Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו בדיוק, אמרת את הסיבה. הארקה נועדה לנתב חשמל עודף (מקצר או ברק למשל) לאדמה במקום למוצרי חשמל שמחוברים לקו ובכך לשרוף אותם, וגם כהגנה להתחשמלות של אנשים. כשאתה יחף אתה בעצם חלק מהארקה ואתה מסתכן בכך שהחשמל ינותב דרכך אל האדמה.

פורסם

כאשר אתה מתחשמל מה שקורה בעצם זה שעובר דרכך זרם, זרם עובר בגלל הפרשי פוטנציאלים (מתח) מהפוטנציאל הגבוה לפוטנציאל הנמוך.

האדמה משמשת כמינוס (פוטנציאל נמוך).

זרם עובר דרך המקום עם ההתנגדות הנמוכה ביותר, כאשר אתה יחף אין בידוד בינך לבין הרצפה , כלומר ההתנגדות נמוכה יותר מאשר עם מבודד לדוג' נעל, כלומר הזרם יעבור דרכך.

עוד בנושא התחשמלות

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%AA

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מתעלק - שכחתי למה ציפרים לא מתחשמלות מכבל חשמל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פעם שאלו את המרצה בקורס שדות אלקטרומגנטיים את השאלה הזאת.

התשובה:אין סגירת מעגל.

לסגירת מעגל הציפור צריכה "אדמה" כלומר, לגעת גם בעמוד/שנאי, ואז אללה ירחמה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אז למה אני לא יכול לקפוץ על חוט חשמל וליתפס בו בשני ידיים ?, אני גם לא אסגור מעגל

פורסם

אם הציפור תתפוס בשני חוטי החשמל היא תסגור מעגל ותתחשמל!

אבל מכיוון שמתיישבת על חוט אחד זה לא קורה אין סגירת מעגל

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אז אתה אומר שאם אני קפץ על חוט חשמל אחד אני גם לא מתחשמל ?

פורסם

כן, אם תתפוס בשני ידיים בפאזה ללא מגע ב0 לא תתחשמל. במידה ואתה מתכנן לבנות אומגה על הכבל חשמל כדי לקצר את הדרך למכולת, אני מעוניין לצלם את הפרויקט עבורך. :lol:

פורסם
אז למה אני לא יכול לקפוץ על חוט חשמל וליתפס בו בשני ידיים ?, אני גם לא אסגור מעגל

תאורטית, על כבל אחד, אתה לא אמור להתחשמל.

לסגירת מעגל את צריך עוד קוטב("אפס").

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

למה תיאורטית? זה בדיוק מה שיקרה , הוא לא יתחשמל.

טרחתם לצפות בסרטון שהוספתי? יש שם אנשים חיים , וחשמל אמיתי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אתה לא חייב דווקא "0"

אתה צריך הפרש פוטנציאלים כלומר, שבכל דבר אחר שתגע בו הסיכוים שיעבור דרכך זרם, הם גבוהים.

לידע כללי,

כאשר פוגע ברק במים, לדגים לא קורה כלום, וגם לך לא יקרה כלום מכיוון שזרם עובר דרך המקום עם ההתנגדות הנמוכה ביותר,

גם בן אדם כמו הדג עשוי ברובו מים ומים הם מוליך טוב , אבל מכיוון שמי מלח מוליכים טוב יותר ממים מתוקים הזרם החשמלי "יעדיף" לעבור במים המלוחים ולא בגוף שלך או בגוף הדגים,

לעומת זאת אם תרחץ להנאתך במקווה מים מתוקים,ויפגע ברק, הוא יטגן אותך מכיוון (בהתחשב בזה שתיהיה קרוב למקום הפגיעה) מכיוון שריכוז המלחים בגוף שלך גבוהה מריכוז המלחים במים מתוקים ולכן אתה מוליח טוב יותר

אגב זאת הסיבה גם שדגי שצדים את טרפם בעזרת חשמל נמצאים רק במים מתוקים.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

אם תעמוד על כבל חשמל יחיד,ורגלים צמודות רוב הסיכויים שלא תיתחשמל ,אך אם יהיה רווח בן הרגלים,אז הזרם יעבור דרכך ויחשמל אותך,וציפורים אכן לא מתחשמלות,אך נשרים שפורסים את הכנפיים,כן מתחשמלים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...