Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשכרה עדיין יש אנשים בפורום הזה שלא חוגרים? או שחושבים שמאחור לא צריך לחגור?

ראבאק, אם אתם כלכך רוצים למות לפחות תהיו יעילים ותהרגו כמה איראנים בדרך בדרך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יודע מה? אל תחגור - זה חוק שלא איכפת לי אם אחרים מיישמים אותו, מי שסוגד לדארווין שיבושם לו, ואם היית צריך את החוק בשביל לחשוב על לחגור או לא - עזוב אותנו לנפשינו ואל תגרש אותנו מהפורום שלנו שאליו רק הגעת.

חוצפן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוראל יצחקי, עצם העובדה שלנוסע יש בעיות נפשיות או רפואיות לצורך העניין, לא פוטר אותו מחגורה (אלא אם כן קיבל אישור מהרופא המוסמך כהגדרתו בתקנה 193(ב) כי אינו מסוגל מטעמים רפואיים לחגור חגורת בטיחות ו/או מרשות הרישוי). עד שאין לו אישור כזה, הוא חייב לחגור חגורה. זה בדיוק כמו שנהגת תגיד שלא הצליחה לשכנע את הבן שלה לשים חגורה כי הוא היה עצבני עליה 2 דקות קודם. לידיעתך.

Xbox12341

פורסם

אני נתקלתי פעם בשוטר שפשוט המציא שמישהו ישב אצלי בלי חגורה.

הוא עצר אותי על משהו אחר לחלוטין, ואחרי שהסברתי לו שמה שהוא ראה זה לא מה שהוא חשב שהוא ראה,

הוא הפטיר "אז למה ישבו אצלך מאחורה בלי חגורה?"

לקח לי כמה דקות להסביר לו שיפסיק להמציא דברים כי בנאדם שהתנדב במד"א

ועובד בתחום הבטיחות בדרכים (סוג של) לא יזוז מילימטר עד שכולם חגורים

(מה שאני עושה אגב, גם אם לא היה קנס או חובת חגירה).

קיבלתי דוח על חגורת בטיחות בגלל שחבר שהיה מאחורי לא היה חגור.

עכשיו יש לי כמה שאלות:

1. למה אני מקבל את הדוח ולא מי שישב בלי חגורה ? כי אני ישבתי עם חגורה, אני חושב שיצא חוק לפני כמה זמן שכל אחד אחראי על עצמו לחגור חגורה ומי שלא חוגר מקבל קנס.

2. אני חושב שיש חוק שאומר שבתוך העיר לא צריך להשים חגורה מאחורה האם זה נכון?

3. כמה צריך להיות קנס על חגורת בטיחות ( שאני יראה שלא עבדו עלי ), והאם זה עם נקודות ואם כן עם כמה?

1. כי בתור הנהג, אתה אחראי על הרכב שאתה נוהג בו.

2. אם תיכנס במישהו בתוך העיר - מי שלא חגור ייפגע פחות (מלבד השפעת המהירות) ?

3. מה שצריך להטריד אותך הוא שנראה לך שזה בסדר לא לחגור ואתה מוטרד רק מגובה הקנס.

אנשים - חגורה מצילה חיים !

אתם לא רוצים לראות (ואני ראיתי לא פעם) תאונה עם נפגעים שאינם חגורים,

הפציעות חמורות בהרבה והמוות מגיע קרוב מתמיד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני רוצה להעלות לדיון שאלה תיאורטית (שוב: תיאורטית, אל תקפצו עלי ...): למה מישהו יכול בכלל להכריח אותי לחגור חגורה? ישנן עברות שמסכנות מישהו אחר, וכאן ברור שצריך חוק שימנע זאת, אבל אם החלטתי לקחת את הסיכון (או שאני יכול לתת קונטרה על ההגה, ע"ע חיים קורפו :-)), למה זה ענינו של מישהו?

