Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[תמונות] - TSI מיוחדת במינה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עפר בדיוק הסברתי את זה ללידור ב-ICQ.

הונדה הוציאה הספק כזה במנוע ספורטיבי וחד-גוני, בסל"ד גבוה מאוד ולא שימושי ליום יום,

בכדי שההספק הזה יורגש צריך להשתמש הרבה בהילוכים ולשמור אותו גבוה מאוד,

דבר שמעייף מאוד בנהיגה יום-יומית.

לעומת מנוע ה-VW שמספק את הסחורה שלו כבר מסל"ד אפסי וזה כל היופי כאן.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המשפט האחרון הוא האנדיירסטייטמנט של העשור.

VW ייצרו מנוע קטן ושימושי לרכב משפחתי.

זו לא פלצנות, זו פרקטיקה.

זאת לא פרקטיקה זה מתכון לצרות , אפשר ליצור מנוע פרקטי בהרבה בלי הסיבוכיות הגדולה של המנוע הזה

רוצה מנוע פרקטי ? קנה דיזל גם חסכוני וגם זמין מסל"ד נמוך .

תגיד לי איזה אמא שלוקחת את הילדים לבית ספר \ גן תחכה דקה בכיבוי ודקה בהתנעה בשביל הטורבו :? מה עם כל הנסיעות הקצרות מהבית למכולת ניראה לך שרוב האנשים יחכו דקה לפני ודקה אחרי? רובם לא יודעים אפילו שצריך לחכות.

אתה יודע מה יקרה מהר מאוד ? טורבאים וסופר גארג'רים ילכו בקלות.

זה שתי רכיבים מאוד מאוד יקרים והזמן שלהם מה לעשות לא גדול במיוחד , אולי בתור רכב חדש עם אחריות זה עוד בסדר אחרי כמה שנים שיתחילו להיות חופשים במגדשים האלו זרוק את הרכב לפח או שתקיע אלפי שקלים ואפילו סכום 5 ספרתי כדי לשפץ את המגדשים האלה .

מלבד זאת המנועים האלו לא הוכיחו עדיין את אמינותם ותסכים איתי שזה שיקול רציני לקוני המכוניות.

חוץ מזה במחיר השעורריתי של הגולף TSI אני קונה B4 , ה-TSI עולה 140 אלף לפני תוספות ואיבזור ? (פשוט בושה שרכב במחיר הזה בא עם טסות :lol: ואיבזור ליסניג) למה לשלם לעזזאל כל כך הרבה על סופרמיני משפחתית ?

באותו מחיר שלה הגולף אפשר לקנות B4 , מאזדה 6 ועוד כמה רכבים שלטעמי פשוט ברמה גבוהה בהרבה מהגולף .

מתי פולסוואגן יצאו מהבועה ?

פורסם
חוץ מזה במחיר השעורריתי של הגולף TSI אני קונה B4 , ה-TSI עולה 140 אלף לפני תוספות ואיבזור ? (פשוט בושה שרכב במחיר הזה בא עם טסות :lol: ואיבזור ליסניג) למה לשלם לעזזאל כל כך הרבה על סופרמיני משפחתית ? באותו מחיר שלה הגולף אפשר לקנות B4 , מאזדה 6 ועוד כמה רכבים שלטעמי פשוט ברמה גבוהה בהרבה מהגולף .

מתי פולסוואגן יצאו מהבועה ?

חבוב, אתה ממש מתפרץ בדלת פתוחה. בכלל, במחיר של GTI אפשר לקנות וואחד רכב לא? גדול יותר, מרווח יותר, אולי אפילו עם מנוע גדול יותר. בטוח שווה, לא? בוודאי אם הוא נראה כמו ג'יפ, שאז בכלל זה שווה.

אני לא יודע במה אתה חושב שה- 6 או ה- B4 ברמה גבוהה יותר, אני לא מצליח למצוא שום קריטריון חוץ מגודל. אבל אם זה מה שחסר לך - שיבושם :wink:

בת"א, הגודל הפיזי של הרכב הוא רק מכשלה למי שלא ממש צריך אותו (או להשוויץ בגודל שלו).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
חבוב, אתה ממש מתפרץ בדלת פתוחה. בכלל, במחיר של GTI אפשר לקנות וואחד רכב לא? גדול יותר, מרווח יותר, אולי אפילו עם מנוע גדול יותר. בטוח שווה, לא? בוודאי אם הוא נראה כמו ג'יפ, שאז בכלל זה שווה.

אני לא יודע במה אתה חושב שה- 6 או ה- B4 ברמה גבוהה יותר, אני לא מצליח למצוא שום קריטריון חוץ מגודל. אבל אם זה מה שחסר לך - שיבושם :wink:

בת"א, הגודל הפיזי של הרכב הוא רק מכשלה למי שלא ממש צריך אותו (או להשוויץ בגודל שלו).

