Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[תמונות] - TSI מיוחדת במינה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסביבות 12 בצהריים, השעמום הצליח לשגע אותי.

מה עושים?

טלפון קצרצר לליאור (THE ONE), והוחלט שהגיע הזמן לתת כמה תמונות לכלה החדשה שלו (Golf TSI).

ליאור, המון תודה - היה נחמד מאוד :-).

ולגבי הרכב,

אני אישית מעט התאכזבתי מהדברים הקטנים (מראות וידיות שחורות, חוסר בחישוקי סגסגות מקוריים).

המנוע הזה הוא פשוט חוויה - לא מעט כוח זמין מסל"ד נמוך ועד סל"ד גבוה - מושך בזריזות ובנחישות רבה :twisted:

חבל שהוא פשוט שקט מידי, גם בסל"ד גבוה. אפילו שריקה של טורבו בקושי קיימת - פשוט שקט להפליא :shock:

בפעם הבאה אנסה להתרשם יותר מהתיבה (DSG), שלא כ"כ אהבתי. אין תחליף לידני (לפחות מבחינתי).

תמשיך להנות ממנה וסע בזהירות.

והנה התמונות (חייב לציין שהיה חם למדי והשמש לא עזרה לנו)... עד לפעם הבאה :wink:

Golf 3.jpg

Golf 8.jpg

Golf 7.jpg

Golf 9.jpg

Golf 10.jpg

Golf 11.jpg

Golf 1.jpg

Golf 6.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוראל!

קודם כל תודה רבה רבה, סופסוף יצא לנו להיפגש, אמנם היה ספונטני ומהיר ולא היה הכי ממצה בעולם אבל עדיין - היה בסדר גמור.

שמח שסופסוף יצא לי להכיר אותך FACE TO FACE היום וזכיתי להכיר בחור נהדר. כמה השקעה ונכונות, לקחת צינור וג'ילדה (משובחת יש לציין) ופשוט התחלת לנקות לי את הרכב כי הפריע לך. באמת שחקת אותה ובענק.

מקווה שבפעם הבאה שנתראה, תביא את הצוללת הכחולה שלך ונעשה כמה תמונות משותפות.

שוב, תודה רבה, ממש נהניתי היום.

מקווה שאהבתם את התמונות - כי אני חושב שיצאו ממש יפות, אוראל -מצלמה איכותית ביותר, וזה עוד בלי העדשה השווה ההיא?

ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ליאור, זאת הייתה שטיפה זריזה...

היה לי קשה לראות אותה מלוכלכת :oops:

אני ממתין לפעם הבאה :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זריזה, זריזה אבל בטח יותר יעילה מהשטיפות המעפנות שלי.

תגיד לי כל פעם שאתה שוטף את הרכב שלך - אני אבוא עם שלי, בטוח יצא פי 10 יותר טוב.

זה בעייתי גם, אני חונה באמצע הרחוב בלי סככה, בלי חניה מקורה, מתחת לעצי בונקלך מקוללים - זו ת"א.

שוב - כל הכבוד על ההשקעה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

המכסה/פילטר שיושב על הנורה הראשית (במקרה של ליאור - Philips Diamond Vision 5000K. מעתיקן!) :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ליאור, זאת הייתה שטיפה זריזה...

היה לי קשה לראות אותה מלוכלכת :oops:

אני ממתין לפעם הבאה :-)

תגיד שפשוט ניקית את הריר שהזלת עליה...:wink: לפחות אתה מנקה אחריך:lol:

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...