Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך הסדר - אסון או ששון?

drorp
שימו לב! השרשור הזה בן 2488 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

היום בבוקר נהג שישן על ההגה בפקק נכנס ב- 10 קמ"ש מאחורה ב- TS שלי בבת עיני.

בלי שום ספק התאונה באשמתו.

הנזק הוא פנס תחתון שבור ופגוש שיצא מהמקום והתכופף כך שנסדק בו הצבע.

בשיחה עם סוכנת הביטוח היא אמרה לי והתעקשה לגשת עם הרכב לתיקון במוסך הסדר.

ממש לא מתאים לי לקחת את הרכב לשם אחרי שראיתי בעבר את עבודות הצבע שיוצאות מהמקומות האלה...

במיוחד בהתחשב בכך שבפגוש יש שני צבעים (ה"ספויילר"/"דיפויזר" התחתון צבוע בצבע אחר - מין "קרבון").

יש לציין שהרכב היה שמור בצורה מעולה ותוקן רק במוסך טויוטה (רייכמן) עד היום.

האם אני יכול לסרב לקחת את האוטו להסדר ולשים אותו ברייכמן ואח"כ לתבוע עפ"י הקבלות?

תודה מראש לעונים

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אתה לא חייב לקחת את הרכב למוסך הסדר.

אתה יכול להכנס לכל מוסך שתבח, להזמין שמאי עצמאי ולשלם לו.

לתת למוסך צ'ק דחוי ל60 יום בעבור כל הנזק.

לאחר מכן אתה שולח את כל הקבלות לחברת הביטוח והם משלמים לך אחרי 60 יום.

כך אני עשיתי שהשכנה היקרה שלי דפקה לי את הדלת בחניה.

בחיים לא מכניס את הרכב למוסך של חב' הביטוח...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה אף פעם לא חייב ללכת למוסך הסדר גם אם תאונה באשמתך או לא , הלחץ מצד הביטוח כי זה הרבה יותר זול להם לתקן שם.

לגבי השמאי אז שמאי פרטי זה מצויין אבל בדוק שהוא מקובל גם על חברת הביטוח הנטבעת כי אם לא הם ישלחו שמאי משלהם ואם יהיה הבדל גדול בין הערכת 2 השמאים זה יכול לגרום לעיקובים עד כדי פניה לגורמי בוררות בתחום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל מוסך וגם כל שמאי לביחרתך ,ללא קשר עם הוא מקובל או לא מקובל ע"י חברת ביטוח של הרכב הפוגע.

דו"ח פרטי זאת אומרת לא תביעה לפוליסה ניתן לזמן כל שמאי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלחץ מצד הביטוח כי זה הרבה יותר זול להם לתקן שם.

למיטב זכרוני, קראתי כתבה על כך שחברות הביטוח מעניקות בונוסים לסוכנים לפי אחוז המבוטחים שמגיעים למוסך הסדר.

לפיכך, הלחץ של הסוכן בא ממקום של דאגה לכיס שלו וממש לא לרכב שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברת הביטוח שלך תנסה לגרום לך לגשת למוסך הסדר באמצעות הטבות למינהן (רכב חליפי תוך זמן קצר / השתתפות עצמית מונמכת וכו').

הלקוח של מוסך ההסדר הוא חברת הביטוח, ומוסך ההסדר יפעל לרצות את חברת הביטוח.

כדאי לך להכניס את הרכב למוסך שלך, שרוצה לרצות אותך, הלקוח, ולא את חברת הביטוח שלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברת הביטוח שלך תנסה לגרום לך לגשת למוסך הסדר באמצעות הטבות למינהן (רכב חליפי תוך זמן קצר / השתתפות עצמית מונמכת וכו').

הלקוח של מוסך ההסדר הוא חברת הביטוח, ומוסך ההסדר יפעל לרצות את חברת הביטוח.

כדאי לך להכניס את הרכב למוסך שלך, שרוצה לרצות אותך, הלקוח, ולא את חברת הביטוח שלך.

וההחזר הכספי מובטח במלואו בכל מקרה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שנים מאוחר יותר...

שלום לכולם,

אתמול בלילה עשיתי תאונה כאשר שועל/כלב רץ לכביש בדרך צדדית באזור שפיים,בלמתי בחוזקה והרכב סטה ועלה על אי תנועה עם חלקו השמאלי, גלגל שמאלי קדמי התפוצץ והתעקם כולו, כרית אוויר במושב ימין בצד הופעלה(כרית צדדית במושב עצמו) כמו כן חגורת בטיחות ננעלה באותו מושב, ונורית כריות אוויר בלוח מחוונים דולקת באופן קבוע עכשיו.

כמו כן עושה רושם שיש נזקים קוסמטיים בפגוש הקדמי שפשופים,וכל אלה נזקים נראים, לא ידוע כרגע על נזקים אחרים.

התקשרתי לביטוח היום והם אמרו שהם מטפילם רק במקרה חירום, אני אפנה אליהם ביום ראשון הקרוב, להמשך טיפול.

הרכב הוא פולו 2001, המחירון שלו הוא באזור 19,000-19,500 ש"ח, רציתי לדעת אם משהו יכול לתת הערכה גסה כמה יעלה הטיפול בנזקים והאם הביטוח המקיף מכסה את זה(ביטוח ישיר).

תודה גדולה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה צריך הערכת נזקים, שמאי יכול לעזור לך (מניח ביטוח יכול להפנות אותך).

אם אתה רוצה הערכת תיקון קוסמטיקה גש לפחח, נזקים מכניים גש למוסך. יש מוסכים שיש להם גם מחלקת פחחות וגם מכניקה ואני מאמין שהם יכולים לתת לך את הערכת מחיר כללית לתיקון.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דעתי יהי מדובר בטוטל לוסס עם כרית אויר נפתחה וכל זה

האם לכלב/שועל יש ביטוח?

העיקר שיצאת בריא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה חברים, לשועל שלום הוא ברח..

מדובר על כרית צדדית שנמצאת במושב ולא כרית על הדשבורד.

נמצאת בתוך המושב עצמו והריפוד נקרע כמו כן גם חגורת הבטיחות נתקעה ולא זזה

והעם הביטוח מממן את השמאי מטעמי אם אני הולך לשמאי עצמאית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רשאי לבחור שמאי כרצונך והביטוח אמור לשלם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רשאי לבחור שמאי כרצונך והביטוח ישלם את שכרו, אבל לא בטוח שהביטוח יקבל את כל חוות-הדעת שלו וכפועל יוצא לא ישלם את כל הנזקים (אלא אם תגרור אותם לבימ"ש והשופט יקבל עמדתך במלואה).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

האם קיים חוק כלשהו המחייב את הביטוח(השמאי והמוסך הסדר) החלפת חלקים בטיחותיים באוטו לחלקים מקוריים בלבד,כרית אוויר חגורת בטיחות, מחשב כריות אוויר

תודה גדולה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2488 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...