ההבדל בין GTI לרכב שלך הוא שמיים וארץ , GTI היא בעלת יומרות ספורטיביות , רכב בעל ערך מוסף של כוח , התנהגות והנאה שמאוד חשובה לאנשים שקונים רכבים כאלה , הגולף הרגילה היא בסך הכל סופר מיני משפחתית .

אני לא גר בת"א למזלי , אתם לצערכם חיים בת"א, בבועה התל אביבית וחושבים שכל העולם סובב סביבכם למזלי אני לא מוטרד מפקקים ורב על כל ס"מ של חנייה (שאולי חסרים לך?) :lol:, אצלי יש כבישים פתוחים ומאוד מהנים לנהיגה מאחורי הבית יש לי נוף פסטורלי , מקום יפה והרבה אויר צח לנשום - תהנה לך עם הסופר מיני שלך :roll: .

פורסם

אני לא מבין על מה הוויכוח? טוב לך B4 ולו טוב TSI.

SO? :|

כל אחד בוחר מה טוב לו ומה הוא אוהב. אני למשל בחרתי בפיאסטה, כי אין לי יותר מ5 אלף לאוטו... :oops:

( רק אל תתחילו לקטול אותה, זה ארגז על גלגלים וזהו ) :lol:

פורסם
בעל ערך מוסף של כוח

תהנה לך עם הסופר מיני שלך :roll: .

נו ו..? אתה רוצה לרמוז של- TSI אין די כח? כי אני די משוכנע שגם ל- B4 וגם ל- 6 היא די מהר תראה את התחת הנאה שלה. ואגב, ברור שהיא לא GTI, חסרה לה אחיזה ועוד דברים. אבל בין רמזורים היא מאוד מהנה. וכך, יש לי רכב (לא סופר מיני, אבל מי סופר?) שהוא גם 5 כוכבי בטיחות, גם קל לחנות עימו, גם כיף ללחוץ בו על הגז, וגם תכנון הפנים שלו גאוני ועולה עשרות מונים על מה שיש במזדה (אם כי משל הסובארו אני די מרוצה, חבל שהכסאות שם זוועתיים ושהכח המוצהר לא בא לידי ביטוי, כפי שלמשל הוא מגיע באימפרזה 2.0). אה כן, תודה, אני נהנה :lol: .

תהנה גם אתה ובהצלחה במציאת רכב חדש. שמעתי שמזדה 6 היא אחלה רכב :wink: או: כל אחד ומה שהוא מחפש. לאבא של אשתי זה רכב נהדר. השותף שלי כבר בחיים לא יחזור לזה אחרי הפאסאט שיש לו עכשיו.

פורסם

אני לא רומז שאין לה כוח , יש לה בהחלט כוח נחמד אבל כמעט 9 שניות ל-100 זה לא בדיוק WOW.

זה לא רק אחיזה , זה היגוי , תחושות ועוד כמה דברים שיש ב-GTI.

שמח שאתה מרוצה , לי אין את השיקולים של חנייה , פקקים ושאר הדברים האלה .

כן אני מחפש רכב , תודה אבל תיהיה בטוח שאני לא יקנה מאזדה 6 או משהו בסגנון הזה אני לא בעל מישפחה אין לי צורך ברכב כזה.

פורסם
חוץ מזה במחיר השעורריתי של הגולף TSI אני קונה B4 ...אז תקנה B4.

באותו מחיר שלה הגולף אפשר לקנות B4 , מאזדה 6 ועוד כמה רכבים שלטעמי פשוט ברמה גבוהה בהרבה מהגולף . B4 ומאזדה 6 ברמה הרבה יותר גדולה משל הגולף- אחת ההגזמות הפראיות. הרכב שהיינו בטוחים שנקנה היה הB4- לאחר נסיעת מבחן התאכזבנו קשות, וזה עוד היה על הדגם של ה165 כ"ס. בנסיעת מבחן על הTSI הרגשנו הרבה יותר טוב והיינו מעדיפים לקנות אותה באותו הסכום בדיוק רק שהיא היתה קטנה מדי לצרכים. את המאזדה (ליסינג) 6 אפילו לא שקלנו כאופצייה.

מתי פולסוואגן יצאו מהבועה ? כנראה ביחד איתך

פשוט מגזימים פה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מבחינת ביצועים יום-יומיים, הTSI תקרע את שתיהן (B4, מאזדה 6). מבחינת גיר, היא גם עדיפה משמעותית (מול הארבעה הילוכים בB4? בדיחה). מבחינת תא הנוסעים - ובכן, זה של המאזדה 6 לא מציאה גדולה בעצמו (לא יודע לגבי הB4).

