Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מזה תקופה שגונבים דלק מרכבי, ולאף אחד אין פיתרון.

למען האמת, מדובר ברכב ליסינג עם פזומט, כך שהתשובה שאני שומע רבות וגם חלקכם בטח תחשבו

"מה אכפת לך, שיגנבו. הרי לא מהכיס שלך".

פניתי לחברת הליסינג, הם טוענים שלא מדובר בתופעה שכיחה ואין להם פיתרון.

ביקרתי לפני מספר ימים במוסך רייכמן (מוסך המרכזי של היבואן), אומנם בנושא אחר אך בזמן הטיפול שאלתי אותם בקשר

לבעיית הדלק, הם טענו שמדובר בתופעה מוכרת בשנתונים האלו ואין להם פיתרון. מה גם שהיה שם מפקח מחברת

הליסינג שלי אשר התכופף מתחת לאוטו, נגע שם בצינור ממנו גונבים את הדלק והדלק פשוט החל לזרום ממגע

קל ביותר של האצבע שלו.

בפעם הראשונה שהבחנתי בזה לפני כחצי שנה, הייתה שלולית קטנה של דלק מתחת לאוטו ואז האוטו נלקח על

גרר למוסך עם חשד לדליפת דלק והמוסך אמר בוודאות + הסתמכות על דעה של מפקח כי מדובר על גניבת דלק.

שימו לב, אין מדובר רק על נזקים של דלק או נזקים כספיים כלשהם, זה גם מסוכן מבחינה בטיחותית כי כל מגע

קל ביותר של ה"ברז" של הצינור הזה בפס האטה או כל דבר אחר מביא בעצם לדליפה של הדלק לכביש, ואני כאדם

שמעשן עלול לזרוק את הסיגריה או רכב לידי עלול לזרוק סיגריה ולגרום לי להתפוצץ.

נכון, שעכשיו סגרנו אותו - אך זה עד הפעם הבאה (סביר להניח שזה עיניין של בין כמה ימים לשבוע או שבועיים)

פשוט מביש עד כמה קל לגנוב דלק מרכב זה אפילו בלי שום ציוד מלבד מברג.

כמו כן, בעיקר מכיוון שמדובר ברכב נפוץ כל כך הייתי מצפה שימצאו פיתרון כלשהו ולא יאמרו לי בכל מקום "אין פיתרון".

אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בתופעה/יש לו פיתרון או דעות בנושא.

חג שמח :-) .

פורסם

כשאני חושב על זה שנית, הודעה זו כניראה מתאימה יותר לפורום "טכני, אחזקה וטיפולים".

מנהלים, אם גם אתם חושבים כך, העבירו בבקשה הודעה זאת לפורום המתאים.

פורסם

תן לנו תמונה של האזור החשוד.

אם יש שם ברז שקל לפתוח, אולי אפשר לעקוף אותו ולחבר את הצינור בלי ברז? אבל אז בעצם אתה מסתכן בבעיות עם חברת הליסינג שהרי הרכב שלה ולך אסור לבצע בו שינויים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

...ואני כאדם

שמעשן עלול לזרוק את הסיגריה או רכב לידי עלול לזרוק סיגריה ולגרום לי להתפוצץ.

.

למה לכל הרוחות לזרוק סיגריה מחוץ לרכב?

חסרה לך מאפרה ברכב של הליסינג? זה משגע אותי שאנשים זורקים לכלוך וסיגריות החוצה מהרכב.

קצת תרבות, או לפחות קצת אחריות לסביבה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=155088&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%94

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ואני עדיין לא מבין את הטענה של בעל המוסך שהתופעה מוכרת בשנים האלה

מה הקשר בין הדלק לסוג האוטו ולשנה????!!!!!

פורסם

סולל הדרך, האמנם אתה צודק, אבל מה ההקשר בדיוק לנושא השירשור?

אז אם נהיה באמת קטנוניים, אז נגיד שהולך רגל זרק סיגריה (ולא הנהג) לכביש, והופ, הוא מתפוצץ. מה עושים עם זה?

נ.ב

גם אותי התחלת להדאיג (פותח השירשור), כי לאחי יש קורולה 2005. זה תקף גם לשם? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה לא קשור לשרשור

וגם אין לי תשובה לשואל.

אבל זה פשוט עניין שמרתיח אותי.:evil:

ולא היה מזיק "לטבל" פעם במיליון שנה את ההודעות באיכות סביבה תרבות ודרך ארץ.

בעיקר כשהשואל מעיד על עצמו ש"בטעות" נופלות לו סיגריות מחוץ לרכב...

אז בבקשה - אל תלכלכו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מחזק !

במיוחד לאור העובדה שהסיגריה איננה "פסולת אורגנית" שמכלה את עצמה...

'ארץ ישראל יפה' זה למגר את תופעת הגנבים למינהם (בנזין, סמלים וכו'), אבל גם לשמור על איכות הסביבה.

פורסם

בא לי לשרוף אנשים שזורקים סיגרייה מחוץ לרכב ש"במקרה" יכולה לעוף על האוטו שלי שנוסע מאחורה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תן לנו תמונה של האזור החשוד.

