Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שמעתי לא חוקי על צמיגים רחבים,קנסון,נאון,ומנורות כחולות וכמה אפשר עוד??!!

היום בבקר הלכתי למכון טסט כדי לעבור טסט..ויש לי רכב קליאו RSI שנת 94.

נכשלתי משום שלא רשום ברשיון על הסאנרוף למרות שהןא מקורי אפילו כולם יודעים שזה מקורי.שכחתי לציין שהרכב בבעלותי כבר 3 שנים שעברתי פעמים טסט בעבר,לא הכשילו אותי על הסאנרוף ועכשו כן..ונאלצתי לנסוע למשרד רישוי בחולון כדי לקבל אישור וכבר חכיתי 3 שעות כדי לקבל אישור על הסאנרוף בגלל התורים הארוכים ושיגעו אותי לגמרי,אבל אני לא מבין למה לא רשמו את זה לפני שהרכבים באו לארץ??

וגם הגה ספורט שהוספתי בזה הכשיל..אבל את זה ידעתי אך רק עם כרית אוויר שאסור לביטל.אבל הרכב שלי 94 אין כרית אויר ולא ידעתי שזה גם משהו חדש שא-ס-ו-ר..כמה החוק זה מוגזם!

פורסם

בא אני אספר לך סיפור גם כן עצוב, שקרה לי

הרכב שלי הוא 4X4 ולא מצויין בסעיף של ההנעה 4X4 רק 4X2 ,

16 שנה הרכב עובר טסט ככה, ודווקא כשאני באתי לעשות טסט. נחש מה? שלחו אותי בטיל לעמדה מס' 1 לשנות את הטעות הזו ,

עוד משהו מצער בסטס שהכשילו אותי על הסעיף של הנעה לא אמרו כלום על החלון השחור האחורי, נחש מה עשו עכשיו? כמובן שהכשילו הרי לא ייתכן שרכב שנת 87 יעבור טסט מכה ראשונה, וכמובן עוד כל מיני קשקושים על מנורות לא עובדות, שכמובן 2 דקות כשיצאתי מהטסט והגעתי למוסך התבררו כשיקריות לחלוטין.

אז תתנחם בזה שעושים את זה לעוד אנשים, ויעשו את זה לעוד הרבה אחריך ,אתה לא הראשון וגם לא האחרון.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות שנה שעברה עברתי טסט ללא כל בעיה עם האגזוז זרימה חופשית שלי של דרגון

השנה פתאום זה לא חוקי ,זה מרעיש וצריך להחליף אותו.

החלונות שלי מקדימה כהים אבל לא בצורה מפחידה אלה בצורה ממש ממש ממש עדינה שרק בחושך רואים לא ברור מה הולך בתוך האוטו,גם על זה הכשילו ושנה שעברה עברתי ככה.

כמובן שאני לא פראייר הלכתי למנהל המכון אמרתי לו תשמע:"אם היית מוצא ליקוי בטיחותי כגון :צמיגים ,הגה,ציריות,בלמים הייתי מודה לך ומתקן אתה פשוט רואה אוטו מטופל שאין בו מה לסדר וכואב לכם הלב לעשות לנו חיים קלים ולהעביר, עם האגזוז הזה עברתי כאן במכון הזה טסט ללא שום בעיה עם החלונות האלה עברתי טסט גם פה ולא דיברתם מילה ."

בעל המכון יצא לרכב ואמר לי :" על האגזוז אני יוותר לך ,את הציפוי מהחלונות-תוריד ."

אמרתי לו :אין טעם להוריד כי אחרי 2 דקות אני הולך ועושה מחדש אז מה יתן לך אם אני יוריד!"

הוא התעקש,בסוף הורדתי ועשיתי וגם חזרתי אליו למכון להראות לו כמה יפה העבודה שעשו לי על החלונות.

ממש טמטום .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אני אנסה לסכם את העיניין ,

כל רכב שהוא קצת ישן, או "צועק" עם כל מיני תוספות (רכבי ערסים למינהם) או סתם רכבים של אנשים שאוהבים פוזה וזו זכותם ושיהיה להם לבריאות אני לא מתכוון לרדת על אף אחד.

