עומד בהשוואה לפיז'ו (307, 308) או לטויוטה Auris? מבחינת הנסיעה, המנוע, הבטיחות, האבזור, אובדן הערך, תיקונים, אחזקה...

מנסיעת מבחן שעשיתי לטויוטה ולגולף פלוס אני חייב להודות שאין כל-כך מה להשוות בין השניים מבחינת הנסיעה, אבל טרם יצא לי לנסות את הפיז'ו החדשים...

Shopper.

פורסם

אין סיבה שמנועי TSI לא יהיו אמינים וטובים. הטכנולוגיה היום השתפרה משמעותית ביחס לעבר. בנוגע למכירה - אתה ממש לא מדייק. אין שום סיבה כיום להתייחס לטכנולוגיית המנוע הזו כגורם מרתיע בקנייה או במכירה, כי אנשים מתרגלים אליה מהר מאוד (וזה הגיוני). לא תהיה לך בעיה למכור גם בעוד שנים בודדות, כך שהסר דאגה מלבך.

פיג'ו 307 כבר מתיישנת. 308 חדשה מדי בכדי לקבוע אובדן ערך, אמינות ואחזקה, אך יש לה יתרונות ביחס לגולף פלוס (אבזור, איכות תא נוסעים, מנוע - בגרסת הטורבו).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...