Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביחי - בדיוק באתי לכתוב את מה שכתבת. :lol:

אפשר לומר הרבה דברים טובים על הצרפתיות - אבל לא שהן מהירות. אני מדבר על מנועי ה-8 שסתומים - שהם בדיחה על הרכבים. (ולא על הרכב שלך ליביו ספציפית). אצלי בוולקן המזגן הורגש היטב - זה היה ההבדל בין עגלה לבין יותר עגלה :)

נ.ב אני אישית פתרתי את בעיית הכח בלי צ'יפ, בלי מחשב ובחינם

הייתי פשוט נוסע בירידות :lol:

פורסם

בנג'י , תזכיר לי על מה אתה נוסע ? כי כן , גם אצלי עם 155 כ"ס - אני בטוח שזה יהיה מורגש.

אני אומר שאופטימי לחשוב שצ'יפ נותן אפילו 5 כ"ס , ויחד עם זאת אני אומר ש5 כ"ס זה דבר מורגש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
גם אם היה אפשר אתה לא יכול.

לא ניתן לכייל מחדש מחשביי הונדה מהשנים שלך...

:oops:

תודה שהגבת לפני.

היתי כבר רושם דברים, שהיתי מקבל אלהם 20 הזהרות.

לפותח, לא ניתן.

Omnia mea mecum porto

פורסם
אני אומר שאופטימי לחשוב שצ'יפ נותן אפילו 5 כ"ס , ויחד עם זאת אני אומר ש5 כ"ס זה דבר מורגש.

ליביו

נותן , לא נתן זה לא משנה.

תיקח 2 רכבים עם נתונים תאוצה דיי זהים בפועל, שים צ'יפ באחת והמצב ישתנה.

סביר להניח שלפחות בריחה ממוצעת של מטר בכל הילוך , זה הרבה וזה מספק כדי להיות "יותר חזק" גם אם זה 3 כ'ס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...