Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[תמונות] - TSI מיוחדת במינה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שיש כל-כך הרבה טכנולגיות שקשה לך לתאר, הקישור שהבאת הינו דף יחצ"נות של הייצרן. את רוב הדברים, קשה לי להגדיר אותם כחדשנות (אבל נניח) וחלק גדול אינם בכלל המצאה או רעיון של פולקסוואגן.

אשמח שוב, אם תוכל לפרט לי על הטכנולוגיות אותם המציא הייצרן (אני לא טוען אגב שאין).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל מקרה, אני לא מבין בכלל למה ,ידידינו פורשה911 אתה נכנס לסוגייה הזאת? למה לבאס ?

העלו כאן שרשור של תמונות , מי ביקש ממך בכלל לשפוט את ה TSI?

אם התמונות לא יפות, תגיד לא יפות, אבל למה לבאס את האנשים.

זה פורום אוף טופיק, לא דיון על רכישת רכבים. ( והבעת רגשי נחיתות של תושבי הפריפריה שחושבים שכולם נגדם, כולם מתנשאים וכו'...- גם כשאני גרתי בצפון חשבתי ככה והיום אני חושב אחרת)

דרך אגב, לטעמי הB4 הוא רכב מעולה, תמורה מצויינת למחיר וסביר להניח שהייתי מעדיף אותו על פני TSI,

אבל, הוא לא מתאים לכל אחד. גם לא לי.

עם זאת - אני חושב שזה הרכב היחיד שהייתי מסכים לקחת בליסינג.

ביום שישי בערב נסעתי בB4 שנת 2007 של אבא שלי ,ולמרות שהרכב מעולה, לא הצלחתי להכנס עם הסירה הזאת לאף חניה בגודל טיפוסי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא ביאסתי אף אחד , מישהו זרק שזה רכב נשכני ופשוט חלקתי על דעתו וככה זה התגלגל .

סך הכל אמרתי שזה רכב רגיל ואין בו שום דבר נשכני . לא אמרתי חצי מילה על התמונות.

פורסם

אייל - אתה חושב שמישהו באמת מתייחס ולוקח ברצינות את דבריו של מר פורשה?

הוא לא ביאס אותי אפילו לרגע ולא נראה לי יש משהו שיכול לבאס אותי בקש לרכב שאני נוהג עליו כיום.

שימשיך לחשוב שלנסוע ביפנומטית הטיפוסית (B4 לצורך העניין) זוללת הדלק, משעממת להחריד, עם מנוע המיושן, הגיר העצל וצורתה הגדולה והגמלונית.

אותי אישית? - אף אחד לא יכול לבאס, כי מבחינתי קבלתי תמורה מקסימלית לשקל וכבר יצא לי להשאיר אבק לרכבים שמחירם כפול ואף משולש מהסכום שאני השקעתי.

אז... אל תתן לבחור קרדיט שפשוט לא מגיע לו.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אוראל ידידי תצלומים נהדרים.

ליאור, אצל הווקסמייסטר

אני רואה שה-ווקסמייסטר שלי תפס!

אחת ה-המצאות יש להודות ;)

ליאור יש לך אוטו יפה, שמור עליו.

אוראל-אני מחכה שיהיה לי זמן לבוא אליך שנוכל לעשות את הטיפול שדיברנו עליו ובוק רציני!

• תוכן חדש...