Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[תמונות] - TSI מיוחדת במינה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חוץ מזה, לא תראה עוד כזאת TSI על הכביש ;)

מסכים.

צבע מדכא, רמת גימור בסיסית וחישוקים ערביים למהדרין :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קודם כל, גם אני וגם ה- TSI שלי, שהיא כמובן בצבע יפה יותר וברמת גימור גבוהה יותר, נעלבים שלא קראו לנו למרות כל מיני הבטחות שנזרקו לאוויר :-(.

דבר שני, יפה שנסעתם עד לטוסקנה בשביל זה :-P

דבר שלישי, תמונות לא רעות בכלל, אני מצפה לקבל BOOK גם עבור הדוגמנית שלי, על אף הצלקות התל אביביות שמתחילות להיות ניכרות בה :lol:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תמונות יפות:)

אבל לא הבנתי מה זה:

attachment.php?attachmentid=119092&d=1214063211

בשחור היא בכלל בטמוביל :wink: והסמל הזה מוקרן בעת צרה.

פורסם

אייל, זה היה ספונטני לגמרי...

בכל מקרה, אני רוצה לצלם את שתיהן ביחד - תגידו לי מתי אתם פנויים ונסגור את הפינה הזאת :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חבר'ה לא להילחץ, זה בסדר, אף אחד לא באמת נעלב.

הכל תלוי היכן אתם רוצים להיפגש. אם זה באזור ת"א אז יהיה קל יחסית לתאם (בה"פ, כמובן).

הכחול גרפיט הוא מיטאלי ולדעתי דווקא הוא קרוב יותר לשחור אבל זה לא באמת משנה. קישור לתמונות.

התמונות ממש יפות.

אני חייב בהזדמנות זו לציין שכל פעם שאני עולה את בית אורן (כל יום ג') על מצב SPORT ב- DSG, אני נפעם מחדש. לא רק מזמינות הכוח אלא גם מהיכולת להתאים את ההילוך למצב הנסיעה. בנוסף, ממש קל לשלוט על העברת ההילוך על ידי הפחתה חלקית מדוושת התאוצה. אתה מוזמן ;-)

פורסם

אוראל ידידי תצלומים נהדרים.

ליאור, אצל הווקסמייסטר המכוניות תמיד חייבות להיות מבריקות, אני כבר קלטתי אותו באיזה מפגש עובר על האוטו עם ג'ילדה :lol:

יש לך מכונית טובה מאוד, תמשיך לשמור וגם להנות.

בהזדמנות צריך לארגן איזה יום צילום לגולפים V, אם יתקיים גם הכחולה שלנו תפגין נוכחות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
בהזדמנות צריך לארגן איזה יום צילום לגולפים V, אם יתקיים גם הכחולה שלנו תפגין נוכחות.

לירן, תתארגנו ביניכם - אני אשמח לצלם את השלוש :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היי ליאור,

2005, 1.6, קומפורטליין+.

לא מיוחדת כמו TSI, אבל בכל זאת מגיע לה להיות ביום הצילום עם גולף V אחרות וטובות.:lol:

2img00532kt3.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן - יפהפייה! בהחלט מגיע :lol:

אגב, לא היה שווה להוסיף עוד כמה גרושים בשביל FSI? (שבעת אלפים שקלים).

אוראל - אני יודע מה אתה מתכוון לרשום אז אני מקדים רפואה למכה - לא, לא הוספתי עוד 15 אלף ש"ח בשביל לרכוש את גרסת ה-EMOTION כי זה כבר הפרש משמעותי (לפחות בשבילי, הטרנדליין עושה את העבודה בשבילי בצורה מצויינת ואפילו מעבר, לא הרגשתי צורך לסאנרוף מעולם והפסים השחורים זה עניין קוסמטי מינורי שהעדפתי להשאיר ככה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תמונות מקצועיות אוראל,

אהבתי את הקטע עם השטיפונת לפני הצילומים, בהחלט השקעה מבורכת,

גם הרכב מרשים , לא יודע עד כמה יש הצדקה ל-15K ש"ח לעלייה מטרנדליין,

הרכב נראה טוב גם עם ידיות+מראות שחורות.

אגב, ניתן לקבל אינדיקציה לצריכת דלק?

מעניין להשוות 1.4 מוגדש למנוע 1.6 אטמוספרי?

מידן.

ZZR

• תוכן חדש...