Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך הסדר - אסון או ששון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסך צריך בטחונות שהסכום ישולם. השיטה היא שאתה נותן צ'ק דחוי (בד"כ 60-90 יום), בתוך התקופה מקבל את הצ'ק מהביטוח והמוסך גובה את הצ'ק שלך בסוף התקופה.

אתה לא צריך לרדוף אחר המוסך - את הכסף אתה מקבל מהביטוח ולמעשה הסכום מתגלגללמוסך דרך החשבון שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

[TABLE=width: 572]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

לאחר ת''ד שניפגעתי שלא באשמתי נישלחתי ע''י חברת הביטוח למוסך הסדר שלהם,למרות שאני מטפל אך ורק במוסך הרשמי של חברת הרכב שלי.נאמר לי ואף הומלץ לי מאד להגיע למוסך הסדר הנ''ל מכיון שינתן לי רכב חלופי.אלא מאי? 8 ימים שכב הרכב ללא טיפול במוסך ההסדר לאחר ששמאי (גם מטעם החב' ביטוח שלי) לא הגיע להסדר כספי עם בעלי מוסך ההסדר הנ''ל.מיותר לציין שלא קיבלתי רכב חלופי (אני עם כאבי גב קשים מהתאונה ונחוץ לי רכב לטיפולים,וגם מדובר ברכב שמשרת ילד נכה) אני כועס מאד ובכוונתי להגיע לפניות הציבור של החברה,קשה לי מאד להתנהל עקב מצבי מה ניתן לעשות? אגב רכב חלופי מותנה בתחילת תיקון ע''י מוסך ההסדר,שלא היה כאמור..האם מוצדק שאני יצא מופסד כ''כ מחב' ההסדר של הביטוח? לאחר שבוע של המתנת סרק במוסך ההסדר לקחתי את הרכב הפגוע למוסך החברה שלי טופל מיידית ואף ניתן לי מייד רכב חלופי.האם יש טעם לפנות למישהו,אשמח לשמוע את דעתכם,תודה!

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אתמול הייתי מעורב בתאונת דרכים,

לא כלכך רצינית במהירות נמוכה אך נפתחה לי הכרית אוויר בפרצוף..

בנזק לא בשמים למעט כריות אוויר שהבנתי שמאוד יקר

יצרתי קשר עם הביטוח (AIG) והם אמרו שצריך לגרור את הרכב לאחד ממוסכי ההסדר (רק 1 באשדוד)

דרשתי לגרור למוסך המורשה ולבצע את העבודה שמה ונענתי בשלילה

יכול להיות מצב שהם ישלחו את האוטו לטיפול במוסך קטן וכמעט לא מוכר באיכות עבודה שלו?

אשמח קצת לטיפים ממה להיזהר ומה לעשות מול הביטוח (תאונה ראשונה)

**אם זה משנה נכנסתי ברכב צבאי.

תודה.

97b4ef2ad282aed55622ebf6af740116.jpg

750a4ceed89ad117d9c89415f61c9a29.jpg

d59cf770fabbc93cc6a84b226d57bb0a.jpg

9e8c2711053610b507d23e39eff55f00.jpg

Seat Ibiza FR

פורסם

אתה רשאי להשתמש בשמאי שלך ובמוסך שלך.

את מי תתבע

את הרכב הצבאי או את הביטוח שלך? לדעתך מי האשם בתאונה?

השוני יהיה בגובה ההשתתפות העצמית שלך שתהיה גבוהה יותר במוסך שאינו מוסך הסדר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא הייתי נותן לאף מוסך למעט המרכזי לגעת ברכב במצב כזה. חברת הביטוח אינה יכולה להכריח אותך להשתמש בשירותים של מוסך מסוים, אך מוסכי הסדר משמעותם השתתפות עצמית נמוכה יותר שבמקרה כמו שלך לדעתי אינו שיקול.

אתה משלם למוסך בצ'ק דחוי ומקבל את הפיצוי מחברת הביטוח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני בכלל לא מאמין שהרכב יחזור לכביש ככה שזה לא משנה לאיזה מוסך תגרור אותו.

