Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw 335 קופה או AUDI S3 ידניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שתי מכוניות לרכישה, BMW 335 קופה או אודי S3, שתייהן ידניות.

היה לי נסיון עם אודי A3 3.2 וכרגע אני נוהג על 330 קופה אוטומטית 2008 , כך שאני יודע את יתרונות ההנאה האחורית המעולה של הBMW ואת הבטיחות ויכולת המשיכה על משטחים חלקים של הקוואטרו של האודי, בלי שום קשר גם הBMW ממוצבת גבוה יותר מבחינת מכונית וזה בא לידי ביטוי במרווח פנימי גדול יותר וביותר סטייל.

מה אתם הייתם קונים? (בלי להתחשב במחיר שאחרי ההוזלה של הBMW יש פער של מאה אלף ש"ח בערך בין שתי המכוניות)

פורסם

דווקא מנסיון עבר לאודי הגה קל מידי ולא קומוניקטיבי כמו של הBMW, (אגב ב335 הגה הידראולי ולא חשמלי כמו של שאר הסדרות ומאטה)

פורסם

מבין השתיים זה פשוט לא חוכמה - ב.מ.וו תתן לך הרבה יותר ריגושים. כמובן שהמחיר בהתאם.

הבעיה האמיתית שלך היא שלמרות שהיית בעלים של A3 וב.מ.וו סדרה 3 - אין לך שום דבר אחר לקנות שהוא גם ספורטיבי מספיק וגם מפנק מספיק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקטלוג של bmw מופיעה ה135 קבריולה אוטומט במחיר 370K הייתי מציע לך ללכת לקמור ולבדוק האם ניתן להזמין את ה-135 קופה ידנית שגם אמורה לעלות כמה עשרות אלפים פחות וזה כבר קרוב מאוד למחיר ה-s3.

הנעה אחורית מנוע פשוט נפלא סופר גמיש כושר נשימה מצוין מרגיש כמו V8 קטן שיא המומנט מושג ב-1300 סל"ד!!-לא תמצא גם מנוע דיזל גמיש יותר-במילים אחרות מנוע מושלם(תחשוב על המנוע ה-TFSI של GTI MK5 רק עם 50% יותר כח וכמעט 50% יותר מומנט) מה צריך יותר מזה?

רק 2 הסתייגויות:

1.נוחות נסיעה מוטלת בספק בהתחשב בעובדה שגם ה-120 נוקשה מאוד ולא מצליחה להתמודד עם הכבישים בארץ.(סביר להניח ש-S3 נוחה יותר).

2.עיצוב מכוער("על טעם ו...") לטעמי מדובר בבימר(ה-1 קופה לא ההאצ'בק) המכוערת ביותר מזה המון זמן.

אם אפשרי להזמין אותה מדובר במציאה לא נורמלית.

turboy

פורסם

ה-135 קופה ידנית שגם אמורה לעלות כמה עשרות אלפים פחות וזה כבר קרוב מאוד למחיר ה-s3.

לא שמעתי הסתייגות בכל הנוגע למחיר, אז למה סתם "להגביל (:shock:)" את עצמך ל135?

ולבחור שהכפיש את העיצוב של ה3 קופה: אתה יודע, על טעם ועל ריח.

לדעתי, אחת המכוניות המדהימות שיש על הכביש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אני לא

בטוח שלא, כי אין קאיימן שהיא לא S בארץ.

אם יש משהו ללמוד מהסרטן שהבאת זה שהקאיימן, עם 60 כ"ס פחות (בגירסה שהיא לא S) ובלי LSD מתנהגת טוב יותר תחת כוח... בעצם, מתנהגת יותר טוב נקודה (ראה זוויות גלגול).

נהגתי ב-3 קופה ונהגתי בקאיימן S והפורשה היא עולם אחר מבחינת חובב ההגה. האיזון של השלדה, הרעש, המנוע המרכזי, ההיגוי, כל אלו נותנים חווית נהיגה הרבה יותר טהורה, הרבה יותר קרובה למכונית מסלול. הייתי קונה 135 רק כדי לחסוך לעצמי פוזה, לא משום סיבה אחרת (אם היה לי את הכסף לקאיימן).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למרות שהם דומות בנתונים היבשים אני לא חושב שיש הרבה מה להשאוות בין ה135 לקיימן

הם שונות לגמרי והפורש היא מכונית ספורט טהורה ולא קוביה שקיבלה תחת ומנוע גדול.

