Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

מלבד העיצוב החיצוני והפנימי, שינו משהו?

מבחינת מתלים, בידוד רעשים, מנוע+גיר וכו'?

פורסם

בדיוק אותו האוטו רק מתיחת פנים בפנים ובחוץ

השינוי היחיד הוא לגבי מערכת ESP שמגיעה בכל הדגמים בתור סטנדרט

ז"א 6 כריות אויר+ESP בכל הדגמים של הפוקוס

פורסם

הם טוענים לבידוד רעשים טוב יותר מכיוון המנוע. לא ידוע לי על שינוי במנוע/גיר.

יש שינויים קלים בלוח השעונים ובדשבורד

לדגם הבסיסי, 4 דלתות יש 3 חודשי המתנה!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מערכת ה-ESP היא ברת ניתוק?

שיפרו גם את בידוד הרעשים מהכביש? הבנתי שזאת נקודה בעייתית בפוקוס.

פורסם

יש אפשרות לנתק את הESP אבל כמו בכל המכוניות שהן לא "ספורטיביות" הניתוק הוא לא מלא.

לגבי רעשי רוח מורגשים רק במהירויות תלת סיפרתיות גבוהות ולדעתי לא משמעותיים,לא יודע לגבי הדגם החדש לטענת דלק מוטורס יש שיפור מסויים בבידוד רעש אבל לא יודע אם זה נכון ועד כמה זה מורגש.

לגבי זמני המתנה זה נכון יש מחסור ברכבים ורוב המכוניות בדגם הבסיסי הולכות לחברות הליסיסנג במיוחד כשמדובר בדגם 4 דלתות,אם אתה רוצה דגם 5 דלתות יכול להיות שתוכל להשיג כזאת ללא המתנה כל כך ארוכה,לא יודע אם בא מבחינתך בחשבון לקחת את הדגם TREND X המאובזר יותר שהוא יקר יותר אבל מבחינת תמורה לאבזור לדעתי עדיף,יכול להיות שהזמן המתנה הוא הרבה יותר קצר.

פורסם
בוקר טוב,

מלבד העיצוב החיצוני והפנימי, שינו משהו?

מבחינת מתלים, בידוד רעשים, מנוע+גיר וכו'?

הפוקוס קיבלה מתיחת פנים ב2003(בארץ)

משנים 2006-2007 זהו דגם שונה מאוד,

ב2008 הדגם שוב שונה

למה אתה מתכוון?

פורסם

זמני ההמתנה לא רלוונטים, מכיוון שאני מתייחס לרכב מליסינג.

מה הכוונה בניתוק ESP לא מלא? שהוא מתחבר אוטמטית ממהירות מסוימת כמו במגאן?

כי ה-ESP הלא-באמת-מתנתק הוא אחת הסיבות העיקריות שבגללן אני לא מעוניין במגאן.

ודניסאן צודק, אני מדבר על המתיחת פנים שעשו לפוקוס החדשה.

פורסם

רלוונטי כי לא ברור אם אתה מתייחס לרכב חדש מהחברה או משומש...

וההבדל הוא בערך שמיים וארץ.

בכל מקרה תשתדל לקחת את ה5 דלתות ולא ה4,

פרט למראה עדיף תהנה משדה ראיה טוב יותר ופתח טעינת באגאג נוחה פי כמה.

הדגם כבד ולא קיבל תגבור משמעותי לכח

תשתדל ללכת על מנוע 2ליטר

פורסם

ניתוק מלא למערכת בקרת יציבות קיים לרוב רק במכוניות שמוצהרות מכוניות ספורט,למרות שאי אפשר להכליל כי למשל במרצדס וBMW המערכת אינה מתנתקת לגמרי ז"א היא תיתן לך קצת להשתולל עם האוטו אבל יש לה מגבלות מסויימות שאם אתה עובר אותן אז המערכת בכל זאת מתערבת,ז"א האוטו שומר אותך מעצמך,חוץ מזה זאת מערכת בטיחות חשובה ממדרגה ראשונה למה שתרצה לנתק אותה בכלל.

כמו כן לא תמצא רכב משפחתי עם ESP שניתן לניתוק מלא זה באחריות.

בכל מקרה הבגאז' ב-5 דלתות הוא בסביבות ה320-340 ליטר,אבל ניתן הלגדיל אותו אם אתה מקפל את הכיסאות האחוריים ואז אתה מקבל משהו כמו 1150 ליטר,אל תשכח שהפתח הטענה ב-5 דלתות הרבה יותר גדול ונוח.

לגבי השינויים הקוסמטיים בלבד ז"א מתיחת פנים בחוץ ושינויים בתא הנוסעים ובלוח השעונים,לגבי מנוע גיר ושער ירקות אותו הדבר פרט למערכת ESP שכרגע מגיע סטנדרטית בכל הדגמים.

פורסם

בוקר טוב

לאחר 3500 ק"מ עם הפוקוס ה"חדשה" אני יכול להגיד בוודאות שבידוד הרעשים שופר באופן משמעותי סוף סוף אפשר לנסוע בשקט בפוקוס דבר נוסף תא כפפות מקורר ועמוק ואפשרות לחיבור נגן (בתא כפפות)...

עוד משהו - מפתח חדש סטייל מרצדס...

לדעתי כיום חוץ מהמנוע החלש יחסית זה הרכב שנותן את התמורה הגבוהה ביותר בשווי 2 בציי רכב.

בהצלחה

• תוכן חדש...