אם יש שם ברז שקל לפתוח, אולי אפשר לעקוף אותו ולחבר את הצינור בלי ברז? אבל אז בעצם אתה מסתכן בבעיות עם חברת הליסינג שהרי הרכב שלה ולך אסור לבצע בו שינויים.

אני אשתדל לצלם היום את האזור ולהעלות תמונה.

ואני עדיין לא מבין את הטענה של בעל המוסך שהתופעה מוכרת בשנים האלה

מה הקשר בין הדלק לסוג האוטו ולשנה????!!!!!

אם היית מקדיש מספר שניות מחשבה, היית מבין שבמילים "בשנים האלה" הכוונה לצורה הליפני אחרונה

של הקורולה שלא שינתה צורה מ 2003 עד 2007.

כי לאחי יש קורולה 2005. זה תקף גם לשם? :roll:

לדעתי כן, לא רואה סיבה שלא.

בקשר לגניבה, אכן מבאס!

נסה לפנות ליבואן.

אם היית קורא את הודעה שלי, היית רואה כי ציינתי שבמוסך המרכזי של היבואן נאמר לי "אין מה לעשות - הבעיה מוכרת ואין

לה פיתרון".

בקשר לסיגריות, אני פשוט מתעב את האנשים שזורקים סיגריות ברחוב כמו חיות. יש לך מושג כמה זה רע לסביבה?

אין לי כל כך מושג כמה זה רע לסביבה, מה גם שזה לא נושא השירשור.

בנוסף, אין זה מזיק לסביבה יותר מאשר אם אכבה את הסיגריה במים ואזרוק אותה בפח הזבל - אולי אתה רוצה שאני אפרק

אותה ובסוף כל חודש אביא את חתיכות הנייר שנישארו למיחזור יחד עם העיתונים?!

כמו כן, אני לא מרבה לזרוק סיגריות מהחלון, בשביל זה יש מאפרה. אם כבר אני זורק סיגריה, אני כמובן אשים לב שלא לפגוע

ברכב או קרוב אליו.

זה שציינתי את נושא הסיגריות לא בא על מנת לקבל את דעתכם אם נכון לזרוק סיגריות או שנכון שאנשים אחרים זורקים סיגריות

סמוך לרכב שלי - כמו שהוא לא בא על מנת שתספרו לי כמה עישון מזיק. נושא הסיגריות או כל מקור אש אחר עלה על מנת

להפנות את תשומת ליבכם לסכנה האפשרית.

תודה למגיבים, אשמח לדעות נוספות.

פורסם

בחיי שאני לא מבין על מה אתה מתלונן.

חוליגנים חיים מזה שנים ועידנים בעולם, מה שונה גניבת דלק מניקוב גלגלים או שבירת חלון? היבואן צריך לתת פתרון בגלל שגונבים לך דלק?

אם ממגע הכי קל בעולם נוזל דלק אז כנראה שהצינור לא מחובר טוב \ קרוע. הגנבים גרמו נזק ואותו יש לתקן. אני לא מבין למה אתה ממהר להפיל את האחריות על היצרן \ יבואן.

:roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תברר על אופציה של חיזוק המקום על ידי שרוול של חומר קשיח. כמו צינור פלסטיק / פלסטיק מתכווץ / לסגור על המקום על ידי חתיחת פח/ פלסטיק / קרטון / ספוג / גומי. שלא תהיה גישה למקום בקלות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
בחיי שאני לא מבין על מה אתה מתלונן.

חוליגנים חיים מזה שנים ועידנים בעולם, מה שונה גניבת דלק מניקוב גלגלים או שבירת חלון? היבואן צריך לתת פתרון בגלל שגונבים לך דלק?

אם ממגע הכי קל בעולם נוזל דלק אז כנראה שהצינור לא מחובר טוב \ קרוע. הגנבים גרמו נזק ואותו יש לתקן. אני לא מבין למה אתה ממהר להפיל את האחריות על היצרן \ יבואן.

:roll:

איתמר.

יפה שעשית אותי בכיין...

ראשית, כניראה שאתה זקוק לשיפור בהבנת הניקרא.

א. כפי שציינתי, דלק נוזל ממגע קל עקב הבורג הפתוח. הבעיה היא לא בכך, אלא בקלות הבלתי נסבלת לפרוץ

את המקום ולגנוב דלק כאשר האביזר היחיד הדרוש הוא מברג.

אין מדובר בניקוב צמיגים או שבירת חלון האפשרית בכל רכב (מלבד הממוגנים), אלא באפשרות לגנוב דלק בצורה קלה בהרבה

מאוד מאשר בכל רכב מודרני אחר.

ב. הנזק שיצרו הגנבים הוא פתיחת בורג אחד אשר אני דואג שיסגרו בכל פעם מחדש (במיקרה ואני שם לב כי ניגנב דלק) במוסך,

אין מדובר בנזק שנגרם פעם אחת ומעצם קיומו של אותו נזק הגנבים גונבים בקלות.

ג. אני בהחלט מפיל אחריות על היצרן שייצר רכב שכל כך פשוט לגנוב ממנו דלק והוא מתנה אשר נוצצת בעיני גנבי הדלק.

בנוסף, אם כבר נפלה הטעות, מדוע לא להציע פיתרון ואם לא קיים כזה, אז אני בטוח שטויוטה יכולה למצוא אחד כזה.

• תוכן חדש...