אני מבקש לא להכנס לדיון על חשיבות החגורה אלא לעצם השאלה, מה איכפת לכם? אתם חושבים שאני עושה טעות? אז תנסו לשכנע אותי ולהסביר לי, אני אחליט אם לקבל או לא. אגב, אם להקצין, יש בארץ חוק שאוסר התאבדות?

פורסם

כשאתה לא שם חגורה, יכול להיות גם מצב שבו אתה עולה על מדרכה, ואם היית חגור - היית נשאר במושב ומשתלט על הרכב.

אם אתה לא חגור - אתה עף מהמושב וגורם לתאונה גדולה יותר, נכנס ברכב אחר, ופוצע אנשים תמימים.

מעבר לכך, מי בדיוק משלם לך על הטיפולים הרפואיים ? המדינה.

מאיפה הכסף מגיע ? מהתושבים.

אף אחד אחר לא צריך לשלם על הטיפשות שלך - אני מסכים, אבל כאן זה בדיוק מה שקורה.

אגב, לא להיעלב, אני לא מכנה אותך טיפש, אלא לדעתי לא לשים חגורה - זו טיפשות לשמה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

פיני חד,

1. בתאונות חזקות הקונטרה הזאת יכולה גם לשבור את מפרקיך.

2. כי זה החוק, וסטטיסטית הסתבר שהוא מציל נפשות ומפחית נזקים.

3. יופי שאתה מוכן לקחת את הסיכון, אבל כשאתה עף דרך החלון החוצה ופוגע בעוד מישהו, אז סיכנת עוד מישהו.

4. כי כשיש תאונה (אפילו קטנה) ככל שחומרת הנזקים גדולה יותר כך כמות כוחות ההצלה גדולה יותר, כמות הסקרנים גדולה עוד יותר וההפרעה לתנועה גדולה עוד יותר - וכאן כבר אתה מפריע לכולם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני רוצה להעלות לדיון שאלה תיאורטית (שוב: תיאורטית, אל תקפצו עלי ...): למה מישהו יכול בכלל להכריח אותי לחגור חגורה?אף אחד לא יכול,בסופו של דבר אתה תחליט מה טוב לך אבל קח בחשבון שיש חוק ואם לא תיישם אותו ,תשלם!

ישנן עברות שמסכנות מישהו אחר, וכאן ברור שצריך חוק שימנע זאת, אבל אם החלטתי לקחת את הסיכון (או שאני יכול לתת קונטרה על ההגה, ע"ע חיים קורפו :-)), למה זה ענינו של מישהו?

אני מבקש לא להכנס לדיון על חשיבות החגורה אלא לעצם השאלה, מה איכפת לכם? אתם חושבים שאני עושה טעות? אז תנסו לשכנע אותי ולהסביר לי, אני אחליט אם לקבל או לא.אנחנו לא צריכים לשכנע אותם תחפש נושאים על חשיבות החגורה.אם אתה מתכוון במשפט "מה אכפת לכם" למשטרה אז התשובה פשוטה,למי שאין מספיק שכל בשביל להבין שצריך לחגור אז אולי החוק יעזור לו להבין בדרך הקשה שצריך לחגור,אחרת תשלם סתם כסף לחינם ואז אולי תלמד [כמובן זה במיקרה הטוב וחס וחלילה לא ע"י תאונה]

אגב, אם להקצין, יש בארץ חוק שאוסר התאבדות?תתפלה אבל דווקא יש.אסור לך לנסות להתאבד או לפגוע בעצמך וזה כתוב במפורש בחוק,אם תתפס עושה זאת פשוט תמצא את עצמך בבית חולים פסיכאטרי מאושפז ע"פ חוק.

יש עוד שאלות?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

ואיי אנשים אתם לא מבינים שהשאלה ששאלתי היא סתם על ויכוח שלי עם מישהו, אני באוטו שלי חייב לחגור גם אם אני לא רוצה כי אם אני לא יחגור אני יקבל גידול במוח מהציפצוף ( אם יש למישהו סובארוB3 הוא יודע על מה אני מתכוון ), בקיצור חבל שהתנפלתם ואתם יותר מתחכמים מאשר מנסים לעזור לענות על שאלה.

