Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופית: החלה הייבוא של האוודי R8!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשבתי מכוניות קונספט מייצרים בכמה יחידות בעולם, לא ייצור סדרתי אבל בכל זאת....

כי להעביר אותה ממקום למקום ברחבי העולם (מיבשת ליבשת) זה רשלני, אם החברה רוצה לבדוק אותה או משהו, הם צריכים להגיע לישראל ולהסתמך על זה שלא ייקרה לזה כלום, כי היא המכונית היחידה בעולם!

בגלל זה היא מבוטחת ב3 מיליון דולר.

וגם אם יקרה משהו, היא הוצגה מזמן כבר לעולם וזה לא עניין גדול שהיא מופיעה באיזה תערוכה מקומית בישראל.

מקסימום יבנו עוד אחת, זה לא ששהאוטו שווה מיליונים.

והמחיר שלה?

כנראה בסביבות 20-30 אלף דולר בארה"ב

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי להעביר אותה ממקום למקום ברחבי העולם (מיבשת ליבשת) זה רשלני, אם החברה רוצה לבדוק אותה או משהו, הם צריכים להגיע לישראל ולהסתמך על זה שלא ייקרה לזה כלום, כי היא המכונית היחידה בעולם!

אל דאגה, אף אחד לא מביא לישראל מכונית קונספט חשובה במיוחד. תן לי לחדש לך, הקאמארו קונספט הזאת לא ממש "נחשפת" בישראל. שים לב למשל ללינק הבא (ובמיוחד לתאריך). כמו בשנים קודמות, זו בעצם קונספט "בלאי" בת יותר משנתיים שממילא שוכבת במחסנים של היצרן בחוסר מעש כי כולם כבר ראו אותה (וגם את גרסת הקבריולה שהוצגה לפני יותר משנה). הסיבה היחידה שהיא עדיין מעניינת היא כי המכונית הסדרתית אמורה לצאת בקרוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבחינתם אני מניח שהרכב יכול להיהרס, כי מה הם כבר יעשו איתו אחרי אוטומוטור? ישלחו אותו לתערוכת בגדד 2008?

לעומת זאת עוד 3 מיליון דולר בכיס היצרנית זה הרבה יותר נחמד מאשר קונספט בן שנתיים שעבר בכל העולם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זאת לא הקמארו היחידה (אחרת איך היא השתתפה בסרט-פרסומת של GM "הרובוטריקים"?), זאת יותר גירסת Pre-Release (יכול להיות אפילו מסידרת הייצור הנסיונית לכיול המכונות) שהובאה לכאן למטרת בחינת האינטרס הציבורי וכדאיות שיווק כאן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא יודע אם רק אני שמתי לב, אבל שהסתכלתי על הקמארו מקרוב בתערוכה שמתי לב שהמכונית מלאה דפיקות.

נראה שעברה מספר תיקוני צבע, דפיקות שונות בצדדים ועבודת פחחות לא מרשימה. אין לי מושג אם פשוט דגם הקונספט

הוא אחד כזה לא מגומר או שהמכונית עברה הרבה בחייה עד הצגתה באוטומוטור - מה שבטוח אותי זה הצחיק! :lol:

בכל אופן, היא יפייפיה במציאות. עיצוב הרטרו (ועיצוב הפנים שגם הוא רטרו) פשוט מדהימים.

לגבי מחיר, היא אמורה לעלות ולהתחרות במוסטנג מה שאומר טווח מחיר של 20-25 אלף דולר לגרסאות "העממיות"

ומשם לגרסאות החזקות המחיר מתחיל לטפס. בייבוא אישי, לפי הסכום הנקוב וההערכות המחיר בפורומים האמריקאיים

היא אמורה לעלות כ-200 אלף ש"ח על הכביש בארץ (אפילו טיפה פחות). מן הסתם, אם UMI יביאו אותה היא תעלה באיזור

ה300 אלף ש"ח. עכשיו נשאר לחכות.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...