Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,היום נסעתי בסובארו שלי אים מזגן והרגשתי צילצולים חלשים מכיוון המנוע רק בזמן מאמץ כלומר בעלייה הכי קטנה שיכולה להיות אפילו בכביש שבמהלכו יש עלייה קלה,מה הסיבה והאים יש ממה לחשוש, הרכב הוא גראנד לאונה 94 אים 200000 קמ תודה ושבת שלום.

imprza new age

פורסם

אין לך ממה לחשוש. התופעה נובעת מפיח בתאי השריפה והצתה עצמית של התערובת (דטונציה).

מלא תוסף דלק על חצי מיכל, סיים את המיכל הזה וחצי מיכל נוסף, והחלף פילטר דלק

אשר נמצא בצידו הימני של המנוע ליד מיכל המתזים.

מתי החלפת פלאגים ופילטר אויר ?

פורסם

חגי שלום רב!

בטמפרטורה גבוהה מאד השוררת בחוץ, עם מעט מאמץ בגלל נסיעה עם מזגן, צלצול הוא אופייני לרכב שצבר פיח מעט עם השנים,

יש להוריד מעט את הרגל מדוושת התאוצה, ולהמשיך לנסוע כרגיל.

במידה והמצב יחמיר יש לשקול הוספת תוסף דלק, שיחייב החלפת שמן מיד לאחר השימוש בתוסף.

עשה כל מאמץ, ותימנע ככל האפשר משימוש בתוסף דלק.

המתן לירידה קלה בשרב, והצלצול יעלם לגמרי .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מצטרף לצביקה ובאמת כל הכבוד על התגובה. יש להחליף שמן מיד לאחר השימוש בתוסף.

אבל לא לפני שנרוקן את המיכל פעמיים כי תמיד יש שאריות של התוסף במיכל.

צביקה, האם אני צודק ?

פורסם

רוברט וצביקה עשיתי טיפול 10000 לפני שבועיים וחצי מה לא חבל לשלם עוד הפעם על החלפת שמן,אי אפשר רק להישתמש בתוסף, למיטב ידיעתי רכב אים הזרקה אין אפשרות לעשות כיוון הצתה אז מה אתם אומרים:?: .

imprza new age

פורסם

חגי ורוברט שלום רב!

תוספי הדלק, הבם חריפים מאד, לרכב שלא השתמש בעבר בתוספים בדרך קבע, אינפוזייה היא המהלך הנכון ביותר לעשות, במקרה של חשד, לעודף פיח בתא השריפה, הגורם להתלקחות הדלק לפני זמנו, לנקישות וצלצולים.

לדעתי עלייך להמתין ולא להחפז, ולא לבצע כעת דבר, לא תוספים, ולא אינפוזייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דעתי שונה במקצת מדעתו של צביקה, אם כי, אני בהחלט מבין את הסיבות המקצועיות שבעקבותן צביקה ממליץ שלא לבצע את הנ"ל.

צביקה ראה מקרים רבים מידי של תקלות ששוייכו לתוספים ולבעיות לוואי של אנפוזיה.

לדעתי, באם תבצע את הוספת התוסף, ולאחר סיום המיכל, תבצע אינפוזיה מאוד מקצועית ואיטית , ומייד לאחר מכן החלפת שמן מנוע ,פילטר שמן, ומסנן דלק, הסיכוי לתוצאה טובה, גבוה בהרבה מהסיכוי לתוצאה לא רצויה.

לעניין השמן, יש לבדוק מהו השמן הרצוי, לשמן השפעות מהותיות, יש שרשור בנושא.

בכלל, רצוי בבית המצערת, במקום בו מתחבר צינור המיים , ומולו, במקום בו הוא יוצא מבית המצערת, לאחר ניתוקם, להעביר "חוטר" שכן, המקום הזה הוא מהותי , גורם לתופעות לוואי, וקשה לניקוי, כל שכן , בתרסיסים (שאינם מועילים לניקוי כזה), זאת מעבר לניקוי עדין ומומלץ לבית המצערת.

לא רק זאת, גם, כדאי להוציא את חיישן הקראנק ולבדוק האם "הפנים" - המשטח הקורא, נקי ואינו שחור , אינו מצופה בחומר לא מקורי כמעין ציפוי פלסטי שחור, ובאם קיים, לנקותו, ולבדוק למה זה נוצר.

חזור לדווח.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני שלום תודה על עזרתך אבל באמת שאני לא מכיר או יודע מה לעשות בנדון ובגלל שזה הזרקה אני פשוט לא יודע לאן לגשת לבדיקה ואיבחון כדי לדעת אים יש בעיה באמת,אים תוכל לעזור לי בזה אשמח אני מרמת גן ושוב תודה דני לצביקה ולרוברט.

imprza new age

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב לכולם,לצערי אני לא מצליח להנות מהנסיעה של הרכב הסובארו מצלצלת חזק ואני מתוסכל מזה מאד הבעיה חולפת בזמן שאני מתדלק 98 אבל לאור המחירים הגבוהים של הדלק אני לא אוכל להמשיך כך,אז בבקשה אני צריך עזרה לגבי הצילצולים בסובארו תודה לכולם.

imprza new age

• תוכן חדש...