Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפכתי את כל הפורום הזה ולא מצאתי ייעוץ לגבי רכישה של רכב ב20 אלף שקל..

אנחנו מחפשים רכב שיענה על הדרישות הבאות:

צריכת דלק נמוכה

ממעט לבקר במוסך(חלפים זולים)

שנתון הכי חדש יחסית למחיר

הרכב אמור להכיל שניים +שני ילדים

אבל בעיקר לנסיעות יומיות בין עירוניות (הכוללות עליה..)

השאלה איזה רכבים עונים על דרישות אלו ..

אני ממש לא מבינה ברכבים אבל אני מאוד מתלבטת בין פיג'ו 205 או פיאט פונטו או בכלל ללכת על טויוטה קרולה משנתון ישן יותר ... (היא יותר גדולה השאלה כמה זה יעלה את צריכת הדלק)

אני ישמח אם משהו יגאל אותי מהבלבול........... :cry:

תודה מראש..:roll:

פורסם

לפי דעתי בתקציב כזה כדאי ללכת על פונטו. מדובר על רכב משנתון מתקדם יחסית לרוב מכוניות אחרות לתקציב וגם חסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

והרבה יותר מומלץ למענכם ולמען הילדים שלכם (במיוחד ברכב קטן) למתוח קצת את התקציב וללכת על הפונטו ספייס שיש לה 4 כוכבי בטיחות מאוד חסכונית מאוד מרווחת יחסית לקטנה ודי אמינה אם טופלה כראוי.

פורסם

יונדאי אקסנט זה לא רכב מועד לתקלות?

ופונטו ספייס מאיזה שנה מיצרים אותם?וכמה זה למתוח את התקציב?

ואם עדיף ידני...

*אני ממש מודה למי שענה אתם ממש מועילים לנו תודה רבה...

פורסם

ספייס התחילה משנת המודל 2001.

המחירים מתחילים באזור ה20K ש"ח לאחת מדגם S (פחות מאובזר) יוצאת ליסינג והלאה.

אין בעיה להכנס לספייס עם שני ילדים מאחור, אבל אם אחד מהם עדיין בגיל העלה לא ישאר הרבה מקום בתא המטען ויהיה קצת צפוף ברכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אומנם נכון יש יעוץ לרכב ב20K אך ממש לא בכוון הדרישות שלי מה גם שמכל אלו גיבשתי דעה לגבי הרכבים ששאלתי. (לפניכן בדקתי הכל עד שמצאתי את הפורום הזה..)

מה הכוונה חסכוני יחסית על דייהטסו אפלאוז?

• תוכן חדש...