Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ארני מקבל בדפדפן "בוצע, אך יש שגיאות בדף". כל האפשרויות מנוטרלות לי בעריכה, אי אפשר להוסיף ציטוטים לרשימה, ואין משום מה קפיצות שורה (כשלוחצים על אנטר).

מה נסגר?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי זה באמת הפורום הטוב ביותר במדינה, מבחינת אנשים, אתם אנשים טובים. זה מה שחשוב. לא הממשק או השרת.

ועכשיו - איך מתקנים זאת? מחקתי קוקיז ושאר מזיקים...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

אז הגיע הזמן להפעיל את האחריות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לאן לפנות כדי להפעילה?

פורסם

אופיר, כבר שכחת את הילדות ?

ארני זה אריק מרחוב סומסום

BertAndErnieHeads.jpg

תנסה להחזיר את הדפדפן להגדרות ברירת המחדל שלו וגם איתחול המחשב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ועכשיו - איך מתקנים זאת? מחקתי קוקיז ושאר מזיקים...

אני לא מבין מתי הבעיה מתרחשת.

כשאתה מנסה לערוך הודעה קיימת?

כשאתה אומר "שאר מזיקים" זה כולל קבצים זמניים ? כי זה בדרך כלל המזיק הראשי.

לשם הניסוי, יש לך גם Firefox על המחשב ?

אם כן, איך הוא מגיב בדפים הבעיתיים?

פורסם

ארנון!

יש לי פיירפוקס, וזה אותו הדבר. מחקתי TEMP וקוקיז, וכל מה שצריך. זה קורה כשאני רוצה לכתוב הודעה (למשל - אין הדגשה, אין הטיה, קו תחתון, הוספת קישור, וכו'...), וכן כשאני רוצה לערוך אחת.

פורסם

תלחץ על האייקון שמופיע ליד ההודעה (הדף נטען עם שגיאות וכ"ו), הוא אמור לתת לך את הודעת השגיאה המדויקת ואת המיקום בו ארעה.

פורסם

ומה אני עושה עם זה?

פורסם

לא הבנתי. למה לכתוב שם, על נושא לא קשור?

• תוכן חדש...