Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[תמונות] - TSI מיוחדת במינה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוראל - תזכיר לי רגע מה ההבדלים בין סוג העדשה שצלמת הפעם לעומת העדשה שאמרת שתבוא איתה בפעם הבאה. ההבדלים מבחינת האיכות יהיו נראים לעין?

אייל - רק אתה נותרת לאשר סופית לגבי המפגש בשבת הקרובה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זה לא משנה עם איזה עדשה הוא יבוא,יש לו מצלמה קקה! :lol:.

אחלה TSI,הדבר היחיד שהורס(וצר לי לאכזב אותך אל זה לא בקטע להעליב) זה שיש לך ג'נטים שנראים זוועה!

מורידים לרכב את הרמה בצורה דרסטית.

אוראל,אחלה תמונות רק חבל שיש כמה שהן שרופות.

בן.

Got To love It

פורסם

בן, לא לכולם יש D300... :-P

נ.ב, השמש בלתי נסבלת בעליל.

שיחזור כבר החורף :cry:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אוטומט, כמו שנכתב בתחילת התרד, הוא לווא דווקא הכרחי פה, אשמח לדעת למה דווקא לקחתם את הגולף TSI (145-150 אלף ש"ח) על פני הלאון TSI שמגיע חזקה יותר ומשמעותית מאובזרת יותר?

האם יצא לכם לעשות עליה נסיעת מבחן?

לשמחתי לאחרונה יצא לי לעשות סיבוב על שתיהן, ואני לא רוצה לבעס, אבל הלאון משמעותית ספורטיבית יותר, מתנהגת טוב יותר, מתנדנדת פחות, ומאובזרת יותר!

אני חלילה לא מנסה לעקוץ, אלה באמת מבקש חוות דעת

RB

פורסם

בשמו של ליאור, לגבי הג'אנטים:

הוא יחליף אותם במשהו יותר גדול כשהצמיגים יגמרו

(כך אני זוכר מדבריו כאשר העלה תמונות של הרכב עם הג'אנטים החדשים)

אז אפשר להפסיק לקטול.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אם אוטומט, כמו שנכתב בתחילת התרד, הוא לווא דווקא הכרחי פה, אשמח לדעת למה דווקא לקחתם את הגולף TSI (145-150 אלף ש"ח) על פני הלאון TSI שמגיע חזקה יותר ומשמעותית מאובזרת יותר?

האם יצא לכם לעשות עליה נסיעת מבחן?

לשמחתי לאחרונה יצא לי לעשות סיבוב על שתיהן, ואני לא רוצה לבעס, אבל הלאון משמעותית ספורטיבית יותר, מתנהגת טוב יותר, מתנדנדת פחות, ומאובזרת יותר!

אני חלילה לא מנסה לעקוץ, אלה באמת מבקש חוות דעת

RB

כי הלאון ממש מכוערת, מבפנים ומבחוץ. עיצוב הפנים שלה ממש מדכא ולא עומד בסטדנרטים של הגולף.

נדמה לי שהיא גם משמעותית יקרה, ומעט ארוכה יותר, מה שמקשה על חניות בת"א.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בשמו של ליאור, לגבי הג'אנטים:

הוא יחליף אותם במשהו יותר גדול כשהצמיגים יגמרו

(כך אני זוכר מדבריו כאשר העלה תמונות של הרכב עם הג'אנטים החדשים)

אז אפשר להפסיק לקטול.

צודק בהחלט וזוכר נכון :)

הצמיגים כבר בשחיקה של 30 אחוזים גם ככה, מנצל אותם עד תום וזורק. המידה הבאה תהיה 16' או 17' (טרם הוחלט) והג'אנטים שונים בתכלית. את הג'אנטים שיש כרגע לקחתי מחוסר ברירה (הם היו הכי נורמליים בגודל 15' שכמעט ולא קיים בשוק למידה הספציפית של הגולף).

תגובה ל-rb555

הלאון TSI עולה אם אני לא טועה 160K, ההפרש הוא קרוב ל-20K ש"ח. אני אישית העדפתי לקחת את הגולף

TSI מכמה סיבות:

1. לא מת על הצורה של הליאון

2. הלאון יקרה מהגולף ועוד 20K ש"ח היה סכום די משמעותי בשבילי בקניה.

3. הגיר DSG יותר קסם לי מהידני של הליאון כי אני גר בת"א ולמרות שרוב הנסיעות שלי הן דווקא לא בתוך העיר - עדיין העדפתי את ה-DSG כי הוא גיר פשוט מוצלח יותר מהתיבה הידנית שנמצאת בליאון.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הלאון אכן עולה 160K, אבל מגיעה עם מנוע 1.8TSI ולא 1.4TSI.

למיטב ידיעתי, הלאון מגיעה עם DSG כאופציה (שקיימת גם בלאון FR).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מודה שיש בליבי קנאה ( אחרי 20 שנים עם גולפים שונות ) בכל מי שמחזיק \ נוהג בגולף , בייחוד כשמדובר בדגם נשכני .

אבל להגיד על זו שהיא מיוחדת במינה זו הגזמה גדולה .

אני מקווה שבעל הרכב לא יתבאס , אבל זה ענין של טעם וכידוע לכל אחד יש טעמו האישי , הצבע של הרכב לא משהו ובחירת הג'אנטים הללו ממש לא מחמיאה לרכב .

בכל אופן אני מאחל לבעלים הנאה \ הנעה שלמה מה VAG ית הזו .

• תוכן חדש...