Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אמר לי שיש דבר כזה להוסיףכ וח סוס בלי לשים צ'יפ או משהו בסגנון זה נשמע לי מוזר רצח הבן אדם אמר שהוא יכול להתחבר לי להמחשב של האוטו וולהוסיף לי עד 60 כוח סוס זה הגיוני?בלי להחבר ציפ

פורסם

שלום

חיובי, בהחלא ניתן להעלות את הספק הרכב דרך תכנת ניהול המנוע(צ'יפ), מתחברים עם מחשב אל מחשב ניהול המנוע ומשנים את התכנה כך שהמומנט וכ"ס עולים.

הדבר אפקטיבי בעיקר במכוניות בעלות מגדשי טורבו

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כ ו שאמרתי זה תופס לגבי כל מנוע,

האם זה אפקטיבי בכלל ובפרט כשינוי בודד(הכוונה ללא עוד שיפורים נוספים)-- ממש לא, בסה"כ יחסית יקר והתמורה תהיה מס' סוסים בודדים ובעיקר על הנייר

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

תגיד ניראה לך שאם הייה כל כך קל להוסיף 60 כ"ס לא כולם היו עושים את זה?.

אני לא יודע מי חירטט אותך , 60 כ"ס תקבל רק בחלום .

כדי לקבל 60 כ"ס נוספים ממנוע כמו שלך אתה צריך להשקיע כמה עשרות אלפי שקלים , טורבו , צנרת וכ'ו.

הצ'יפ משפיע בעיקר על רכבים מוגדשים ששם משנים מפות גדישה , במקרה הטוב ברכב גודש ניתן להעלות 30 כ"ס ואף יותר כמו במנוע 1.8 T של פולסוואגן

וכן ניתן בחלק מהרכבים להיתחבר ישירות למחשב ולשנות ערכים , יש רכבים שצריכים לחבר להם צ'יפ ניהול מנוע אחר .

ברכב כמו שלך זה יתן כמה כ"ס בודדים 5 אולי לא משהו מורגש כל כך אל תפתח ציפיות.

פורסם
5 כ"ס במנוע כמו שלו זה הרבה.

גם במנוע כמו שלנו זה על הכיפק ובהחלט מורגש.

ליביו

אם אמרת את זה בשביל לתת לעצמך הרגשה טובה אז סבבה, כי פרקטי ומורגש זה כנראה ממש לא

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

על סופר לנסר 97' אפשר לעשות כזה דבר??

ועם אני עושה את זה ופילטר רוויר+דוד אחורי פתוח

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

בנג'י ואתה אומר את זה מניסיון?

מדיון שהיה לנו בנושא (ד"א עם יותר ממהנדס אחד) הכ"ס שאתה מעבד מהפעלת מזגן הוא באיזור הזה.

עכשיו , כשיש לך מזגן דולק לעומת כשאין לך מזגן דולק - אתה לא מרגיש בהבדל?

אני כן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בנג'י ואתה אומר את זה מניסיון?

מדיון שהיה לנו בנושא (ד"א עם יותר ממהנדס אחד) הכ"ס שאתה מעבד מהפעלת מזגן הוא באיזור הזה.

עכשיו , כשיש לך מזגן דולק לעומת כשאין לך מזגן דולק - אתה לא מרגיש בהבדל?

אני כן.

ליביו

רגע, אז אתה אומר שבשביל נסיעה מהירה יותר עם מזגן צריך לשים צי'יפ במחיר של בין 2000-3000 ש"ח? איפה מדתיות?

ואגב מהנסיון שכן יש לי גם בלי צ'יפ עם מזגן עובד אין הבדל כל כך משמעותי ברמת הסחיבה של הרכב(שוב תלוי מה אתה מגדיר משמעותי)

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
ועד עכשיו אתה נוסע עם דוד אחורי סגור???:shock:

:roll:

הכוונה שלי היתה לדוד זרימה חופשי..

ועם היתכוונת לעשות מימני צחוק אז כדי לך ומהר להרגיע....

כדאי לך להיזהר , אחרת תיחסם . איומים תשאיר במקום אחר .

יאשה .

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם
הכוונה שלי היתה לדוד זרימה חופשי..

ועם היתכוונת לעשות מימני צחוק אז כדי לך ומהר להרגיע....

spooky :roll:

קו---------------------------------------

פורסם
רגע, אז אתה אומר שבשביל נסיעה מהירה יותר עם מזגן צריך לשים צי'יפ במחיר של בין 2000-3000 ש"ח? איפה מדתיות?

ואגב מהנסיון שכן יש לי גם בלי צ'יפ עם מזגן עובד אין הבדל כל כך משמעותי ברמת הסחיבה של הרכב(שוב תלוי מה אתה מגדיר משמעותי)

בן

בן, שנוהגים על עגלות - כל כוח סוס מורגש.

אביחי

• תוכן חדש...