99% שהרכב יושבת, תזמין שמאי שיראה את הרכב [אפילו של חברת הביטוח] שיתן הערכת נזק לרכב, אני לא מאמין שיאשרו תיקון וגם לך הייתי ממליץ להימנע מתיקון ולהשבית את האוטו.

פורסם (נערך)

אני לא חושב שזה תלוי בי אם הרכב יושבת או לא

שמאי צריך לראות את הרכב בשעה הקרובה ואני יהיה יותר חכם

לגבי המוסך המורשה, דיברתי עם הביטוח וכדי לגשת למוסך שהוא לא מוסך הסדר זה לשלם לשלם לשלם..

אשמח לחוות דעת על מוסך נ.ו.ע.ם אשדוד

(זה מוסך מורשה פחחות) למי שמכיר..

בנוסף אשמח לקבל טיפים להימנע מקומבינות או מקרים כאלה שיכולים לקרות.

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם

כאשר השמאי הוא מטעמך , אתה יכול לכוון אותו לאן שאתה רוצה במגבלות הטעם הטוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אני רואה כריות אויר פתוחות ונוזלים מתחת תא המנוע - קרוב לודאי שהנזק גדול מאד וכפי שנאמר כאן, סבירות גבוהה להשבתת הרכב (ולטובתך, אני מקוה מאד שזה מה שיקרה. תיקון כריות אויר וקרוב לודאי נזק לשלדה ולמנוע הם הדברים האחרונים שתרצה ברכב בו תנהג).

אתה רשאי לבחור את המוסך בו תתקן את הרכב (בתנאי שהוא מורשה משרד התחבורה), וההבדל בין מוסך הסדר למוסך שאינו מוסך הסדר הוא בגובה ההשתתפות העצמית, הפרש של כמה מאות ש"ח. במקרה של אבדן מוחלט אין השתתפות עצמית, כך שהשיקול נעלם לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלי אמרן הוא שמאי רכב מומלץ בפורום, נסה ליצור איתו קשר, כבר קראתי על כמה חברי פורום שמרוצים ממנו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בקשר למוסך הסדר- מישהי התנגשה ברכב שלי לפני כשבועיים, תוך כשעתיים התקשרו אלי מהביטוח שלה והציעו לי את מוסך ההסדר שלהם. סירבתי. פחדתי מאיכות התיקון. לאחר שיחה עם אלי אמרן הדברים התחילו להסתדר מאוד. הנחה אותי בכל התהליך.

לגבי הסיאט הפגועה- טוטאלוסט. הנזק מקדימה גדול משנראה לעין, כריות חדשות, חגורות, כנראה גם דשבורד. אף אחד לא יעשה את זה.

לדעתי איזה סוחר יתקן את הרכב בזול, יתקן את הקרעים שהכריות יצרו ויפרסם למכירה איביזה FR לבנה מיד ראשונה ללא תאונות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

נהג פגע בי ונטל אחריות מלאה על התאונה.

חברת הביטוח שלי תתבע את הביטוח שלו, ובינתיים שלחה אותי למוסך הסדר מטעמה ושמאי מטעמה.

האם גם במקרה כזה יש לחברת הביטוח שלי סיבה לעגל פינות, למזער את מחיר התיקון ואת ירידת הערך?

האם הסיפורים על מוסכי הסדר שמתקנים ברשלנות עדיין נכונים?

תודה

פורסם

מכיוון שחברת הביטוח של צד ג' משלמת על התיקון, אין שום סיבה נראית לעין שחברת הביטוח שלך תנסה לחסוך על התיקון.

בכל מקרה, אם מדובר על מוסך הסדר שהוא גם מוסך מורשה יבואן ובעל מוניטין, אני לא חושב שיש לך ממה לדאוג.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם (נערך)

להפך, מוסך ההסדר לנסות לתקן גם מה שתקין. מה שגורר אחכ טענות אשמה תורמת מהצד הנגדי.

חבל שנתת להם להביא שמאי. אתה זכאי לבחור משהו יותר טוב.

מוסך מורשה יבואן אינו בהכרח איכותי ממוסך פרטי. תבדוק חוות דעת.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...