Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[תמונות] - TSI מיוחדת במינה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שאם המחיר הוא זהה אז אני לא מבין איך אפשר שלא להעדיף את הB4 על ה TSI הזאת,אולי רק בגלל צריכת הדלק אבל כמה זה כבר חשוב למי שרוכש רכב ב140 אלף שקל?

140K ש"ח זה לא סכום גבוה מאוד לרכב, עד כדי שכך שהפרשי צריכת דלק לא משנים.

למה לא להעדיף את ה-B4?!

כי צריך בשבילה יותר מקום בחנייה.

כי איכות הגימור שלה פחות טובה.

כי יש לה גיר אוטומטי עצל וביצועים פחות טובים.

בטוח שיש עוד סיבות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

140 אלף שקל זה העשירון השני מלמטה של רוכשי המכוניות החדשות. אם לאנשים שקונים ג'יפים בחצי מיליון שקל משנה צריכת הדלק (ולכן הם קונים דיזל, למרות שיש גם סיבות אחרות), הייתי מהמר שגם לאנשים שקונים ב140 אלף שקל זה חשוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אבל הבעיה שאתה גר בחור (אחרת לא היו כ"כ הרבה מרחבים) , מרוחק משאר הדברים החשובים באמת וגם עושה רושם שאתה מבין בצורה משובשת את המטרה של הגולף TSI ומה ההבדל בין סופר מיני למשפחתית , אולי בגלל אוויר נקי מדי.

מותר לשאול למה נפטרת מה306 הכ"כ מושלמת , שכיכבה (התקלקלה באמצע מבחן) במבחר מבחני מגזין אוטו?

לפי מה שאתה אומר, עד 250 אלף שקל לא שווה לקנות שומדבר אחר שהוא לא סירה (סירה = מזדה 6, B4 וכו')

אני גר בחור ? לא ממש אבל אני לפחות נושם אויר נקי , לא מתעצבן כל בוקר בפקקים , האיזור שלי נקי כמעט לחלוטין מניידות משטרה שלא נדבר על מכמונות מהירות אני לא רחוק משום מקום 20-30 דקות נסיעה לשתי ערים מרכזיות יחסית שאפשר למצוא שם הכל אה כן וגם הכינרת נימצאת מרחק של 10 דקות נסיעה . אתה קם בבוקר מה אתה רואה מהחלון ? בניינים ? אני רואה נוף יפה זה ההבדל .

מה עוד ? אני גר עם אנשים נורמלים ולא צהובים מתנשאים מגעילים שחיים בתוך הבועה התל אביבית .

וכן אני מבין את מזה ה-TSI ועדיין לא הייתי שם סכום כזה על רכב כזה.

תגיד לי התחתנתי איתך ? אני ניראה לך חייב לך דין וחשבון לה מכרתי את האוטו? מי אמר שמחזיקים רכב לכל החיים? יום אחד לא תמכור את הגולף "המושלמת " שלך ? , היא לא התקלקלה במבחן היא הגיעה ככה עם בעיה בחיישן מסויים שגרם לזה אז תפסיק לבלב את המוח .

פורסם

אדון פורשה היקר:

אני לא מוצא אפילו יתרון אחד ב-B4 בהשוואה ל-TSI (ואני לא אומר את זה כי יש לי TSI).

אני גם עשיתי את השיקולים שלי ואת הסקר שוק, לפני שרכשתי את הגולף, וגם הסובארו B4 היתה בתמונה (כיון שגם נכנסה לתקציב) ובוא אני אגיד לך עוד משהו? עזוב TSI, אני לא חושב שב-B4 יש יתרונות אפילו מול הגולף 1.6 FSI.

אגב - עכשיו שהג'טה TSI הגיעה ונמכרת במחיר זהה לגולף TSI, אני לא חושב שיהיו לה מתחרות בסגמנט שלה (ואל תשלוף לי שוב את ה-B4 שלא מתקרבת אליהן באף פרמטר). אז במקום להתלהם, אשמח אם תביא עובדות בשטח ומתחרה באמת ראויה, כי עד כה - אתה מלא ברוח וצלצולים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

היתרונות של ה-B4 או ה-6 אתה תיראה בזמן מכירה , תגיד לי כמה מהאנשים שאתה מכיר באמת יודעים מזה TSI ?

שיבוא יום ותחליט למכור את הרכב לרוב האנשים זה עדיין יראה כמו גולף 1.4 בלי שום דבר מיוחד ועם טאסות.

אי אפשר לדעת מה יהיה השוק בעוד שנה שנתיים אבל אני מאמין כמו שזה ניראה היום שהמחיר של הגולף והאיבוד ערך שלה יהו חזקים בהרבה משל היפניות כי פשוט לא יהיה ביקוש למנוע הזה , כי אז אתם יכולים לקשקש שרכב זה לא השקעה אבל אני הייתי מעדיף רכב שיאבד כמה שפחות מערכו .

אמינות , יהיה מעניין לראות את המנוע המתוסבך הזה בעוד כמה שנים , ניראה לך שלכולם יש כוח לחכות דקה בכיבוי ודקה בהדלקה? כדי להחליף טורבו או סופר אתה תשלם סכום מכובד של כסף ביפניות זה לא יקרה כי פשוט אין אותם :-).