פורסם
cobraf, שוטר לא צריך להיות בתוך רכב של אדם כדי להבחין שאחד הנוסעים לא חגור בחגורת בטיחות. רוב דוחות חגורת הבטיחות נרשמים כאשר השוטר נוסע בניידת סמויה או גלויה לצד הרכב, כאשר הוא מבחין בכל היושבים ברכב בתנועה, ויכול לראות אם הם חגורים בחגורה. הדבר נכון בעיקר לגבי חגורה אלכסונית, שהרי חגורת מותניים לא ניתן להבחין בה מבחוץ. וכמו שאמרת, אותו כנ"ל לגבי מחסום שגרתי.

לא ניתן להבחין בחגורה אלכסונית מאחור כשהרכב המשטרתי נמצא מאחורי הרכב שלך.

תבדוק ותראה,דבר שני אני מדבר ניסיון,הדו"ח לא יחזיק בבית משפט אלא אם כן הרכב היה בנסיעה והשוטר רואה אותך ללא חגורה מקדימה או מאחורה בזמן שהרכב בתנועה.

דבר שני כשאתה נוסע לצד רכב נוסע לא תמיד ניתן להבחין בחגורות מאחור תלוי בסוג הרכב עצמו,מה גם שהיום חוקי להחשיך את החלונות האחוריים כך שזה בכלל בעיה.

לגבי חגורות מקדימה,ניתן להבחין דרך החלון האחורי של הרכב האם החגורה מתוחה עדיין זה לא אומר שהחגורה נמצאת על הבן האדם ולא מאחוריו והוא יושב עליה,כן יש גם אנשים כאלה תתפלא.

פורסם

גם לי יצא ששוטרת ניסתה לשכנע אותי שמישהו מאחורה לא היה חגור ,החבר'ה שלי פשוט נקרעו לה מצחוק בפרצוף והסבירו לה שאצלי זה יכול להגיע למכות אם מישהו לא חוגר.

(מה לעשות שחודש אחרי קורס עזרה ראשונה ,בגיל 16 ראיתי סובארו ומשאית מתנגשות ,שלושה הרוגים לא חגורים ,ואחד חגור עם סריטה מזכוכית שעפה )

יותר משכנע מזה אין.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לכל אלה שהתייחסו לדברי לעיל:

א. אני יודע שיש חוק. אני שואל למה יש חוק כזה בכלל. ב. (לכל המתלהמים: ביקשתי שלא תקפצו עלי כי) אני חוגר בדרך כלל, כי אני יודע שזה חשוב. כתבתי פעמיים שהשאלה תיאורטית: עפ"י היהדות האדם אינו בעלים על גופו, אבל אנו לא במדינת הלכה, ואינני מבין למה החוק אוסר על אדם להזיק לעצמו. אפשר באותה מידה לאסור עישון למשל. נדמה לי שאפילו צריכת סמים איננה אסורה עפ"י חוק אלא רק הפצתם. ג. התשובה הרצינית היחידה שקיבלתי היא שבאיזשהו אופן מאוד עקיף זה עלול לסכן אחרים אבל זה נראה לי רחוק מדי.

טוב, אולי זה דיון לאוף טופיק. שבת שלום.

נ"ב: לגבי התשובה על הטיפול הרפואי מכספי המדינה, זה לא מדוייק כי לפעמים הצלת חיים עולה יותר מקבורה (סליחה על הציניות), וחוץ מזה, אני משלם על זה כמו כל ביטוח.

פורסם

פיני, אם אתה לא חגור, וחס וחלילה אני מעורב איתך בתאונה, גדלים הסיכויים שתעוף עליי דרך החלון ותפגע בי.

זה, אם תשאל אותי, אופן מאוד ישיר, לא?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...