מבחינת מרחב, ההבדלים בין השלוש קטנים - למעשה, למאזדה יש קצת יותר מרחב לרגליים מאחור, ובגאז' גדול יותר. מלבד זה, הגולף מרגישה מאוד מרווחת - וההאצ'בק פשוט פרקטי יותר מסדאן, לדעתי.

הגולף, כמובן, גם חסכונית יותר.

נכון שצ'מפיון קצת הגזימו עם אבזור הTSI, אבל כבסיס, אני חושב שלרוב האנשים, היא המכונית הטובה יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני לא רומז שאין לה כוח , יש לה בהחלט כוח נחמד אבל כמעט 9 שניות ל-100 זה לא בדיוק WOW. אתה שוב נדבק למספרים ולא לאיך שהם באים לידי ביטוי. אמנם 8.8 ל- 100, אבל 6 שניות ל- 80 :twisted:ועוד לא התחלנו לדבר עם הגיר.

זה לא רק אחיזה , זה היגוי , תחושות ועוד כמה דברים שיש ב-GTI. ברור.

שמח שאתה מרוצה , לי אין את השיקולים של חנייה , פקקים ושאר הדברים האלה . כן אני מחפש רכב , תודה אבל תיהיה בטוח שאני לא יקנה מאזדה 6 או משהו בסגנון הזה אני לא בעל מישפחה אין לי צורך ברכב כזה.

נו, אז אתה תעדיף B4 2.0 על 306 16? ברור שלא. אני לא יכול להרשות לעצמי 306 16, כי הסיכויים שאצטרך להשקיע זמן בתיקונים ומוסכים, אפילו לתחזוקה שוטפת, גבוהים יותר. ולא הייתי רוצה לראות את אשתי והתינוק נגררים למוסך (לא שזה לא יכול לקרות בגולף חדשה, כמובן, טפו טפו טפו).

שמע, הרי אין בינינו ויכוח אמיתי. גם אני חושב שה- TSI היא בסה"כ גולף עם פלפל. אבל הגולף מלכתחילה היא ברמה קצת מעבר לאחרות, בכל מה שקשור להנדסת אנוש ואיכות, והפלפל - טוב הוא די הרבה פלפל :-)

אני עדיין חושב שבתקציב שלה, למי שלא צריך בגאז' גדול אבל כן אוהב רכבים זריזים, היא הקניה הטובה בשוק. אולי יהיה חריג אחד, 308 עם מנוע מוגדש, אבל אותה לא ניסיתי, היא מעט איטית יותר (לא באופן משמעותי) וממילא לא היה לפני שנה. אה, ויש לה את הגיר הנוראי הזה... (למי שחייב אוטומט, כמונו)

פורסם
ההבדל בין GTI לרכב שלך הוא שמיים וארץ , GTI היא בעלת יומרות ספורטיביות , רכב בעל ערך מוסף של כוח , התנהגות והנאה שמאוד חשובה לאנשים שקונים רכבים כאלה , הגולף הרגילה היא בסך הכל סופר מיני משפחתית .

אני לא גר בת"א למזלי , אתם לצערכם חיים בת"א, בבועה התל אביבית וחושבים שכל העולם סובב סביבכם למזלי אני לא מוטרד מפקקים ורב על כל ס"מ של חנייה (שאולי חסרים לך?) :lol:, אצלי יש כבישים פתוחים ומאוד מהנים לנהיגה מאחורי הבית יש לי נוף פסטורלי , מקום יפה והרבה אויר צח לנשום - תהנה לך עם הסופר מיני שלך :roll: .

אבל הבעיה שאתה גר בחור (אחרת לא היו כ"כ הרבה מרחבים) , מרוחק משאר הדברים החשובים באמת וגם עושה רושם שאתה מבין בצורה משובשת את המטרה של הגולף TSI ומה ההבדל בין סופר מיני למשפחתית , אולי בגלל אוויר נקי מדי.

מותר לשאול למה נפטרת מה306 הכ"כ מושלמת , שכיכבה (התקלקלה באמצע מבחן) במבחר מבחני מגזין אוטו?

לפי מה שאתה אומר, עד 250 אלף שקל לא שווה לקנות שומדבר אחר שהוא לא סירה (סירה = מזדה 6, B4 וכו')

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמת שאם המחיר הוא זהה אז אני לא מבין איך אפשר שלא להעדיף את הB4 על ה TSI הזאת,אולי רק בגלל צריכת הדלק אבל כמה זה כבר חשוב למי שרוכש רכב ב140 אלף שקל?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני חושב שהגולף שלי דור 5 יותר יפה/סקסית/חתיכה/מעוצבת/ביצועיסטית/מהירה/זריזה/חזקה/בטוחה/יקרה/....מכול לרכב אחר.

וגם מתח המצבר תקין !

Picture 029.jpg

IMG_8370.jpg

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...