Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשך השאלות על פביה דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest חובב הסקודות
פורסם

תודה על התשובות.

שאלה נוספת: מציעים לי פביה 1900 TDI שנת 2008שנראית במבט ראשון בסדר.

אבל - היא נקנתה ב5.2007, ונסעה 65000 ק"מ. (די הרבה לרכב חדש )

בהתיחס לזה שרכב חדש דומה ומאובזר יותר(גרסת הספייס) עולה 120000, מה נראה לכם מחיר סביר לרכב המוצע?

אני יודע שאתם לא מחירון, אבל זו ההתלבטות שלי: חדש מהחברה (עם הנילונים והריח...) או לחסוך קצת כסף, מכיוון שאני יודע שמה שהאוטו הזה נסע לא באמת מדגדג לו.

פורסם

גם פאביה חדשה תהיה מודל 2008.

כמה אתה חוסך בקניית הפאביה הזו לעומת קנייה של פאביה חדשה? אם החסכון חשוב לך אתה יכול לחפש רכב שעבר פחות ק"מ. אין טעם להנעל על הפאביה הזו ספציפית.

פורסם

65000 ? זה כל היום הלוך חזור לאילת .

נשמע גדול מידי , תבדוק את העניין ותחשב האם באמת שווה לך לאומת אחת חדשה או רכב אחר .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הפאביות סטיישן דור קודם, מאז 2006 אם אני לא טועה נמכרות עם 1.9 TDI PD, כלומר 130 כ"ס.

לאיביזה עם מנוע כזה כבר קוראים ספורט. :-)

זו גם הפאביה הכי חזקה שיש, בארץ לפחות.

לא יודע כמה זה משמעותי לך, אבל קח בחשבון.

פורסם

אתה טועה.

המנוע היה 1.9TDI PD, בגרסת 101 כ"ס (ולא ה-130 כ"ס, שמשרתת את הפביה vRS).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...