Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[תמונות] - TSI מיוחדת במינה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידן - ההשוואה שאני יכול לתת לך היא ראש בראש מול מאזדה 3, 1.6 ליטרים.

הגולף בפירוש חסכונית מה-3.

בנסיעה עירונית - המאזדה צרכה דלק בסביבות ה-1:9, לעומת הגולף שיצא לי להגיע איתה ל-1:11.5 באותו סגנון נסיעה (הפרש של 2 ליטרים וחצי הוא משמעותי מבחינתי).

בנסיעה בינעירונית - יצא לי להגיע עם ה-3 ל-1:14 לעומת הגולף שהצלחתי להגיע איתה ל-1:17 בערך.

אל תשכח, נפח המנוע של הגולף (חרף 2 המגדשים, טורבו וסופרצ'ארג'ר) הוא עדיין 1.4 ליטר, ככה שהנתונים בהחלט הגיוניים.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי ליאור,

2005, 1.6, קומפורטליין+.

לא מיוחדת כמו TSI, אבל בכל זאת מגיע לה להיות ביום הצילום עם גולף V אחרות וטובות.:lol:

היא אפילו מאותה משפחת צבעים :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בנסיעה עירונית - המאזדה צרכה דלק בסביבות ה-1:9, לעומת הגולף שיצא לי להגיע איתה ל-1:11.5 באותו סגנון נסיעה (הפרש של 2 ליטרים וחצי הוא משמעותי מבחינתי).

התכוונת לתוספת של 2.5 ק"מ לכל ליטר , נכון?

בכל מקרה , העדיפות מבחינת צריכת דלק על מזדה 3 היא ברורה,

לדעתי מה שמכריע את הכף (מעבר לעיצוב ) היא תיבת הDSG ,

(למרות שאוראל חושב שעדיף ידנית ;-)) .

ZZR

פורסם

מידן - כמובן שקילומטרים :)

אייל - קיימים שלושה סוגים של כחול בגולף; לכל אחד מאיתנו (לך ללירן ולי) יש סוג שונה של כחול (כחול מטאלי, כחול גרפיט וכחול פנינה).

מקווה שנעשה צילומים בקרוב כי יהיה ממש כיף לראות את כל הסוגים של הצבע הכחול אחת ליד השניה, מחזה שיהיה נעים מאוד לעין.

פורסם

אכן. אגב, אשתי העדיפה כחול כמו שלך, אבל לא היה לפני שנה (כשקנינו) במלאי, והיא לא הסכימה לבן (שזה לדעתי הצבע הכי יפה לגולף) ...

פורסם

אייל, מזל שלא בחרת בכחול של ליאור - הוא מעט משעמם... :|

ליאור, לירן ואייל - מתי נפגשים לצלם? :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל - לי אין בעיה ביום שבת מסביבות השעה 12:00 בצהריים ועד שמחשיך, אני תמיד משאיר את יום שבת בתור יום הבטלה הקבוע שלי.

באמצע השבוע יהיה קצת יותר קשה לארגן כיון שרובנו עובדים והזמנים שתמיד יהיו נוחים לי לא בהכרח יהיו נוחים לאחרים.

ביום שישי אני גם פנוי אך בסביבות השעה 18:00 רק שזה פחות נוח כי מתחיל להחשיך כבר לקראת 19:30.

אייל ולירן, מתי הכי נוח לכם?

פורסם

גם לבן, גם לא VW... צק צק צק אני מוסיף בפולנית. סתאם, כמובן שמוזמן.

לגבי זמינות: צריך לברר מראש אם זה סופ"ש שאנחנו פה ולא נסענו עם הילד לסבא-סבתא בחיפה.

אם אנחנו פה, אז שעות אחה"צ אפשריות.

פורסם

ליאור, תסגרו את זה בה"פ ואז תעדכן אותי בה"פ.

קצת גלשנו מהנושא המקורי... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...