Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 207RC בדרך לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה207 פשוט מכוערת לטעמי.. איך אומרים- על טעם ועל ריח.. טוב אני בספק שיש מספיק אנשים עם אף סתום וצלינדר בשתי העיינים בשביל שיחשבו שהפג'ו נראת טוב..

אני ממש אוהב את העיצוב של ה206 ושל ה407, אבל משהו לא כל כך הצליח ב207 וה607..

שורה תחתונה הרכב ממש מרשים על הניר.. במראה קצת פחות..

נקווה רק שזאת היא סנונית ראשונה לקראת האביב.. או במילים אחרות נקווה שבקרוב נראה גם מכוניות נוספות בגרסת "השרירים שלהן".

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
אולי די עם ההכללות המטופשות האלה אתה נשמע כמו ילד בן 10 , האוטו שלי הכי יפה האוטו שלי שולט.

מה אתה בגן?

הפג'ו הזאת יפה בהרבה מהיפנומטית שלך ולפחות העיצוב שלה לא מועתק והוא מקורי , העיצוב של הסוויפט מנסה לחכות את המיני קופר עם הצורה המרובעת הזאת.

בחור תרגע צחקתי...

פורסם
כל הפג'ו האלה נראים לי אותו דבר

206 , 207 , 307 308 406 בלה בלה בלה

לטעמי מכוערות למדי:-(

טוב, ברור לך שה- 406 לא שייכת לרשימה, נכון? :wink:

הכסאות של ה- RCית באמת מזכירים לי שהגיע הזמן לישון...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל הכבוד! סוף סוף יתחיל לנוע משהו פה בשוק המכוניות הקטנות היבש!

מישהו יודע אם לוונסקי מתכוון להביא אותה לתערוכה בפסח?

אז מה שחסר זה גרנדה פונטו אבארת, פיאט 500 אבארת, קליאו/מגאן ספורט iאיביזה קופרה MK5 ואז יהיה בכלל שמח :twisted:

בעלי קליאו MK2, לא חשבתם לעבור? :wink:

פורסם
אז מה שחסר זה גרנדה פונטו אבארת, פיאט 500 אבארת, קליאו/מגאן ספורט iאיביזה קופרה MK5 ואז יהיה בכלל שמח :twisted:

בעלי קליאו MK2, לא חשבתם לעבור? :wink:

הקליאו והמגאן ספורט משווקות בארץ (ממש מלפני שבועות ספורים) במחיר של 170K ו-190K (בהתאמה).

פורסם

מישהו יודע אם לוונסקי מתכוון להביא אותה לתערוכה בפסח?

:twisted:

אחי לובינסקי יציג בתערוכה אך ורק את ה 207CC ואת שאר דגמי ה308 החדשה וחץ מיזה אין שום מכונית מיוחדת אבל סתם שתדע שהמכוניות הRC והGTI היו בתערוכה לפני שנתיים.

ורק סתם שתידע וגם חברי הפורום בן דוד שלי עובד בלובינסקי טרייד אין והוא אמר לי שהמכוניות RC וGTI הם יוזמנו אך ורק בהזמנה מיוחדת ולא תהיה רכב בתצוגה או במלאי אז תכחו בחשבון שלא יהיה אפשר לראות אותם וזה ביגלל שהם למדו את הלקך שהם הביאו את הC4 VTS ואת C2 VTS אז ביגלל זה הם יוזמנו בהזמנה מיוחדת ומחירם יהיה/יתחיל מ-171.000 שקל אז כך שיש ממש קרב "הוט-אצ" ויהיה מעניין לראות שיעשו בארץ מבחן לכל המכוניות המיני החמות יהי מעניין מי תקטוף את תואר המכונית המיני החמה בישראל בכל הפרמטרים.

פורסם

העיצוב החיצוני אכן נראה קצת מנופח מידי,

אבל יחד עם זאת גם דיי קרבי.

המושבים נראים מעדן, והמנוע נשמע מבטיח גם כן.

בסימן שאלה גדול זו כנראה ההתנהגות,

כשתגיע אחת ליבואן אני מקווה לנהוג עליה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...