Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופית: החלה הייבוא של האוודי R8!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ראיתם את השברולט קאמרו בחדשות?!

היא נראית מדהים, המחיר ממש לא >>> 3 מיליון דולר והיא שלכם.

כמה קררה טורבו או R8 אפשר לקנות בסכום הזה?:lol:

(אגב, למי שמעוניין Porsche GT2 פתוחה להזמנות, היא עולה 2 מיליון שקל:-)).

למה שמישהו יקנה קאמרו בסכום הזה? אפשר לקנות בזה בוגאטי ויירון (ואיכשהו, נראה לי שהקאמרו לא משתווה לה).

ה- R8 מדהימה. למי שכתב שהיא לדאווין, אני לא ממש בטוח, כי למי שלא מבין היא עשויה להיראות כמו TT גדולה (ובעצם, גם TT זה אוטו לדאווין, אז אני כבר לא בטוח).

"ai motoare capul doare"

פורסם

הקמארו לא למכירה ולא כלום

והיא לא תהיה שלכם גם בעד 3 מיליון דולר

3 מיליון דולר זה המחיר שלפיו היא מבוטחת, והיא בכלל רכב קונספט

רוצים את הגרסה הסדרתית? בקרוב היא תצא, ואני מוכן לאכול את הכובע שלי אם היא תעלה 3 מיליון דולר, או אפילו מיליון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עומר, אתה נמצא ברכב?:-D

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
הקמארו לא למכירה ולא כלום

והיא לא תהיה שלכם גם בעד 3 מיליון דולר

3 מיליון דולר זה המחיר שלפיו היא מבוטחת, והיא בכלל רכב קונספט

רוצים את הגרסה הסדרתית? בקרוב היא תצא, ואני מוכן לאכול את הכובע שלי אם היא תעלה 3 מיליון דולר, או אפילו מיליון

איזה מיליון?

כמה עולה מוסטנג חדשה בארצות הברית? 50,000$? הקאמרו תעלה בדיוק אותו דבר.

אם הרכב בגרסה הסדרתית יעלה יותר מ-100,000$ אני חותך את ה*%^ ועושה ממנו סושי!

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני שמעתי בחדשות שהיא תעלה 3 מיליון דולר.

זה המקור היחידי שיש לי.

ותאמת?

זה באמת הזויי שזה ייעלה ככה, לא כבר עדיף לקנות את הפורשה GT2? (שעולה 2 מיליון).

פורסם

^

The base Mustang costs in the U.S 17000$. The Camaro isnot for sale, even if you give 1000000$! This is a concept car and 3000000$ is an estimated price of this uniq car. Very strange, that people don't know such a base things from world car, but the most important thing is to say: I working at Porsche:roll:

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אחלה תמונות עומר..

היית בסוכנות של אודי בהשקה? (לא ראיתי אותך :roll:)

הבנתי גם שהרכב הספציפי שהיה בהשקה ויוצג בתערוכה מכור כבר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא ראיתי את הכתבה אבל לא מפתיע אותי שבתקשורת הישראלית מציגים את הקמארו קונספט כ"רכב ששווה 3 מיליון דולר". התקשורת אצלנו לא יודעת איך לאכול דברים כאלה - בחו"ל בחיים לא היו מתרגשים מזה כל כך. כמו שנאמר כאן כבר זה רכב קונספט בלבד, לא למכירה והערכת המחיר שלו משמשת רק לביטוח. אגב, בכלל לא בטוח שהוא שווה סכום כזה. כבר ישבתי ברכבי קונספט שנראו נוצצים מבחוץ אבל בפנים הכל די מסכן. צריך לזכור שהם לתצוגה בלבד והרבה פעמים לא ממש משקיעים בחומרים ובאיכות ההרכבה בכלי רכב כאלו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא ראיתי את הכתבה אבל לא מפתיע אותי שבתקשורת הישראלית מציגים את הקמארו קונספט כ"רכב ששווה 3 מיליון דולר". התקשורת אצלנו לא יודעת איך לאכול דברים כאלה - בחו"ל בחיים לא היו מתרגשים מזה כל כך. כמו שנאמר כאן כבר זה רכב קונספט בלבד, לא למכירה והערכת המחיר שלו משמשת רק לביטוח. אגב, בכלל לא בטוח שהוא שווה סכום כזה. כבר ישבתי ברכבי קונספט שנראו נוצצים מבחוץ אבל בפנים הכל די מסכן. צריך לזכור שהם לתצוגה בלבד והרבה פעמים לא ממש משקיעים בחומרים ובאיכות ההרכבה בכלי רכב כאלו.

רוני

סתם שאלה, למה יש רק אחד כזה בעולם? לא יכולים עוד לייצר 3 קאמרואים?

ואם מעריכים שזה עולה 3 מיליון דולר (כמחיר מקסימלי), אז זה הגיוני נגיד שזה ייעלה 2 מיליון דולר?

כי כבר כמה אפשר להוריד את המחיר....

פורסם

חייב לומר שלא כל כך הבנתי על מה אתה מדבר. מכוניות כאלו נקראות "קונספט" או "פרוטוטייפ" בכדי לסמל את הייחוד שלהן. הן לא נועדו לנהיגה על הכביש או בכלל אלא רק לתצוגה. הן משמשות לבדיקת דעת הקהל בנוגע לעיצוב או בכדי לספק אמירה כלשהי (קונספטים היברידיים, קונספטים עתידיים וכדומה). אגב, בהרבה רכבי קונספט אין בכלל מנועים או תיבות הילוכים - אלו סתם פסלים לתצוגה.

הקאמארו הזו ייחודית בכך שהיא מסמלת את בוא הקאמארו החדשה. היא לא עולה 3 מיליון דולר כי אתה לא יכול לקנות אותה. היא מבוטחת בסכום הזה, זה הכל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חשבתי מכוניות קונספט מייצרים בכמה יחידות בעולם, לא ייצור סדרתי אבל בכל זאת....

כי להעביר אותה ממקום למקום ברחבי העולם (מיבשת ליבשת) זה רשלני, אם החברה רוצה לבדוק אותה או משהו, הם צריכים להגיע לישראל ולהסתמך על זה שלא ייקרה לזה כלום, כי היא המכונית היחידה בעולם!

• תוכן חדש...