חוץ מזה רוב הישראלים אם יקנו כבר ג'טה הם יקנו 1.6 תיהיה בטוח.

אתה יכול להמשיך ולטעון לאיכות חומרים לכמה מהאנשים זה באמת משנה? כמה מהם בכלל יודעים להבדיל?

כמה שהיללו את הגולף דור 4 עם האיכות פלסטיק וההרכבה אחרי כמה שנים הכל שם מתקלף ונישבר וכן נסעתי בכמה גולפים ובכולם זה הייה ככה פשוט זוועה :? .

גם ל-B4 וגם ל-6 יש יתרון בסעיף ההתנהגות , ה-B4 מהנה בזכות ההנעה הכפולה וה-6 מתנהגת היטב חוץ מזה הן יותר מרווחות וגדולות מהגולף.

עוד סעיף חשוב הן נראות מרשימות בהרבה מהגולף שלטעמי יש לה מראה סתמי .

אתה מוזמן לעשות סקר ברחוב ולשאול את האנשים אם הייה להם כסף מה הם היו קונים , את אחת מהמשפחתיות הגדולות מיפן או או גולף 1.4 וכן אתה יכול לקשקש להם שעה על ה-TSI .

זהו אני סיימתי פה , תקנו מה שאתם רוצים כסף שלכם , ממש לא מעניין לי מה אתם עושים איתו .

פורסם
מה עוד ? אני גר עם אנשים נורמלים ולא צהובים מתנשאים מגעילים שחיים בתוך הבועה התל אביבית .

שמע, אם הם כמוך, נורמליים הם לא.

על החתום: נציג בוואריה הקטנה.

וכדי שלא תטעה: אני לא צהוב (אפילו הייתי אומר, אדום), לדעתי גם לא ממש מגעיל או מתנשא.

לשאר הדברים שלך אבקש כי תבין שאינני מתכוון לענות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מבחינת ביצועים יום-יומיים, הTSI תקרע את שתיהן (B4, מאזדה 6). מבחינת גיר, היא גם עדיפה משמעותית (מול הארבעה הילוכים בB4? בדיחה). מבחינת תא הנוסעים - ובכן, זה של המאזדה 6 לא מציאה גדולה בעצמו (לא יודע לגבי הB4).

מבחינת מרחב, ההבדלים בין השלוש קטנים - למעשה, למאזדה יש קצת יותר מרחב לרגליים מאחור, ובגאז' גדול יותר. מלבד זה, הגולף מרגישה מאוד מרווחת - וההאצ'בק פשוט פרקטי יותר מסדאן, לדעתי.

הגולף, כמובן, גם חסכונית יותר.

נכון שצ'מפיון קצת הגזימו עם אבזור הTSI, אבל כבסיס, אני חושב שלרוב האנשים, היא המכונית הטובה יותר.

הבעיה שתדלוק אחד בדלק 98 במקום 95 וכל התמונה של הכיביכול צריכת דלק עדיפה משתנה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
VW מפתחים הרבה טכנולוגיות בלעדיות, ואח"כ,

הרבה יצרנים מנסים ליישר קו איתם, אפילו פורשה!

אז אל תזלזל ברכב עם טכנולוגיה חדשנית.

איזה בדיוק טכנולוגיות חדשות הם המציאו?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
היתרונות של ה-B4 או ה-6 אתה תיראה בזמן מכירה , תגיד לי כמה מהאנשים שאתה מכיר באמת יודעים מזה TSI ?

שיבוא יום ותחליט למכור את הרכב לרוב האנשים זה עדיין יראה כמו גולף 1.4 בלי שום דבר מיוחד ועם טאסות.

מי שקונה רכב כזה, עושה קצת שיעורי בית ולא קונה "גולף 1400".

היתרון של הרכב הזה הוא בגיר, אין ספק עם גיר אוטומט TIPTRONIC הוא לא היה הצלחה.

בכל זאת גם אני, אם היו נותנים לי 147K, הייתי קונה גולף TSI ולא B4, זה בטוח.

הגיר DSG הוא גיר מצויין ואני מעריך שעוד כמה שנים, כל יצרני הרכבים יעברו לגירים רובוטים מסוג זה(כפול מצמדים), לראיה מיצובישי ישראל תשווק את ה EVO החדשה עם גיר כזה, פורשה גם תשווק את ה911 החדשה עם גיר מסוג זה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
הבעיה שתדלוק אחד בדלק 98 במקום 95 וכל התמונה של הכיביכול צריכת דלק עדיפה משתנה.

הבעיה (בתיאוריה שלך) היא ש- TSI מתדלקים ב- 95, גם לפי הוראות היצרן וגם לפי הוראות היבואן שנמסרו לי במעמד מסירת הרכב.

את ה- GTI ואת הפאסאט 2.0T (אותו מנוע אם אינני טועה) אכן מתדלקים ב- 98. יקר, אבל שווה :twisted:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שואלים אותך על טכנולוגיות ואתה מביא מידע ממחלקת השיווק של היצרן?

תגיד, מה שמסופר שם, יחסית ליצרנים אחרים, זה הרבה או מעט?

משמעותי או לא?

דרך אגב, VW היא בבעלות פורשה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...