Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין לקנות וולוו 940 משנים 95-97

אם כדי לקנות וולוו

איך הוא מבחינת אמינות ,חלקים , תצרוכת דלק .

מה עדיף 940 עם מנוע 2300 או מנוע 2000 טורבו

פורסם

מבחינת דלק, הוא בזבזן גדול.

גם אם תהיה נהג רגוע במקרה הטוב תעשה 1:10 מחוץ לעיר, וזה כמובן רק אוטופיה.

מבחינת אמינות - לדעתי כן. בפרט אם אתה מטפל כמו שצריך ולא מקצר.

שלי רואה מוסך רק בין טיפולים, ואם משהו מאובחן כעומד ללכת, הוא מוחלף לפני שאצטרך להזמין גרר.

אני נוסע ב-2,000 וזה מסיבה ענינית. אם יהיה לי 2,300 באופן טבעי הרכב ירצה לנסוע מהר יותר, ואני לא חושב שבתנאי הדרך והחוקים בישראל, אני צריך משהו שמאלץ אותי לרסן את הרכב יותר מידי.

לגבי חלקים - תמיד תחליפי יהיה יותר זול משמעותית. אני שם מקורי או תחליפי שהמוסך המרכזי חושב שמתאים.

מבחינת נהיגה- אני שונא לנהוג, אבל כשצריך, אני מתיישב לי בכורסא בניחותא ויוצא עם הטנק לדרך.

בהתחשב במחירם הזול מאוד היום, אם תמצא רכב שמור- זאת קניה כדאית.

אל תתפתה לקנות בחצי ממחיר במחירון רכב בעייתי, כי תגלה שהזול יצא יקר מאוד מאוד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

באופן כללי אחלה רכב ,אבל ........(תמיד יש אבל בחיים:-))

מותאם יותר לנסיעות מחוץ לעיר ,אמינות מעולה + תצרוכת דלק 1:7 ואפילו 1:11 מחוץ לעיר .מניסיון אישי)

עדיף מנוע 2300 אם כבר אז כבר ללא טורבו .

בהצלחה...............

פורסם

כבעלים של וולוו

האוטו שותה כמו שיכור, מבחנית אמינות הרכב מעולה ולא רואה מוסך כל שני וחמישי אך כשהוא רואה אותו, זה כואב בכיס.

חלקים יקרים, וגם אם תביא חלקים למנוע בזול אני לא בטוח שתרצה שבדואי מהכפר הסמוך ירכיב לך אותו, הרכב מסובך (אותו מנוע כמו של 740 והישנות בערך) וכל חלק הכי קטן זקוק להרכבה מקצועית (מנסיון). איכות נסיעה ברמה גבוהה, עדיין.. וולוו.

אל תצפה למטוס מנהלים כי הוא לא, הרכב כבד מאוד.

זה בכללי, אם יש שאלה - שאל.

אותי מעניין - בשביל מה אתה מיעד את האוטו ? כמשפחתי? כמה נפשות יצטרכו להיכנס פנימה ?

• תוכן חדש...