Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw 335 קופה או AUDI S3 ידניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כדי לסבר את האוזן - נאמר על ידו שעלויות התיקונים והטיפולים עולים כמו לקנות פורשה נוספת מיד שניה.

.

או שתביא מספרים או שתקבל אזהרה על ייעוץ לא מבוסס.

אני עוד לא מכיר מישהו שהוציא חצי מיליון ש"ח על תיקונים, אבל אני מחכה לדוגמאות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
משיחת חולין קצרה עם מנהל מוסך פורשה הובהר לי כי להחזיק פורשה זה לא לכל אחד. אמנם לקנות אותה זה לא עסק יקר כיד שניה, אבל הן מרבות להתקע ולהתקלקל והעלויות מטורפות.

רק כדי לסבר את האוזן - נאמר על ידו שעלויות התיקונים והטיפולים עולים כמו לקנות פורשה נוספת מיד שניה.

אני לא אומר שהעלויות של הב.מ.וו הן זניחות, אבל פורשה זה עסק "למכורים לדבר" (מילותיו שלו).

אני מוכן להמר שעלות הטיימינג דומה לעלות הטיימינג המופקעת ברנו קליאו ספורט.

(אם יש במנוע רצועת טיימינג ולא שרשרת - לא ממש התעמקתי)

ראה שרשור של שלומי מנהל הפורום לגבי עלויות האחזקה האמיתיות של BMW בת 10 (או יותר).

לפעמים מדובר באגדות בלבד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ראשית - עבור רבים ממש לא עדיף לקנות פורשה משומשת על פני אחת מאלו חדשות, וזאת כי אנשים רבים יעדיפו לקנות רכב חדש, ובנוסף פורשה משומשת בסכום הגיוני זה בוקסטר - והרבה אנשים יעדיפו גג סגור ויותר משני מקומות.

בנוסף - לא יודע באשר לעלות הטיימינג בפורשה אבל (וכבר כתבתי את זה בפורום מתישהוא) לאחר שיחה עם בעלים של פורשה בוקסטר העלויות שם באמת מטורפות - טיפול קטן הוא אלפי שקלים (רק השמן זה סביב ה-1000 כי מדובר ב-10 ליטר של שמן איכותי מאוד), ברקסים, צמיגים ותיקונים קטנים אחרים זה סדר גודל של 5000+ לכל דבר. בהחלט לא לכל אחד. (וזה לפני שדיברנו על ביטוח ודלק)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

falou, אתה לא צריך להתרעם ולאיים בגלל שההודעה שלי נוגדת את הדעה שלך.

את אותה שאלה אני יכול להפנות אליך: אתה בדקת את עלויות האחזקה הצפויות מפורשה כך שאתה ממליץ עליה?

אני אתחיל בדוגמה:

גיר לפורשה 911 C4 מתקרב ל-60 אלף שקל. מצטער, אין לי מחיר מדויק. מי שקונה כזו יצטרך לבדוק זאת בעצמו. וזה חלק שאין בנמצא - יש צורך להזמין מחו"ל. ורכב שמחכה לגיר מייבוא יחכה הרבה מאוד זמן.

אני לא ממציא ולא מנחש. אני מטפל באוטו, בין היתר, במוסך פורשה. אני שומע את העלויות שרצות שם ואלו מחירים מוגזמים אפילו לרכב כמו פורשה. לך יש מושג מה העלויות כשמדובר בפורשה?

לבחור שיש 300K+ ש"ח אני לא אמליץ לקנות רכב יד שניה. אם לי ביום מן הימים יהיה הסכום הזה לקניית רכב - אני לא אחשוב אפילו לרגע על הסיכוי הקלוש ביותר שהרכב שלי יתקע במוסך כמה ימים עד שבועות בגלל תקלה כלשהי, כשאין מי שיכסה זאת, ובנוסף אצטרך לשלם מחירים מפורזים לגמרי.

פורסם

קודם כל, אין לו 300 אלף ש"ח, יש לו תקציב ל-335.

דבר שני, אתה כתבת שעלות טיפולים ותיקונים בפורשה משומשת עשויה להגיע לחצי מיליון(!) ש"ח. אני לא התייחסתי לעלויות בכלל.

עכשיו אנחנו למדים שגיר עולה 60K ש"ח וזה ב-C4 (כמה עולה גיר ב-BMW, אתה יודע?!).

תסביר לי אתה איך מגיעים לחצי מיליון.

נתת עצה שאו שהיא מבוססת על עובדות או שהיא ייעוץ לא מבוסס. זה לא קשור לדעתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

"1.נוחות נסיעה מוטלת בספק בהתחשב בעובדה שגם ה-120 נוקשה מאוד ולא מצליחה להתמודד עם הכבישים בארץ.(סביר להניח ש-S3 נוחה יותר)."

יכול לאשר את זה מנסיון - ה120 הייתה ה-ר-ב-ה יותר קשה על הכביש. באמת לא מתאימה לכבישים בארץ.

זה לא שה-S3 רכה, אבל היא מרגישה הרבה יותר טוב ביחס ל120.

בכל מקרה, לדעתי לא צריך להשוות בין S3 ל335. זאת פשוט כבר לא אותה ליגה.

ואם כן משווים, חייבים להתייחס למחיר, כי זה שורש ההבדל בין השתיים.

יש לך עוד 100 אלף בצד, לך על ה335. אם אין, "תסתפק" בS3.

פורסם
אני מוכן להמר שעלות הטיימינג דומה לעלות הטיימינג המופקעת ברנו קליאו ספורט.

(אם יש במנוע רצועת טיימינג ולא שרשרת - לא ממש התעמקתי)

חבר, אתה חופר :mm_nah:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...