Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי ניסאן אלמרה פרפקט 1.8 ל' שנת 03'.

ויש לי בעיה מאוד מעצבנת- בכל פעם שאני מניע את הרכב המנוע מתחיל לפעול אך זה רק לשבריר שניה

ומיד נכבה כאילו אין דלק.

ורק כשאני לוחץ על דוושת הגז תוך כדי הנעה ומשאיר את הטורים על 1000-1500 סל"ד לכמה שניות ואז זה מסתדר.

לאחר התייעצות עם מכונאי שטען שיש לי סתימות במערכת הדלק הוא המליץ לי לעשות ניקוי במערכת הדלק באמצעות תוספים כאלו ואחרים כולל תוסף דלק (שמתי לא עזר), וששאלתי אותו מה בדיוק הוא מתכוון לעשות הוא ענה לי - "אם אני אגלה לך לא יהיה לי ממה להתפרנס".

השאלות שלי הן:

1. ממה יכולה לנבוע הבעיה המדוברת?

2.על איזה ניקוי הוא מדבר והאם זה ישפר את המצב?

תודה מראש לכל המגיבים!

פורסם
שלום לכולם.

ברשותי ניסאן אלמרה פרפקט 1.8 ל' שנת 03'.

ויש לי בעיה מאוד מעצבנת- בכל פעם שאני מניע את הרכב המנוע מתחיל לפעול אך זה רק לשבריר שניה

ומיד נכבה כאילו אין דלק.

ורק כשאני לוחץ על דוושת הגז תוך כדי הנעה ומשאיר את הטורים על 1000-1500 סל"ד לכמה שניות ואז זה מסתדר.

לאחר התייעצות עם מכונאי שטען שיש לי סתימות במערכת הדלק הוא המליץ לי לעשות ניקוי במערכת הדלק באמצעות תוספים כאלו ואחרים כולל תוסף דלק (שמתי לא עזר), וששאלתי אותו מה בדיוק הוא מתכוון לעשות הוא ענה לי - "אם אני אגלה לך לא יהיה לי ממה להתפרנס".

השאלות שלי הן:

1. ממה יכולה לנבוע הבעיה המדוברת?

2.על איזה ניקוי הוא מדבר והאם זה ישפר את המצב?

תודה מראש לכל המגיבים!

זה קורה רק שהמנוע קר (שהוא חם הוא מניע מצויין).

מישהו יודע איזה חיישן זה יכול להיות?

פורסם
תגיד להם פשוט חיישן התנעת בוקר והם יבינו...

מה עושה החיישן הזה?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

לפותח השרשור - לדעתי חבל על כספך בניסיון לפתור זאת בעזרת ניקוי כזה או אחר עם חמרי קסם.

התקלה נובעת ( מנסיוני) מתקלה מכאנית אשר פוגמת ומקצרת רכיב אלקטרו -מכאני במע ויש חשש לנזק בילתי הפיך וקצר ליחידת הבקרה של רכבך.

כנס למאבחן \ מוסך המכיר את רכבך ואת המע לטיפול מקצועי והולם לפיתרון הבעייה.

בהצלחה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

עדכון

לאחר ביקור חוזר במוסך ובדיקה חוזרת שהמנוע קר המכונאי טען ש-99% מהמקרים האלו נובעים מלכלוך במצערת.

לא עשיתי את הניקוי כי אין לו כרגע את החומר (הוא הזמין) אני יעשה את זה השבוע אני מקווה

האם הניקוי יפתור את הבעיה?

האם המחיר סביר? 300 ש"ח.

פורסם

בסוג הרכב הזה קיים ייצוב סיבובים שנוטה להדפק ולגרום לנזק למחשב ניהול המנוע. לעיתים הבעיה מסתיימת בשקע תקע שהתחמם, אך גם אז, יש לבדוק ו/או להחליף את מייצב הסיבובים.

אם מייצב הסיבובים דפוק, המשך נסיעה כך, יגרום למחשב ניהול המנוע להנזק, אם עדיין לא ניזוק.

יתכנו תקלות נוספות ו/או אחרות.

דני

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון-

תודה לכל חברי הפורום שעזרו!

אתמול עשיתי ניקוי של מערכת יניקת האוויר בעזרת חומר של ''BG'' שנקרא AIR SYSTEM CLEANER,

הניקוי נעשה ע"י הזרקת החומר לתוך המצערת כשהמנוע פועל והמכונאי מעלה טורים לסירוגין,

התוצאה מדהימה- הרכב מניע בלי שום בעיה ואני לא יודע אם זה השפעה פסיכולוגית אבל הרכב מאיץ וסוחב הרבה יותר טוב.

למרות זאת יש לי שאלה:

לפני הניקוי הטורים תמיד היו על 900 סל"ד בסרק, עכשיו הם על 1100 סל"ד בסרק,

ששאלתי את המכונאי הוא אמר שברכב הזה הכיוון נעשה אוטומטית ע"י מחשב הרכב ושזה יקרה אחרי נסיעה של כמה ק"מ בודדים,

בנתיים עשיתי כבר 60 ק"מ ואין שינוי משמעותי, האם מה שהוא אמר נכון? על כמה הטורים צריכים להיות?.

כששאלתי אותו אם יש צורך באיפוס מחשב הוא טען שאין צורך.

פורסם

באם אתה מטפל במוסכי הרשת?

אפשר בהחלט לקבל דיאגנוזה ע"י חיבור מחשב.

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

מצטער לבשר לך אבל המכונאי של בור בניסאן. צריך לבצע לימוד אחרי פעולת ניקוי כזו וזה מתבצע רק עם סורק של ניסאן.

אני מקווה שהמנוע צעדים והמחשב שלך לא שרופים כבר והמד כמות אויר לא דפוק.

גש לתקן ברכב הזה אצל מי שמכיר ויש לו את הידע והציוד - כמו מוסך מורשה.

פורסם

גם סורק תקלות של "כרמן" יודע לבצע איתחול לבית מצערת כזה.

ולהבא, בבקשה כותרת מדוייקת יותר, מוסבר כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

חסר נתון שנת ייצור.

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...