יגרום לבוחן לחפש ולמצא על מה להכשיל, אין מה לעשות זו הפרנסה שלהם, התשלום הנוסף של ה60 ש"ח הוא פשוט בלתי נמנע במיקרים כאלו,

בנוסף צריך לנסות ולהבהיר למשרד התחבורה דבר אחד מאוד מאוד מאוד חשוב, חלק לא מבוטל מתאונות הדרכים נגרם עקב טעות של נהג, מהבסיס שהוא לומד נהיגה וכנראה שהוא לא לומד את זה ולא מטמיע את זה בתוכו, לפעמים המורה שלו זורק מילה לטסטר ואז הוא מעביר אותו, ואז הוא עולה לא מוכן לכביש , ובמקרה הטוב הוא לוקח את הרכב של ההורים רכב חדש ומאובזר עם מערכות שיודעות לתקן את "הטעויות" שלו , ובמקרה הגרוע יש להורים איזה רכב מעאפן והוא לא ממש ידע להסתדר איתו ,הרי הוא רגיל לרכב חדש של המורה נהיגה.

והתאונות לא נגרמות בגלל שאיזה חלון שחור הפריע לנהג לראות , או בגלל שהאגזוז ירעיש לשכנים כשהבחור יחזור ב2 בלילה ממועדון.

כי בסופו של דבר כמעט כל רכב יוקרתי לרוב ג'יפים, יש להם חלונות שחורים בכל הרכב מלמבד השמשה הקדמית.

פרטים בה"פ .

פורסם

זהו בדיוק העינין!

רק בישראל יש את השטיות האלה למי זה מפריע שבנאדם רוצה לדחוף בהונדה שלו 17" אינץ' ג'אנט .

אני מבין את האנשים עם האגזוזים שהם עוברים ליד בית קברות אז תחיית המתים מתרחשת והמתים מתעוררים זה באמת מטרד אבל אגזוז כמו שלי רק אחרי 3-4 אלף טורים הוא מתחיל לצייץ ומבינים שהוא שם .

למי זה מפריע שמישהו יעשה חלונות כהים בטוב טעם לא מדבר על שחור כהה שמפריע לראות בלילה אצלי ממש רואים ברור לגמרי.

כל דבר כבר לא חוקי .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

תראה ,אין מה לעשות!!

זה מה יש!!!!!

אילו החוקים!!!

מטומטמים, נכון!!!

דבילים,נכון מאוד!!!

אידיוטיים,נכון ביותר!!!!

חסרי כל היגיון, ועוד הרשימה ארוכה...

אבל זה המצב ,

לשנות...

בלתי אפשרי.

(כדאי שהשרשור הזה יתפוס כיוון כי הוא ללא מטרה מוגדרת)

פרטים בה"פ .

פורסם

זה פשוט מטריף!!למה עלינו לסבול מהחראטה הזאת של החוקים של משרד התחבורה!!

עדין איני מצליח להבין למה גנטים רחבים מסוכן לכביש??? למרות שדברתי עם המנהל במכון שכנעתי אותו לוותר ולא הסכים לאשר בזה כשאמרתי לו שזה טיפשי כי אחכ אני יחזיר את הגנטים אחרי שיאשרו ועדין התעקש לא הסכים.לא ויתרתי והמשכתי לשכנע אותו אפילו רדפתי אחריו כמו משוגע היתי כבר שעה במכון והוא כבר השתגע וצעק עליי "די די די די"ואז התאיישתי.

בכל שנה שעוברת שום דבר כבר לא יהיה חוקי קיטים טורבו,אחר אפילו לא חוקי משופר של הנמכות וכו וכו..כבר נהיו משוגעים בגלל החוקים המחורבנים!!!

ונמשיכו נגידו אין מה לעשות??לפי דעתי צריך לעשות משו נגד משרד התחבורה!כדי למנוע את התופעה הזאת לדרוש כל הזמן אישורים ודברים חדשים

פורסם

שרשור בכיינות ותו לא.

הרכב שלכם לא תקין בהתאם לתקנות - תפסלו בטסט.

הרכב אינו תואם לרשום ברשיון הרכב - תפסלו בטסט(תשאלו את חנן-ג'יפולוג על מה הוא קבל הורדה מהכביש?).

יש נורות שרופות - תחליפו(אף אחד פה לא שקרן).

טסט חוזר אינו עולה 60 ש"ח, עלותו 19 ש"ח.

חל איסור על ציפוי חלונות קדמיים אין כל איסור על חלונות כהים מהיצרן. תבחינו בהבדל. לא מדובר על עצם הכהות אלא על תהליך היצור.

