Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 207RC בדרך לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי באתר מגזין אוטו, שההוט-האצ' הצרפתייה התורנית מבית פז'ו מגיעה לארץ.

בינתים רק בהזמנה מיוחדת אבל.

ובמחיר של כ-170K.

עם נחיתתה הקרובה של הקליאו ספורט החדשה נוכל לראות סוף סוף קרב ראש בראש של הוט-האצ' חדשות מצרפת.

למרות שלפי מבחנים בחו"ל נראה כי הקליאו היא זו שמשחזרת את הזן בצורה הטובה יותר.

הלינק לידיעה בנושא: http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=4906&SubjectId=81

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

איזה מושבים.. רק לחלום :twisted:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ניראת מדהים לטעמי העיצוב מאוד יפה וקרבי, הכיסאות שם ניראים נוחים בצורה מטורפת :shock:.

המנוע גם נחמד אומנם לא הכי מרטיט בסטנדרט של היום.

אבל הכי חשוב זה איך היא מתנהגת והאם היא מצליחה לשחזר משהו מאותן ספורטיביות קטנות וחמות של פג'ו בשנים עברו.

פורסם

עיצוב נחמד, תו לא.

חבל שפיג'ו זוכה לשם רע בקרב אמינות...:?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
כל הפג'ו האלה נראים לי אותו דבר

206 , 207 , 307 308 406 בלה בלה בלה

לטעמי מכוערות למדי:-(

מוטציות מגודלות של ה 206 שלא הצליחו לשחזר או לשמור את מקוריותה ויופיה

פורסם
עיצוב נחמד, תו לא.

חבל שפיג'ו זוכה לשם רע בקרב אמינות...:?

חשבתי שדעות כאלו כבר עברו מהפורום הזה...כנראה שטעיתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לדעתי העיצוב יפה. הוא לא שונה ולא מושך את כולם אבל לדעתי העיצוב מוצלח.

גם הרנו (לפחות לדעתי) היא לא ממש מלכת היופי.

מקווה שבקרוב יערכו (וכנראה שיערכו) מבחן לשתי המכוניות הללו כי הן מאוד צמודות (עיצוב-שתיהן יפות אבל לא מלכות יופי,מחיר,3 דלתות וכו'...).

פורסם

כל תוספת ספורטיבית לשור הדל שלנו מבורכת, גם אם היא לא יפה כמו הסוויפט :|.

אגב סוויפט חבל שלא מייבאים את גרסת הספורט שלה ושל הפנדה, הביקורות עליהן מצוינות ( בחו"ל כמובן... )

פורסם
גם הרנו ממש מכוערת עם התחת כלפי חוץ הזה ( מזה הדבר הזה?! )

בקיצור סוויפט ומזדה 2 שולטות!!:roll:

אולי די עם ההכללות המטופשות האלה אתה נשמע כמו ילד בן 10 , האוטו שלי הכי יפה האוטו שלי שולט.

מה אתה בגן?

הפג'ו הזאת יפה בהרבה מהיפנומטית שלך ולפחות העיצוב שלה לא מועתק והוא מקורי , העיצוב של הסוויפט מנסה לחכות את המיני קופר עם הצורה המרובעת הזאת.

פורסם

למרות שאולי סוויפט שולתתתת!!!11! , אני מעדיף בכל סיטואציה לראות בחניה שלי 207, בוודאי אם זאת RC....

אין לי ספק שבשינוי כיול זול יחסית היא תתנהג הרבה יותר עצבני, ואני מניח שבקרוב נתחיל לראות צ'יפים אכזריים למנוע.

פורסם

נראית נחמדה מאד, גם מבחינת ביצועים על הנייר, נראה לי שדוקא חשבו עליה די הרבה בפג'ו, לדעתי יש בה משהו מהעבר, ייחודיות כמו שכבר אמרו.

אם ההגה שלה ישתפר פלאים יחסית להוט האץ' האחרות והחשמליות של היום ושל השנים האחרונות שאיבדו את ההגה בניגוד לקליאו היא תתן פייט גדול לקליאו ספורט, יש למה לחכות... :wink:

סוויפט שולט?

:roll: אם רה"מ ישב בה אז אולי...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...