Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TWEETERS MT-37 או TWEETERS SUPREMO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאן התרד הזה הגיע מחוות דעת על SUPREMO ו-MT37 לסוגי הגברה יש פה מישהו שחיבר את הסט הנ"ל בשני הצורות חיבור האלה BI AMP דרך הקרוס המקוריו-BI WIRE ואם כן האם יש הבדל משמעותי או זניח

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי שוב שוב, ההצהרות המסכמות שלך היו:

בי וויר נכון בקרוס פאסיבי נועד על מנת שתוכל לחבר עוד מקור מתח תוך שמירה על החיתוך הפאסיבי

בי וויר נכון שמשנה משהו ברכב הוא בי אמפ

שהן הצהרות נכונות לדעתך, אבל לא נכונות ולא עומדות בקנה אחד עם ההגדרות המקובלות ל-Bi-Wire ו-Bi-Amp.

באמת שהויכוח הזה כבר הופך למיותר ולמעין התנצחות מיותרת, אני הסברתי את המושגים בצורה הנכונה והתקנית שלהם.

מה זה תורם ברכב או לא? לא תדע עד שתנסה, אני לא ניסיתי ולכן אני לא יוצא בהצהרות האם זה תורם או לא ואתה? ניסית?

פורסם
לאן התרד הזה הגיע מחוות דעת על SUPREMO ו-MT37 לסוגי הגברה יש פה מישהו שחיבר את הסט הנ"ל בשני הצורות חיבור האלה BI AMP דרך הקרוס המקוריו-BI WIRE ואם כן האם יש הבדל משמעותי או זניח

when the moon, the sun, and earth will allign

אז, כן אז - יהיו הבדלים שמיעים בין סוגי החיבור.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר לליקוי חמה - איבדתי אותך כאן.

מורל אמנם הוקמה לפני איזה 30 שנה וזה בערך המחזור של כל ליקוי חמה חלקי, מלא קורה כמעט פעם ב100 שנים וזה קרה ממש לפני כמה שנים, היתה היסטריה במכון וייצמן, הייתי שם ואכן ראיתי את ליקוי החמה מתרחש.

אבל בין זה לבין חיבורים לקרוס הקשר נסתר מעיניי :-P

אקווריאס?

שיער?

:-P:?:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניסיתי גם ברכב וגם בבית

לעניין ההתנצחות:

שים לב למילה נכון המודגשת, לעניות דעתי מדובר בפערי הבנה הניתנים לגישור ביני לביינך

בוא ואעשה עבורך שרות, אם אתה מחפש טענה לתקוף דרכה היית דווקא הולך לטענת המקור שלי שהיא אמורה מבחינתך להיות טענה עדיפה :

"הכוונה BI WIRE לקרוס היא שכל רכיב בכניסה לקרוס מקבל הזנת מתח ממקור שונה אבל החיתוך מתבצע בקרוס הפאסיבי"

כאן למעשה לא התיימרתי לתקן מושג אלא שיניתי אותו בעצמי בלי לכתוב את המילה נכון

צר לי שעל מנת להתווכח בגובה העניים אני צריך לעשות בעבורך את העבודה של העלאת טענות

אם תרצה להעלות את הטענה הזאת אשמח להגיב לך על כך

ובקיצור , אל תיכנס לפינות סתם

פורסם

ערוץ אחד שמגביר את שלושת האלמנטים, מול 2 ערוצים שמגבירים את שלושת האלמנטים (1 לוופר, 1 למיד ולטוויטר)

מה יש לנסות כאן?

ההבדלים השמיעים היחידים יהיו העוצמות..

פורסם

אבנר, התחלתי לכתוב לך תגובה אבל ויתרתי, לדעתי אתה עושה צחוק מהעניין כי אתה פשוט לא מוכן לוותר ולהוריד מכבודך בכדי להודות בטעות וממשיך לנסות ולסובב את זה לאלף כיוונים אחרים.