אין כל קשר בין שנת יצורו של הרכב לבין מידת פסילתו בטסט(נכון, ההסתברות גבוהה יותר). יש קשר בין מראהו של הרכב חיצוני ופנימי לבין הפסילה ומידת ה"חיפוש" ברכב כזה.

רכב שנראה גרוע הבוחן יחפש יותר מאחר וזה גם רכב שבוחני משרד התחבורה/משטרה יחפשו בכביש בכדי להורידו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מעולם לא הורד לי רכב מהכביש. בכמה פעמים שנעצרתי לבדיקה בתחנות של המנהל, גם ברכבים ישנים מאוד, הרכבים עברו את המבחן ללא כל בעיה.

לגבי האגזוזים הרועשים, היו צריכים להוריד רכב כזה מהכביש לצמיתות, ללא שום אפשרות החזרה. אם אתם קניתם אגזוז כזה, אז זה עם כוונה להרעיש איתו, ואם אתם אנשים טובים ומתחשבים ולא עושים את זה, אז מי שיקנה ממכם את הרכב כן יעשה את זה, וכשהוא יעשה את זה, זה מן הסתם לא יקרה במנחת ערד כשאף לא שומע אלא דווקא ב0200 בלילה בפס ארוך ברחוב מאוכלס היטב ויפריע לעשרות אלפי אנשים לישון, כי אחרת איפה הכיף?

פורסם

לא מבין על מה הטענות.

אם אתה יודע שהרכב שלך לא תואם את מה שכתוב בנירות שלו אז לך סדר את זה. זה שפעמיים כבר ויתרו לך לא מצדיק ויתור שלישי.

כשאתה מחזיק רכב את מחוייב לציית לכל כללי האחזקה ולשמור על בטיחותו, תקינותו וחוקיותו. לא מתפקידך לפרש את החוק אלא למלא אחריו.

אישית לא הכשילו אותי אף פעם סתם בטסט גם כשבאתי להעביר רום כרמל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עמית , אתה טוען שרכב עם חלונות כההים מקדימה מותר כאשר הוא יוצא ככה מהיצרן \ חברה .

כיצד שוטר או בוחן יכול לדעת אם זה מקורי מהחברה או לא? כמובן שאני לא מדבר על מדבקות אם לדוגמא אני מכהה את החלון בטבילה או בלייזר כיצד ניתן לדעת שזה מקורי ?

פורסם
עמית , אתה טוען שרכב עם חלונות כההים מקדימה מותר כאשר הוא יוצא ככה מהיצרן \ חברה .

כיצד שוטר או בוחן יכול לדעת אם זה מקורי מהחברה או לא? כמובן שאני לא מדבר על מדבקות אם לדוגמא אני מכהה את החלון בטבילה או בלייזר כיצד ניתן לדעת שזה מקורי ?

אני חושב שפיאט אונו או סוברו די אל עם חלונות שחורים זה לא ממש מסתדר לך בראש שככה זה בא מהחברה נכון?

אותו מחשבה יש לשוטר.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
שרשור בכיינות ותו לא.

הרכב שלכם לא תקין בהתאם לתקנות - תפסלו בטסט.

.

בולשיט !!!!!

ממתי סאן רוף ב-RSI (שמגיע מהחברה ככה) הוא לא תקין בהתאם לתקנות?

ממתי בודקים סאן-רוף?!?!

פתאום הבוחנים לא יודעים שזה מגיע מהחברה ככה?

סתם,סתם להיטפל לאנשים.

פורסם

1. חנן זה לא עניין הרעש של האגזוז, זה פשוט להיטפל לאנשים בטענה שזה "אגזוז לחץ", ואת זה אני אומר לך כי הכשילו אותי על אגזוז של סופר ספרינט שעומד בתקנות של ישראל (אבל זה אגזוז לחץ אז אמרו לי שזה לא חוקי). אגב, האגזוז הזה שקט יותר מהמקורי.

2. פיאט אונו לא הגיע עם חלונות שחורים מהחברה, אבל 106 למשל כן (יש אחת בארץ עם חלונות כהים מקוריים), ככה שזה לא רלוונטי מה נראה או לא נראה לשוטר. אם זה מקורי אין לו מה לעשות, ואם הוא טוען שזה לא מקורי שיוכיח.

3. יש סיבה למה מצויין ברישיון רכב עניין החלון בגג, אף בוחן לא אמור לזכור מה מגיע אצלך מקורי ולכן זה צריך להיות מצויין ברישיון הרכב כמו שאר הפרטים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...