Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש יעוץ לגבי רנו מגאו קופה 96

erezperetz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שאלה ראשונה שלי כאן בפורום אני יודה לכם על קצת מידע ..

אני רוצה לקנות רכב מחבר רנו מגאן קופה צהובה שנת 96 עד כמ שידוכע לי המנוע הוא אוטומט 1800

היתי רוצה לדעת קצת על צריכת הדלק שלה כי עד כמה שאני יודע המכוניות האלה רנו מגאן בכללי חסכוניות פחות או יותר ..ואני רואה כאן כמה וכמה תשובות לגבי זה ואני מבולבל..

אז מה התצרוכת דלק שלה? (אמרו לי סבירה מאד אחת ל 15) אין לי מושג אם הגיוני או לא.?

אני בעבודה נוהג ברנו מגאן דיזל 1900 והיא אמא של החסכוני8ת אחת ל 20 צבאית. לכן אני מבולבל

אודה לכןם מאד לתותחים שביניכם !!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור חבר פורום חדש, כדאי תמיד לקרוא כללים ולאחר מכן לבצע חיפוש כי מי יודע, אולי תמצא תשובות לכל השאלות שלך...

מעבר לכך, המגאן קופה הייתה בארץ רק עם מנוע 1.6 אוט'/ידני ומנוע 2.0 ידני.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי חיפוש קבלתי כמה וכמה תשובות בגלל זה אני מבולבל. אז איזה מנוע יש לרכב ?את טוענים ש1600 או 200 והוא אומר לי שזה 1800 אוטומט. ...לגבי צריכת דלק מישהו יודע. ל2000 ול 1600

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בררתי שוב המנוע הוא 1600 באמת צדקת.. הצריכת דלק קטנה יותר ? עד כמה שהוא סיפר לךי שהיא בקושי שותה ואפשר להגיע איתה אחת ל 16.. רציתי לדעת אם זה הגיוני גיר אוטוצמטי חדש !

לא משופץ ולא הוחלף סאנרוף חשמלי עובד . הדברים הגיונים אם נשמור עלנסיעה תקינה ללא השתולליוות וקריעה של הרכב שיגיע לתצרוכת דלק סבירה כזו של אחת ל 15 ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז זה הגיוני אחרי הכל? אפילו אחת ל 14 15? זה טוב אני יכול להגיד לך בבירור שאני לא בנאדם שקורע תרכב עם הגז ונוסע מהר ומשתולל אני נוסע נכון ולא ממהר לשום מקום נוסע רגוע מאה קבוע או פחות אז להשערתך זה סביר ? אני לא קונה חתול בשק אם ככה? האוטו עשה 140 .אגב. יד שניה .

יש לי שאלה קטנה נוספתץ.. אם מחליפים מזרקים ברכב. ? זה עוזר יש סיכוי שזה יצרוך פחות אם הזרקה נכונה? או שישנם מזרקים מיוחדים לחסכון ?עם צ'יפ תץואם ידוע לך על זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...