Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מערכת חדשה כי הישנה נשרפה ואיאפשר לשמוע ממערכת אלה רק מהיציואת למגבר שלה העמרכת היא JVC יש מצב אתם יודעים למה אך לא בשביל זה פתחתי נושא .

אני מעונין לקנות את הפיוניר DEHP4850 במחי של 760 שקל אני מוכן להשקיע עד 800 שקל בפנל חדש אני מחפש דגם שיש לו 2 יציאות למגבר עוצמה של 2.2 ואט ליציאה יש לי מגבר של פלטינום V12 וסאב של Kenwood 600 ואט ושני 6X9 של BOSS כמו שאתם יודעים המגבר בעל 4 יציאות אני שם בגישור את הסאב והBOSS מחוברים רגיל למגבר בשני יצאיות אני מעונין לקנות מערכת שתביא לי אפשרות לשלוט על הסאב בלי שיגע ב6X9 ומה אתם מצעים לי לקנות

אהה ועם זה משנה יש לי קומפוננט שמחובר למערכת עצמה שלא ממש עובדת עכשיו...

עכשיו יש לי כמה התלבטויות בין הפיוניר DEHP4850 ובין קלראיוןDB176 ובין JVC KDAR370

פורסם

אני הייתי הולך על הפיוניר, גם דגם מוצלח, שלמיטב זכרוני יש לו 3 יציאות למגבר, וגם יפה יותר מהקלריון וה JVC

פורסם

אני לא אוהב סאונד של פיוניר ויופי זה לא פונקציה אז לך על הקלריון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מעוניין לקנות מערכת שתספק אותי כי אני רוצה לקנות עוד מגבר לסאב בקרוב ושהיה לה הרבה פונקציות של שמע ושישמעו בה טוב יחסית תודה NIGER_H

• תוכן חדש...