Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן או מסחרי??

Guest לא רשום
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי טל.

אני מעוניין בטיפים והצעות לגבי קנייה של סטיישן או מסחרי ואיזה סוג כל אחד מהם.

יש לי 25K-30K ורכב מיצובישי צאמפ 94 כך שגם טרייד אין נחשב.

אני צריך את הרכב כי נולד לי ילד ואנו רוצים רכב שניתן יהיה לשים את הכלב מאחור כך שיהיה בטוח לילד.

תודה !!!

פורסם

קודם כל מזל טוב.

יש לי כלבה גדולה ושלושה ילדים, אני נוסע על רנו קנגו אבל מעולם לא הכנסתי את הכלבה לבגאז'.

אם הכלב שלך נסע לפני חן על הספסל האחורי ועכשיו הוא יצטרך לעבור לבגאז' בגלל התינוק - הוא יבין ללא ספק מי האשם בהחמרת מצבו - התינוק. גם בבית (אם הכלב גם איתכם בדירה) לא כדאי, ככל שניתן, להגביל את הכלב בזכויות בגלל התינוק. תיזהר עם זה - כלב יודע לכנא.

לשאלתך, במיקרה שבכל זאת אתה תרצה להעביר את הכלב לבגאז' - בברלינגו או קנגו או פיאט דובלו יש יותר מקום מאשר בסטיישן. הרי אתה צריך גם מקום לעגלה ותיקים.

רכב שתמצא במצב טוב יותר מבין שלושה אלה כדאי לקנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על הטיפ. כמו כן יש לי 2 כלבים ו5 חתולים ואנו מנסים לשמור כל כולם במרכז העניינים למרות שזה קשה.

הכלב מאחור זה בגלל הבטיחות.

תודה ועכשיו אני יודע לקחת בחשבון גם פיאט דובלו.

תודה!

פורסם

פיאט דובלו נכנסת לתקציב?

לשאלתך, לדעתי כדאי לקחת ברלינגו או קנגו. בתקציב הזה עדיף למצוא רכב יותר שמור, מה שאומר שעדיף רכב שהיה במשפחה ולא באיזה מקום עבודה.

• תוכן חדש...