Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום ספייס 2002. יד שנייה מהשכרה עם קילומטראז' של 72000.

מבדיקה של נסיעה ברכב והסתכלות ברכב, הוא ממש שמור וטוב.

אחרי החג אקח אותו לבדיקה.

הבעלים רוצה 1000 מעל המחירון.

בהנחה שהבדיקה לא מעלה בעיות מיוחדות, עד כמה יש באמת לרכב הזה ביקוש - לעזוב אותו ולחפש רכב ממחירון ולמטה , או שכדאי לחטוף?

פורסם

תתמקח!!!

השכרה זה כבר 10אחוז פחות! קילומטרז מעולה אולי אפילו יותר מידי טוב. כמה זמן האוטו אצל הנוכחי?

מהיכן אתה נוכל להמליץ על מכון בדיקה טוב.

תן קצת יותר פרטים.

אני קניתי 2002 SX שבוע שעבר ב 21 אך עם טיפולים של 4000 שח. למרות שכל רכב שתיקנה אחרי הבדיקה תצא עם סכום כזה פחות או יותר, לרוב.

פורסם

הבעלים רוצה 1000 מעל המחירון.

בדרן הבנאדם..

עם כל הכבוד, אתה לא קונה פונטיאק פיירברד, ואין שום סיבה למכור את הרכב הזה מעל למחירון,

במיוחד כאשר מדובר ברכב השכרה.

הבנאדם בטוח שהוא נפל על איזה פריאר..

תסביר לו יפה מאוד שבשביל להתחיל בכלל לדבר על איזושהי התקדמות

פוטנציאלית ברכישה הוא צריך להוריד 10% בגלל ההשכרה, וכל זה עוד לפני

הבדיקה והורדת הערך הנוספת שכנראה תתבצע אחריה.

קיצר, הבנאדם חי בסרט.

תוריד אותו לקרקע או שתברח.

פורסם

עם כל הכבוד, אתה לא קונה פונטיאק פיירברד, ואין שום סיבה למכור את הרכב הזה מעל למחירון,

במיוחד כאשר מדובר ברכב השכרה.

לא מסכים איתך, מאוד קשה למצוא פונטו במצב טוב והשוק שלה עירני מאוד. לכן אם יש אקזמפלר שמור לעיתים שווה לשלם מעט יותר ולהיות בראש שקט. אגב אקזמפלרים שמורים נעלמים מהר מאוד מלוח יד2.

הבנאדם בטוח שהוא נפל על איזה פריאר..

תסביר לו יפה מאוד שבשביל להתחיל בכלל לדבר על איזושהי התקדמות

פוטנציאלית ברכישה הוא צריך להוריד 10% בגלל ההשכרה, וכל זה עוד לפני

הבדיקה והורדת הערך הנוספת שכנראה תתבצע אחריה.

כאן אני כן מסכים, פונטו שלא תוחזקה כראוי (כיאה לחברות ההשכרה) תאכיל את הרוכש מרורים, מה גם שהק"מ נראה לי נמוך בצורה מוזרה לרכב השכרה בשנתון הזה. לכן כדאי למוכר להתעורר.

לבעל הרכב,

מעבר למה שכבר כתבתי, אני חושב שכדאי לשקול את הרכישה אבל לאחר הגעה להסכמה שהמחיר יהיה נמוך יותר, ואת הרכב הייתי לוקח לבדיקה במכון ובנוסף לכך קופץ למורשה (עם בעל הרכב) לוודא טיפולים סדירים, בדיקה מקיפה ממישהו שמכיר את הרכב ולראות שלא זוייף הק"מ (ע"פ דוחות טיפולים תוכל לדעת כמה ק"מ היה בכל טיפול ולראות אם יש אי אילו חריגות ודברים לא הגיוניים).

באופן כללי, פונטו מהשכרה כבר גורמת לי להרתע קצת, וצריך יותר מק"מ נמוך בכדי לשכנע אותי לרוכשה.

בדוק:

1. איזה נוזל קירור השתמשו ומשתמשים כעת. אם לא מדובר על נוזל איכותי (פאראפלו, המומלץ של פיאט) אז ייתכן ויש בעיה כלשהי במערכת הקירור (או ראש מנוע), אם אין, היא עוד תבוא.

2. מתי נעשה טיימינג לאחרונה.

3. שאל את בעל הרכב באיזה שמן הוא משתמש.

ע"פ תשובותיו תדע כיצד הרכב מתוחזק והאם כדאי בכלל לחשוב על רכישה. מרכב כזה שמתוחזק בצורה לקויה עם עבר של השכרה, תתרחק!

בהצלחה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

שמע. סתם בשביל הכיף תעשה מה שאני עשיתי שחיפשתי רכב. תריץ את המספר טלפון של בעל הרכב בגוגל ותראה אם הוא אולי סוחר. אם כן תתרחק. אם לא אז אני מסכים עם קודמי שנתן תאור מפורט ובמידה והכל טוב אני כן הייתי משלם מחירון ואפילו 1000 מעל. אך ורק אם הכל טופל בזמן בצורה הטובה ביותר ובבדיקה לא התגלה משהו חריג. אם האוטו כזה טוב אז זה שווה את זה! אבל!!! מנסיוני, זה נשמע יותר מידי טוב .. מהשכרה עם קילומטרז כזה נמוך.. האוטו אצלו 5 שנים אז אוליי אם הוא כמעט לא נסע בה. בן כמה הוא? מבוגר או צעיר? צעיר זה גם 30-40. תציע לו ללכת לבדיקה ולמוסך מרכזי לספר טיפולים ואם הכל טוב אז אתה מוכן לשלם(מה שתסכמו עליו) ואם לא אז הוא משלם חצי מהבדיקה (תחתמו על חוזה רכש רכב). ואז לפחות תהיה שקט שלא עשית טעות

• תוכן חדש...