Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך הסדר - אסון או ששון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כוונתי שברגע שהמוסך וחברת הביטוח שלך יודעים שהצד השני בעמדת נחיתות (הוא הודה באשמה), הם ינסו לנפח עלויות. בין השאר על ידי החלפת חלקים מיותרת ו/או במחיר מופקע (צמיג ב ₪1700 ?) . הצד השני מריח את זה ומנסה לצמצם עלויות בשיטות אחרות .

מעגל קסמים כזה שבסוף לא תורם הרבה למבוטח ורק מעלה את לציבור את מחירי הביטוח בשנה הבאה

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיקון טעות: מוסך ההסדר הוא מטעם חברת הביטוח של הנהג הפוגע!

האם יש ממה לדאוג?

במידה ואלך לשמאי ומוסך שלי - באילו מקרים חברת הביטוח יכולה לחלוק על חוות הדעת שלו?

אני גם לא כל כך מבין מה יקרה באותו רגע - האוטו ישאר במוסך עד שהשמאי והביטוח יגיעו להסכמה? אתקע במוסך כל היום? נראה לי שזה סיפור הרבה יותר גדול לעשות את זה במוסך ושמאי שלי..

אשמח לעזרה!

פורסם (נערך)

בעקרון הצד הפוגע תמיד יכול לחלוק על עלות התיקון אבל לדעתי גם אם תקח למוסך משלך אבל החשבון יצא הוגן הם לא יחלקו. לבוררות זה תמיד יכול ללכת וכבר הייתי במקרה כזה שהם לא רצו לשלם את כל התיקון ואז גררתי אותם לבית משפט למרות שהיה דיי ברור שהצדק עמי. למוסך שילמתי הכל מיד מכספי . המתנתי לתאריך המשפט כמה חודשים טובים. כמעט שנה. חודש לפני הם פתאום פנו אלי עם הצעת פשרה . שמעתי הודעתי להם שאני מסרב ונפגש במשפט. שבועיים לפני הם פתאום שלחו מכתב שהם משלמים לי הכל. אתה הבנת את זה ברוך ?!

במקרה שלך אפשר ללכת לקראתם: בסדר, תיקון במוסך של הפוגע אבל תקח לך שמאי משלך שידאג לאינטרסים שלך שיוודא את איכות התיקון. עין מקצועית כדי שלא יחסכו ויקצרו תהליכים. תסביר להם. מקווה שיבינו

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא הייתי מסכים בשוםפ אופן. אתה צריך לבחור במוסך המתאים לך. על הצד האחר לשאת בעלות.

תפקידו של השמאי הוא להיות הפוסק לגבי עלות התיקון ודרך ביצועו. הוא אמור להיות אובייקטיבי, ובהתאם לכך השומה צריכה להיות מקובלת על בית המשפט. אם הצד השני הוא רוצה - שישלח שמאי מטענו לאמוד את הנזק, אבל בלי לעכב את התיקון במידה לא סבירה. ואז עלול להיות צורך במו"מ בין השמאים ואולי אף בבוררות או בהתערבות בית המשפט.

היה לי פעם סיפור דומה עם נזק לדירה שנגרם על ידי דלי0פה מצינור משותף של הבניין - המו"מ בין השמאי מטעמי לשמאי מטעם חברת הביטוח של הבניין היה שוק טורקי במיטבו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ואז גררתי אותם לבית משפט למרות שהיה דיי ברור שהצדק עמי. למוסך שילמתי הכל מיד מכספי . המתנתי לתאריך המשפט כמה חודשים טובים. כמעט שנה. חודש לפני הם פתאום פנו אלי עם הצעת פשרה . שמעתי הודעתי להם שאני מסרב ונפגש במשפט. שבועיים לפני הם פתאום שלחו מכתב שהם משלמים לי הכל. אתה הבנת את זה ברוך ?!
שיטת מצליח הקלאסית. זה יותר טוב מכלום אך הבעייה היא שלא מקבלים פיצוי על השנה שבה צריך להשקיע זמן וכסף לקבלת הפיצוי. קרה לי משהו מאוד דומה בשנה האחרונה ולהפתעתי גיליתי כי חברת הביטוח מוכנה לשלם את הפיצוי שתבעתי (ע"פ הצעת מחיר) ללא מע"מ, כדי לקבל את מלוא הסכום הם דרשו חשבונית מס...
פורסם

והייתה לך חשבונית מס?

כי אם לא, אני יכול לנחש מדוע לא . אבל לא חששת, שאולי מתי שהוא יהיה צורך בתיעוד והוכחה לתיקון?

כי בלי אותה חשבונית איך שאומרים לך חפש אחר כך

לא בשביל חברת הביטוח אלא יותר בשבילך

• תוכן חדש...