Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2002 או 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה קטנה....

אני מתלבט איזה מודל לקנות,

איביזה 2002 1.6 100 כ"ס או איביזה 2003 1.4 100 כ"ס

ההתלבטות היא ככה....אני מעדיף את הצורה החדשה, ועם הידע המועט שיש לי אין 1.6 2003 ואני מפחד ש 1.4 יהיה עגלה

מה אתם אומרים....איך המנוע באיביזה 2003?? או שעדיף את 2002 1.6 ולהתפשר על הצורה, למרות שה 2002 גם מאוד יפות.

כחו בחשבון שאני לא רוצה לשמוע את המנוע צועק במהירות של 110-120 למרות שאני לא נהג מרוצים, אבל אני רוצה שהרכב יסע בכייף

והאם באמת עדיף לא להתעסק עם הגיר האוטומט?

תודה, מחכה לתשובות.

פורסם

ההפרש בסמ"ק גורר מומנט מעט נמוך יותר, מה שידרוש סל"ד גבוה יותר ב-1.4 ל' בשביל אותן תוצאות, אבל זו לא סיבה להעדיף את ה-2002 במקומה - השינוי ל-2003 הוא משמעותי גם מעבר לשינוי הצורה והאיביזה הפכה למכונית טובה יותר החל ממודל זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז מה שאתה מציע לפי התשובה שלך, זה את האיביזה 1.4 2003...אז קודם כל תודה על ההתיחסות

להגיד לך את האמת אני לא מתלהב לקנות 1400 , אני חושש שאני לא יהיה מרוצה בנסיעות ארוכות\ בין עירוניות..

בגדול אין לי בעיה גם להשקיע עוד קצת ולקנות את 1.8, הבעיה שלי שאני מפחד שההחזקה של הרכב תעלה לי יקר,

אתה יודע בערך מה ההבדלים ביניהם במחירים מבחינת ביטוח, אחזקה, דלק האם הם כאלו משמעותיים....??

פורסם

יש לי איביזה 2003 מנוע 1.4 75 כוח סוס הדגם החלש והוא בסדר גמור ונוסע בלי בעיה בכל הארץ ומשייט 130-140 בלי להיתאמץ יותר מידי ואני מאמין שהדגם של המאה כוח סוס יעשה את העבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...