Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש איזה דרך/שיטה בטוחה להזין דלק בצורה "מלאכותית" למנוע כאשר המשאיבת דלק החשמלית תקולה?

במידה ואכן קיימת דרך כזאת אשמח להסבר מפורט כיצד לבצע זאת בצורה היעילה והבטוחה ביותר בשביל להצליח להניע את המנוע ולהשאירו מונע במקום בסרק למספר דקות

אגב מדובר על רכב בעל הזרקה חד נקודתית

תודה מראש והמשך יום נעים לכולם

פורסם

בעבר הרחוק במכוניות פשוטות, במקום משאבת דלק השתמשו בהפרד גבהים, כלומר מיכל דלק היה יותר גבוהה מקרבוקטור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האם אפשרי בכלל במנוע מוזרק להשתמש בשיטה "מלאכותית" או רק בקרבורטור?

אתה מתכוון כמו שמבצעים "אינפוזיה" ?

פורסם

כן הכוונה כמו אינפוזייה.

אי אפשר לעשות את זה בקלות ברכב רגיל, כי מיכל דלק נמצא מתחת למערכת הזרקה. אבל אם יהיה לך מיכל דלק קטן שאתה יכול לחבר בצינור ולשים בגובה מעל מערכת הזרקה, אני מניח שזה צריך לעבוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקיי, אז אני מבין שבדרך זאת עליי להזין את הדלק ישירות דרך לועות המצערת עצמה ולא דרך הצינור המוביל אל המזרקים נכון?

אגב "הנפילה החופשית" של הדלק בשיטת הכלים השלובים אמורה להספיק ע"מ להשאיר את המנוע מונע מבלי להכבות או שהדלק המוזן למנוע/מצערת אמור להיות בלחץ הרבה יותר גבוה/חזק?

פורסם

אני בספק שמנוע הזרקה ממוחשב יסכים לעבוד ככה.

פורסם

ומי יתן את הלחץ (3 באר) הדרוש להתזה דרך המזרק ?

אתה חייב משאבה, וסת לחץ דלק ושסתום אל חזור השומר את הדלק בקו ומאפשר לך להניע את הרכב לאחר הכיבוי.

פורסם

רוברט, לכן אמרתי שהזנת הדלק תהיה ישירות לפתח המצערת ולא דרך הצינור המקורי שעובר דרך הווסת אל המזרקים

ודבר שני אין לי צורך בשסתום אל חזור ,מכיוון שאני מתכוון להניע את המנוע בדרך הזאת רק פעם אחת בלבד ולהשאירו מונע למשך מספר דקות רק לצורך בדיקות חיישנים ומתחים

פורסם

הכוונה היא להזין את הדלק ישירות למצערת כפי שרואים בתמונה המצורפת, בבקשה: 6015393.jpg

6015452.jpg

מה דעתך זה יכול לעבוד ברכב בעל הזרקה חד נקודתית או שאין סיכוי ?

פורסם

אם זה כבר מחובר, אתה רוצה להגיד שעד עכשיו לא ניסית ?

מה זה, פולו בתמונה ?

לא ניסיתי בחד-נקודתית אבל ברב-נקודתית ניתקתי את משאבת הדלק והתחברתי לקו הדלק

הראשי עם האינפוזיה. הנעתי את הרכב ונתתי לו לעבוד על האינפוזיה.

פורסם

יכול להיות שבהזנה על ידי טיפטוף למצערת תצליח להחזיק מנוע עובד למספר שניות או דקות אם תקלע בול לכמויות הדרושות של הדלק.

יש מכילים שניתן להכניס בהם לחץ ע"י קומפרסור או משאבה לחץ ידנית ובכך להעלות את הלחץ המיכל ללחץ המערכת הדרוש ולחבר את המיכל עם צינור לחליל המזרקים.

איזה חיישנים אתה מעוניין לבדוק רק כאשר המנוע פועל?

פורסם

רוברט, התמונות שצירפתי הם להמחשה בלבד, הם נלקחו מהפרויקט המצולם של איציק נ שמופיע בדף הפרויקטים פה בפורום

ולדניאל, אני מעוניין לבדוק את תקינותו של חיישן החמצן ע"י חימומו באמצעות פעולת המנוע ובדיקת מתחים והתנגדויות בעזרת הרב מודד עליו, את שאר החיישנים כמדומני אני יכול לבדוק מבלי שהמנוע יסתובב אלא רק ע"י סוויץ פתוח במצב ON

פורסם

לא ניסיתי בחד-נקודתית אבל ברב-נקודתית ניתקתי את משאבת הדלק והתחברתי לקו הדלק

הראשי עם האינפוזיה. הנעתי את הרכב ונתתי לו לעבוד על האינפוזיה.

אין מצב שהרכב יניע ויעבוד במצב המתואר.

אתה לבד שאלת בהודעה קודמת: "ומי יתן את הלחץ (3 באר) הדרוש להתזה דרך המזרק ?". ואני מוסיף המזרקים.

מה נהיה, אמרת שתקפוץ לקפה ?. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...