גל, בבקשה תקרא שוב את השרשור, מדובר באותה נקודת הזנה מאותו ערוץ במגבר, פעם כאשר יוצאים שני גידים(פלוס ומינוס) מהמגבר עד לקרוס ופעם כאשר יוצאים ארבעה גידים (פעמיים מינוס ופעמיים פלוס) מאותה יציאת הגברה אחת במגבר לשתי כניסות בקרוס.

פורסם

שיתקנו אותי אם אני טועה, אבל בדיאגרמה:

BI-WIRE מציג 4 גידים מאותו ערוץ במגבר, לקרוס.

BI-AMP מציג 2 גידים מהגברה אחת וערוץ אחד, ו 2 גידים מהגברה נוספת וערוץ אחר, לקרוס.

ואני אחדד את עצמי:

BI-WIRE זהה ל STANDARD רק ללא הגישורים על הקרוס.

פורסם

איציק - לשים את מה שאתה אומר במילים פשוטות

בי-וויירינג - הכוונה היא לחיווט כפול בלבד, עדיין שלושת האלמנטים יהיו מוגברים בצורה פסיבית על ערוץ הגברה אחת רק שכל אלמנט יקבל חיווט משלו מהמגבר וזה בעצם נועד למנוע צוואר בקבוק ביכולת ההולכה מהמגבר לקרוס. במקום לקנות כבל מאוד עבה ומאוד יקר פשוט אפשר לפצל לכמה כבלים בעוביים שונים או עובי זהה.

בי-אמפינג (דרך קרוס פסיבי) - היכולת להפריד את האלמנטים לערוצי הגברה שונים ללא תלות אחד בשני, נקודת החיתוך נשארת קשיחה.

נא אישורך המיידי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה נכון כאשר אתה מסתכל על הקרוס הספציפי הזה שבכל מקרה הכניסה של הטוויטר והמיד היא אותה כניסה.

הויכוח נסוב סביב הגדרה בין Bi-Wire ל-Bi-Amp ואח"כ עבר לנושא של הבדל שמיע בין Bi-Wire לחיבור סטנדרטי שבו הגישור נעשה על הקרוס עצמו.

עריכה:

גל, החידוד שלך נכון.

אדי, נכון חלקית, כי זה לא נועד להוריד עומס מהכבלים, תקרא את הקישור שנתתי בהודעות הראשונות שלי בשרשור הזה.

פורסם

tometo

tomato

במקרה הזה זה מונחון של מורל שקובע התנהגות.

במקרה אחר בי-וויירינג יכול להיות בהחלט "בי-אמפינג פסיבי" משום שבי-אמפינג במובן הגיוני אמור להיות ע"ג הגברה אקטיבית ולא ע"ג קרוס פסיבי.

poteto

potato

Pioneer TS-X150

פורסם

לקרוס יש שני כניסות (אם זה 3-WAY), ואם מגבירים עם 4 ערוצים אז וופרים בנפרד ואת מיד וטוויטר בנפרד לוופרים. יוצאה שמיד וטוויטר הם מחוברים פסיבי. אם זה 2-WAY אז כול חלק מחובר לערוץ בילתי תלוי. זה מן הגברה פסיבית דרך קרוסים. מה זה משנה אם זה דרך קרוס או מגבר. בדרך כלל רוב מגברים עם קרוסים שלהם באותה רמה כמו קרוסים של אליית, שהוא קרוס מצוין. ברור שיש קרוסים יותר טובים, תמיד יש משו יותר טוב. מפחינה זו זה לא משנה. אני חושב שדרך קרוסים הגברה היא בטוחה ביותר, אם קרוס של מגבר יפלות איזה תדר שלא טוב לטוויטרים נגיד, זה יגרום לנזק. היו מקרים שזה קרה. אני נשער עם קרוסים, ולא משתמש בקרוסים של מגבר בכלל. גם קרוסים של אליית הם חותחים את חלקים במקומות נכונים, ואם אני אצתרך לחתוך אותו יותר אז אני חותך דרך ביוניט, שזה טוב ביותר. ברגעה שיש לכם מגברים ברמה ממש טובה, אז כן אפשר לסמוך עלהם, אם לא אז תאזבו.

• תוכן חדש...