Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופית: החלה הייבוא של האוודי R8!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה? אם אני פותח את החסכון שלי בבנק, מוכר את האוטו ומשכנע את אמא שלי למכור את הבית, לתת לי את הכסף ולהשכיר דירת שני חדרים בשדרות, אני יכול בקלות לקנות אחת ואפילו יישאר לי כסף לביטוח+דלק לשנה-שנתיים :wink:

אני מאמין שזה ייגמר לך מאוד, כי קשה לתחזק מכונית כזו שהביטוח יירקיע שמיים במחיר + תחזוקה שוטפת...

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא על ביטוח הייתי מוותר, כולם יודעים שגנבות זה היצע וביקוש וכשלך יהיה את הרכב היחיד בארץ (טוב נו אולי אחת מ 3 יחידות בארץ), לא תהייה דרישה לחלקים ולכן לא תמצא את האוטו שלך נשחט בדהריה.

לגבי תאונות אם נכנסים בך אין לך מה לדאוג ואם אתה נוהג אז את הלחיצות אתה שומר למסלול שיבנה בשדה תימן.

הנה חסכתי לך 100K בשנה, כמו כלום וזה עוד לפני שאני מייעץ לך להשיג ספר היינס ולטפל בה בבית..:lol:

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
למה? אם אני פותח את החסכון שלי בבנק, מוכר את האוטו ומשכנע את אמא שלי למכור את הבית, לתת לי את הכסף ולהשכיר דירת שני חדרים בשדרות, אני יכול בקלות לקנות אחת ואפילו יישאר לי כסף לביטוח+דלק לשנה-שנתיים :wink:

אז יפול לך קאסם על האוטו :roll:

דרך אגב, במבחנים בחו"ל האודי משיגה זמני מסלול יותר טובים מאשר הפורשה! באופו ניכר.

פורסם
אז יפול לך קאסם על האוטו :roll:

דרך אגב, במבחנים בחו"ל האודי משיגה זמני מסלול יותר טובים מאשר הפורשה! באופו ניכר.

דווקא ברינג היא איטית בכמה שניות, אבל בכל מקרה - זמני מסלול זה לא הכל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא נהגתי באף אחת מהן אז אני לא יכול ממש לשפוט אבל אם לשפוט ע"פ עיצוב נטו (לא משהו שמומלץ לעשות לפני שמוציאים 1.4 מיליון ש"ח) העיצוב של האודי הרבה יותר מעניין משל הפורשה (לדעתי).

פורסם

אז לפי מה תשפוט לפני שאתה מוציא 1.4 מיליון ש"ח? מבחן ב"אוטו"? ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רוני - עצור!!!!

חכה לV10 TT היא הולכת להיות חיה רעה, וצפויה לעלות באירופה רק 20 אלף יורו יותר. משמע עוד 200 אלף שקל בארץ.

משמע, במחיר של 911 טורבו "סתמית" אתה מקבל R8 עם מנוע V10 5.2 ליטר עם צמד מגדשי טורבו שמגיע היישר מהRS6 ומפיק לא פחות מ580 כ"ס :twisted:

הR8 הזו (R10?) כבר תראה ל911 טורבו מאיפה משתין הדג :twisted: :twisted: :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה מתכוון R8, לא TT :wink:

והאמת, תודה. חמש דקות מאוחר יותר וכבר הייתי מוכר את הבית, ממשכן את אמא שלי ומרים טלפון לסוכנות :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא.. התכוונתי V10 TT. כאשר הTT מציינים "Twin Turbo". בדיוק כמו שה911 היא גם TT.

ועזוב אותך שטויות.. למה לבזבז טלפון על שיחה?

כשאתה מחליט - שלח לי ה"פ, מישהו כבר יתקשר אליך :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...