Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול המומחים!

מעניין אם הבעיה שאציג כאן תאתגר אתכם.

ברשותי רכב פורד אקונוליין 2005 מנוע 6 ליטר. האוטו עשה עד היום 138,000 ק"מ מטופל ושמור.

ובכול זאת מתגלת בו בעייה כרונית של התנעה בבוקר. אני נותן סטרטר ולוקח לפחות 10 שניות או מספר נסיונות עד שהאוטו מניע.

כאילו האוטו עושה לך טובה.

הייתי איתו במוסך מורשה שנחשב למומחה - הם החליפו "צמה" וחיישן ובדקו את החיווטים ומה לא!!!! ואין מזור ומרפא!!

האוטו בשלו!! האם מישהו מכם מכיר את הבעיה? שמע עליה , יודע איך לטפל בה?

יש לציין דבר חשוב!! אחרי שהאוטו מניע ומתחמם אין יותר בעיה של ההתנעה.

אשמח לקבל עזרה וכנראה גם המוסך שלי ישמח.

פורסם

אתה מחכה עד שנכבית הנורה של סלילי ההצתה ?

בדקו אותם במוסך ?

המנוע הוא 7.3 ליטר , אלא אם כן זה בנזין.....:shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

זה מנוע 6 ליטר דיזל!! ואני מחכה עד שנורת הסליל תכבה ואז נותן סטרטר.

המוסך שלי מתעקש שזה לא המחממים

פורסם

בקיצור לפי התגובות כאן, כנראה שזו לא בעיה חשמלית או חיישן אלא מצתים

מעניין איך מוסך כל כך מקצועי (או שמתיימר להיות) מתעקש על משהו אחר.

אם זה מצתים - יש למישהו מושג עלות של תיקון?

פורסם

מכיר את הבעיה, למידה וכל מה שאמרו מעל תקין, אז זה המצבר.

כנראה יש לך משהו בלילה במפרק קצת המצבר ובבוקר אין מספיק כוח להתניע את הרכב, ואז אחרי שאה מתניע הוא כבר מספיק להיטען.

נסה להחליף מצבר - בדיזל זה חיוני שיהיה מצבר חזק ושיהיה תמיד על מלוא נצילות האמפר.

פורסם

לחבר שלום

כיוון החברים אכן נכון, אנסה לפרט מעט ולכוון אותך

לחנן מדובר במערכת HEUI מזרקים המופעלים על ידי לחץ שמן בלחץ גבוה ,כולל הפעלה חשמלית מבוקרת מחשב

מעגל קדם החימום מושפע גם מחיישן טמפ' השמן במידה והשמן מעל 30 מעלות מצתי החימום לא יופעלו

מצתי חימום אלה הם מסוג אשר מכיל בתוכם נגד משתנה לויסות זרם המצת ,כדי לשמור עליו כנגד התחממות יתר

בנוסף ישנה משאבת סולר חשמלית הממוקמת בטנק הדלק ויש לבדוק לחץ ראשוני

יש לציין כי צמות החשמל במזרקים מסוג זה נוטות לתקלות עקב שמן שחודר אליהן ,מוכר ממנועי הTD5

במנוע זה יש לציין כי צמות המחממים והמזרקים נמצאות תחת מכסה השסתומים

יש לודא דרך הקונקטור במכסה השסתומים זמן פעולה של 120 שניות מינימום כאשר המנוע קר

יגאל

פורסם

שלום

כדאי לך לבדוק את תקינות הסטארטר - למרות שהוא פועל ומניע

זה לא אומר שהוא תקין לגמרי - בדיזל כאשר סטארטר קצת ישן ולא מסתובב במהירות המתאימה

ההתנעה תהיה קשה ובעייתית כיוון שדיזל מניע מדחיסה וחייב מהירות גבוהה

אופציה נוספת זה לבדוק שאין אויר במערכת - יכול להיות שיש כניסת אויר ממש קטנה - אבל אחרי לילה של מנוחה הוא מפריע להתנעה

כדאי גם לבדוק את תקינות משאבת הדיזל

מצבר חלש גם לא תורם - ויכול להיות חלק מהבעיה

• תוכן חדש...