Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עובד דלקן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת ועוד, בתקופה שאני עבדתי כמתדלק, לפני כ 13-14 שנה היו לא מעט פיזו 205 עם דלקן.

במכוניות אלם אי אפשר להכניס את אקדח התידלוק עד הסוף, והתידלוק כל פעם היה נעצר, כי המרחק בין הטבעת בפייה לטבעת על האקדח היה גדול מידי והתיקשורת בינהים הייתה "נופלת"

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה עד היום קורה, אך לשמחתנו כמות ה 205 הצבאיות עם הדלקנים הצטמצמו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לכל מי שרוצה להתחכם עם הדלקן/פזומט, אפשר להצמיד את אקדח התדלוק כמה שיותר קרוב לטבעת הקריאה השחורה, כאשר פיית התדלוק כלפי חוץ. הדלקן/פזומט יחשוב שהפייה בפנים כשהיא בעצם בחוץ.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
לכל מי שרוצה להתחכם עם הדלקן/פזומט, אפשר להצמיד את אקדח התדלוק כמה שיותר קרוב לטבעת הקריאה השחורה, כאשר פיית התדלוק כלפי חוץ. הדלקן/פזומט יחשוב שהפייה בפנים כשהיא בעצם בחוץ.

במקרה הטוב, תוכל לתדלק ג'ריקן, אבל לא תוכל להכניס את הפיה לרכב אחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

התחנה מצולמת 24 שעות 7 ימים בשבוע, היה והמנהל שמספק לך את הרכב חושד כי אתה מתדלק ג'ריקנים ומעביר לרכב אחר שברשותך, הוא יפנה לקבט של החברה ויבקש לצפות בתמונות בהם תדלקת את רכבך באותו הזמן.

פעולה כזו היא שוות ערך לגנבה מכיוון שההתקן מיועד לאותו הרכב בלבד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
במקרה הטוב, תוכל לתדלק ג'ריקן, אבל לא תוכל להכניס את הפיה לרכב אחר.

.

מדבר אני רק על מקרים טובים.

התחנה מצולמת 24 שעות 7 ימים בשבוע, היה והמנהל שמספק לך את הרכב חושד כי אתה מתדלק ג'ריקנים ומעביר לרכב אחר שברשותך, הוא יפנה לקבט של החברה ויבקש לצפות בתמונות בהם תדלקת את רכבך באותו הזמן.

פעולה כזו היא שוות ערך לגנבה מכיוון שההתקן מיועד לאותו הרכב בלבד.

ל'

לא בכל תחנת דלק יש מצלמות.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

ובשביל חוכמולוגים כמוך יש מעקב קילומטרז'.

על גניבה של כמה ליטרים קשה לעלות, אבל עם תמלא ג'ריקן של 20 ליטר, ויבדקו את דוחות הדלקן, יעלו על זה ללא שום בעייה.

תאמין לי, שבעל רכב ליסינג לא ימשיך לעבוד באותו מקום לאחר מכן.

ליטל - את מתבלבלת, כבר שנים שאין 205 צבאיות.

האחרונות, מודל 1996, יצאו מהשירות עוד בשנים 2002-2003.

פורסם

מקסימום אפשר לתדלק את הרכב ואז לקחת אותו לאיזה מקום, להשחיל צינורית ולשאוב את הדלק :lol:

בתנאי שאין רשת בפיית התדלוק.

פורסם

אני לא יודע איך זה עובד ברוב החברות, אבל אני מכיר אישית חברה שבה בכל טיפול נלקחים כמות הליטרים שנגמעו מאז הטיפול האחרון וכמות הקילומטרים ובודקים שצריכת הדלק הממוצעת הגיונית.

אבי.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי חברים

אני מאוד מאוד מצטער שאני מעלה אשכול ממש ישן, אבל לא מצאתי משהו חדש יותר - ופתיחת אשכול חדש לדעתי יותר גרוע.

יש לי דלקן - אני גם נהג חדש ולא מבין כ''כ בכל הנושא הזה.

נגיד ואני מתדלק עם דלקן - מסיים, מניח את האקדח, ונוסע...

אחרי 10 שניות מגיע מכונית ולוקחת את האקדח - היא יכולה לתדלק על חשבוני, או שכבר לא? יש TIMEOUT כלשהו או מה?

פורסם

ברגע שהנחת את הזרנוק חזרה במשאבה,והוצאת (או לא) קבלה - נגמר.

אתה יכול לתדלק "חופשי" רק אם הוצאת את הזרנוק,הזזת את הרכב ובא רכב אחר (או אתה הולך עם הצינור לרכב אחר)

אכן יש סוג של טיימר שכזה שברגע שסיימת פעולה - מבחינת המחשב סיימת לתדלק ותצטרך להכניס כרטיס \ להכניס את הזרנוק חזרה לרכב בשביל שהוא יזהה את ההתקן.

(היה לי פעם דלקן של סונול בעבודה אז ככה זה עבד,מי שיודע אחרת מוזמן לפרט למען נשכיל :))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה,

לי יש דלקן של דלק\סונול.

נאמר לי שברגע שמזיזים את האקדח מהמיכל, דלק מפסיק לזרום.

אני תמיד חשבתי שרק אחרי הוצאת קבלה - עסקה נגמרת. היום שםוט לא הוצאתי אותה כי הייתי צריך ללכת פנימה לחנות ולבקש, ולרגע חששתי שאולי בא מישהו אחרי דקה או 10 ותדלק על חשבוני...

פורסם

זה מבוסס על חיישן קירבה.

ברכב מסביב לפיית מיכל דלק יש חוט חשמלי. מסביב לאקדח תדלוק יש גם.

ברגע שאקדח מתרחק מפתחממיכל דלק יותר מ 5-10 ס"מ זרימת הדלק נפסקת.

עסקה נסגרת ברגע שתולים את האקדח בחזרה על המשאבה.

הוצאת או לא הוצאת חשבונית - בכלל לא משנה.

פורסם
זה מבוסס על חיישן קירבה.

ברכב מסביב לפיית מיכל דלק יש חוט חשמלי. מסביב לפייה של אקדח תדלוק יש גם.

ברגע שאקדח מתרחק מפתחממיכל דלק יותר מ 5-10 ס"מ זרימת הדלק נפסקת.

עסקה נסגרת ברגע שתולים את האקדח בחזרה על המשאבה.

הוצאת או לא הוצאת חשבונית - בכלל לא משנה.

וסגירת עסקה? ז''א אם אני מתדלק חצי מכיל - מזיז את האקדח... ואחרי 10 שניות מצמיד שוב - זה שני עסקאות שונות?

פורסם

אצלי בפזומט אם האקדח קופץ לפני שמתמלא ועובר פרק זמן מסויים.העיסקה מסתיימת ויש צורך לאפס שוב את המשאבה ולפתוח עוד עיסקה

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...