פורסם

משרשור זה נמחקו מספר הודעות

קודם כל, סליחה ממי שטרח והודעתו נמחקה, אבל זהו פורום ייעוץ ולכתוב דברים בסגנון: "הייתי קונה פורשה ולא BMW כי הפורשה יותר עוצמתית ומיוחדת ומשו-משו," זה לא ייעוץ.

ייעץ, במטותה, מי שיש לו עצה עניינית.

ענייני קשקשת מכוניות כללית בפורום כללי.

תודה ושוב סליחה.

פורסם

הדגם המקביל ל-BMW E92 אצל אודי הוא A5 ולא S3, כך שצריך לשקול כאן איזה צורת רכב יותר מתאימה לך. ב-A5 אין מנוע 3 ליטר מודגש אלא 3.2 אטמוספרי עם 265 כ"ס (מקביל ל-330i), בעוד שהV8 בS5 יותר דומה לBMW M3.

אגב, אם הנעה כפולה זה מה שעושה לך את זה, יש BMW 335Xi, גם קופה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

falou לא נהגתי לצערי על אף אחת מהן (קיימן/135) וכנראה שההשוואה באמת לא רלוונטית בגלל המחסור בדגמים והפער(?) במחירים.

פורסם

אני דווקא חושב שההשוואה מאוד רלוונטית, כי אם אפשר לקבל את אותה חוויה או חוויה לא פחות טובה בהרבה פחות כסף, למה לא?! אבל יש סיבה לתג המחיר הגבוה של הפורשה. אם היא שווה את הכסף, זה יחליט כל אחד עם העדיפויות והארנק שלו, אבל יש סיבה מוצדקת.

את ה-135 אני, כמובן, לא מכיר וגם לא את ה-335 (אלא את ה-325). אני מכיר את הקאיימן S טוב מאוד. זאת המכונית היחידה שבאמת אין לי שום הערה קטנטנה ביותר להעיר להתנהגות הכביש שלה. מכונית שעושה הכל בלי להפחיד את הנהג בכלל. השלמות הזו פשוט מענגת ברמה שקשה להסביר. האיזון בפנייה, תחושת ההגה, ההיענות לכל ניאונס של הנהיגה, פשוט חוויה.

נהגתי גם על Z4 3.0. יופי של רכב - לא בליגה.

אז כאופציה למי שכבר עבר את חווית ה-Audi/BMW אני חושב שפורשה היא אופציה מעניינת בכיוון הנהיגה נטו, שגם אפשר לחיות איתה ביומיום.

פורסם

משיחת חולין קצרה עם מנהל מוסך פורשה הובהר לי כי להחזיק פורשה זה לא לכל אחד. אמנם לקנות אותה זה לא עסק יקר כיד שניה, אבל הן מרבות להתקע ולהתקלקל והעלויות מטורפות.

רק כדי לסבר את האוזן - נאמר על ידו שעלויות התיקונים והטיפולים עולים כמו לקנות פורשה נוספת מיד שניה.

אני לא אומר שהעלויות של הב.מ.וו הן זניחות, אבל פורשה זה עסק "למכורים לדבר" (מילותיו שלו).

פורסם
משיחת חולין קצרה עם מנהל מוסך פורשה הובהר לי כי להחזיק פורשה זה לא לכל אחד. אמנם לקנות אותה זה לא עסק יקר כיד שניה, אבל הן מרבות להתקע ולהתקלקל והעלויות מטורפות.

מנהל המוסך צודק שפורשה זה לא עסק לכל אחד. מה שכן, למיטב ידיעתי מכוניות פורשה (הדגמים הפופלאריים ו"העממים"

כדוגמת הבוקסטר) אינן נוטות להתקלקל, לא יותר ממכוניות אחרות. מבחינת טכנולוגיה, בדגמים שעד 2005 כמעט ואין חידושים

טכנולוגיים ומערכות מתוחכמות ועל כן, אין הרבה מערכות שעלולות להשתבש. מה שכן, כשהיא כן מתקלקלת, העלויות מטורפות

ויכולות להתחיל במאות שקלים לחלק פלסטיק קטן ועד עשרות אלפי שקלים לחלקי פח מקוריים או שיפוץ גיר. אכן להחזיק פורשה

עולה הרבה.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...