Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי די הרבה בפורום ואני עדיין מתלבט .

אני מעוניין לשים זוג רמקולים באוטו ( קדמיים ואחוריים) .

יש לי רדיו-דיסק של פיוניר DEH-p7400 . ישן וטוב. אני לא מעוניין בשלב זה לשים מגבר.

לפי מה שקראתי , מורל טמפו 9*6 הולך טוב בתור רמקולים אחוריים . השאלה שלי היא לגבי הקדמיים.

קראתי שהקומפוננט של מורל פולס מאוד טובים. השאלה אם כדאי לשים אותם בלי מגבר , אם לא מה האלטרנטיבות?

אולי יש לכם הצעות אחרות? אשמח לשמוע.

תודה לכל מי שיענה ,

יעקב.

פורסם

לא יודע להגיד לך איך הם יהיו על הHU כי לא שמעתי אותם ככה.

לגבי אלטרנטיבות- אני קניתי לא מזמן את הJBL GTO6507 והוא מתחבר לHU שלי.

יש הבדל עצום באיכות לאומת מה שהיה והעוצמה עלתה (בעיקר בגלל שהרמקול הינו 2OHM והנצילות הגבוהה 92DB)

אני מרוצה!

אבל אני לא יכול להשוות בינהם..

פורסם

הפולס יכול לעבוד ללא מגבר, הוא יעבוד סביר ולא ינוצל כמו שצריך!

רצוי לחבר אותו למגבר כמו כל סט קומפוננט.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אתה יכול לקחת את הפולס הרגיל, זה רמקול רגיל שמולבש עליו טוויטר אותו הדבר כמו בסט קומפוננט רק שפה אין בזבוז הספק על הקרוס כי לא קיים כאן אחד כזה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

לא מדוייק. כל רמקול שהוא לא 1 WAY הוא בעל קרוס כזה או אחר, לרוב קרוס מדרגה ראשונה (6 DB). ה"קרוס" ברמקולים קואקסיאליים פשוטים מתבטא לרוב בחיבור קבל בטור לטוויטר, מה שנותן נקודת חיתוך ידועה לפי ערך הקבל ונתוני הטוויטר בסלופ של 6 DB.

ועוד איזשהו תיקון עוול שנעשה כאן, כל סט רמקולים (קומפוננט או קואקסיאלי פשוט) ניתן להפעיל גם בלי מגבר. מגבר סוחט יותר מיץ, זה הכל.

אם ההתלבטות היא בין פולס\טמפו בגרסה קואקסיאלית לפולס\טמפו בגרסת קומפוננט הייתי הולך על הקומפוננט בעיניים עצומות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני ממליץ על קומפוננט אבל עדיף שיחובר על מגבר.

לגבי הקרוס ברמקול קואקסיאל הוא לא גורם לבזבוז הספק כמו הקרוס בסט קומפוננט כי כאן הוא נותן נקודת חיתוך רק לטוויטר.

ולא אמרתי שאי אפשר להפעיל סט קומפוננט על המגבר של הרדיו דיסק, אמרתי שהסט לא ינוצל כמו שצריך.

פורסם

אני ממליץ שתלך ותשמע את הרמקולים האלה לפני שאתה קונה אותם, לא כל אחד אוהב סאונד נוסח "מוראל".

ורמקולים של מורל ללא הגברה עלולים להשמע קצת "אנמיים" במידבאסים וטיפה חדים או מתכתיים בטוויטרים וזה קורה בעיקר בגלל שהמידבאסים לא מקבלים את מה שהם צריכים כדי לספק את הסחורה כמו שהם באמת יודעים לתת אותה.

על הגברה, כל סט של מורל לדעתי נשמע נפלא.

הייתי גם מציע לך, בייחוד בגלל שאין הגברה לנסות סט מקביל ברמה לטמפו\פולס רק של פוקל - פוליגלס V2, יהיה יותר יקר אבל לדעתי בלי הגברה ינוצל וישמע טוב ויש סיכוי גדול שהטוויטרים של פוקל ישמעו יחסית טוב בלי הגברה והם גם יהיו מפורטים יותר, המידבאסים לדעתי צריכים להיות מנוצלים טוב יותר בהשוואה למידבאסים של מורל - כשאין מגבר בשטח.

עוד המלצה חמה אם כבר לא מדובר על שימוש בהגברה -

לכוון המורל - סט פשוט של CDT - נשמע מדהים!

לכוון הביניים בין פוקל למורל - בוסטון אקוסטיקס

לכוון הפוקל - סט פשוט של ריינבואו

את שלושת הסטים האלו שמעתי אצל סאונדסטורם - הCDT היו ממש חמים ונעימים לאוזן, הבוסטון היא שילוב של השניים ואת הריינבואו לא אהבתי במיוחד.

אתה גם יכול לשקול סט פשוט של הרץ - אבל אני ממש לא אוהב את הטוויטרים, אני כבר מעדיף פוקל במקרה כזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...