Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בידי אופל קורסה 2003 1400 אוטומט. כאשר אני פונה שמאלה ההגה רך אך כאשר אני פונה ימינה ההגה קשה.

ברצוני לקבל שם של מוסך אמין וטוב שמטפל בבעיה זו. הנני מאזור המרכז.

יש לציין שהבנתי וזו בעייה שכיחה במכונית זו.

עדין לא פניתי למוסך המרכזי לבדיקה.

פורסם

נשמע לי קצת מוזר אבל תחילה הייתי בודק את מצב הצמיגים וגם מחליף בין צמיג ימני לשמאלי (רק בשביל בדיקה) לפני שהייתי נכנס לעובי הקורה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי,בדיקה יסודית במכון פרונטים איכותי ומקצוען תפריך את הטענה שהבעיה היא מההגה.

שמועות-יש הרבה,שאנשים שקצת משעמם להם בחיים מפיצים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב לאחר בדיקה הגעתי למעבדה של נ. איל ושות' אשר נמצאת בראשל"צ , איל פתר לי את הבעיה אחרי איפוס של מערכת ההגה. וכיוונה מחדש. העלות הייתה נמוכה מאוד יחסית לכל מקום אחר ( במיוחד מהמוסך המרכזי שם הציעו להחליף את ההגה או לתקן בעלות גבווה מאוד).

השירות שאיל נתן היה מצויין ומהיר עם הסברים מדוייקים של הבעיה. לאחר נסיעה של שבוע הגעתי למסקנה שאני רוצה לשנות את כיוון ההגה שיהיה יותר רך לימין. קבעתי עם איל והוא סידר זאת כמו שרציתי.

פורסם

נכון עשית , זו בעיה ידועה בהגה החשמלי של אופל , הפעלת מנוע חשמלי שלה הגה על ידי המחשב בזרמים לא שווים בסיבובים ימינה ושמאלה.דווח לא נכון של חיישן המומנט של ההגה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...