Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 2008 או הונדה סיביק 2008 ES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נקרא ליסינג מימוני או ליסינג פרטי איך שתרצה

אתה משלם מקדמה של מינימום 20 אחוז מערך האוטו. את השאר עד החצי אתה משלם עם ריבית במשך 30 חודשים ואחרי זה אתה משלם 50 אחוז מערך הרכב כשהיה חדש ביום שקנית אותו. אתה יכול במקום לקנות את הרכב מהם בסוף התקופה להחזיר להם את הרכב ואז הם נותנים לך עליו מחירון פחות 50 אחוז מעך הרכב שהיה כשקנית אותו(זה בעיקון מה שאתה חייב להם) ..

העודף שנשאר הולך למקדמה לרכב הבא שגם הוא כמובן חדש מהחברה

ההצעה שאני קיבלתי היא לסובארו B4 דגם 2.0 R (הדגם של הליסינג) שכולל מגנזיום 17" צמיגים חתך נמוך , ]נסי ערפל, טיפטרוניק, צ'נג'ר 6 דיסקים MP3 אינטגרלי, מראות מתקפלות חשמלית בלחיצת כפתור(תוספת של 750 שקל לקיפול מראות מהשלט), 4 כריות אויר ובלי ESP. המחיר בינואר 147,000.

מקדמה אני שם 50,000. ואז 30 תשלומים של 900 שקל.

לאחר שנתיים וחצי(30 חודש) יש לי אפשרות לקנות את האוטו ב-73,500 או להחזיר ולהמשיך לרכב חדש .

בנוסף לכך הוא נותן לי גם איתוראן וקודנית וגם מרימי שמשות והכל ללא תוספת מחיר.

הריבית המשך השנתיים וחצי האל יוצאת נמוכה מאד : 4000 ש"ח. זה בערך 2.5 אחוז לשנה ואת זה לא תקבל באף מקום אחר כבר בדקתי. לא באלבר ולא בשום בנק ובטח ובטח שלא בסוכנות של סובארו.

עכשיו תשאל למה ריבית נמוכה כזאת?? כי הם קונים את האוטו בהנחה יותר גדולה מהסוכני משנה של סובארו ולכן הםא יכולים להרשות לעצמם. הם מקבלים הנחה של כ-15000 שקל לכל רכב. כך הוא מרוויח גם את ההנחה וגם את ה-ריבית שלך. רווח של כ-19K להם. ורווח של כ-4000 ש"ח לך( ההפרש בין הריבית אצל סובארו וכל השאר) וגם יותר בגלל המתנות שאתה מקבל (מערכת מיגון ומרימי שמשות במתנה).

בברכה

חגי

ולא אני לא קשור בשום אופן לניו קופל ואים לי שם קרובים.

אני עדיין בודק אפשרויות אחרות אבל כרגע זה הכי שווה שמצאתי

פורסם

זה לא נשמע כזה שווה , הבנתי שכל תשלום חודשי הוא צמוד מדד או משהו כזה? (איך הגעת ל4000 ש"ח ב30 חודש , סגרת ריבית קבוע בתקופה הזו? ).

בכל מקרה אם האוטו עולה נגיד 150 אלף שקל אתה משלם מקדמה של 50 אלף ומשלם 900X30 = 27,000

סה"כ שילמת 77,000 ש"ח (כולל ריבית?) , ואז אחרי 3 שנים יש לך אפשרות לרכוש את הרכב ב 73000 ש"ח (השלמה ל150 אלף) , איפה פה הרווח של החברה?

נגיד ואתה רוצה להחליף רכב או לסיים איתם את התקופת התקשרות , יוצא שהאוטו לאחר 3 שנים נגיד עולה 100,000 ש"ח , יוצא שנשאר לך 23 אלף ש"ח? (100-77 ששילמת =23) , הבנתי שמביאים לך מחירון פחות הכסף ששילמת...

תקן אותי אם טעיתי פה איפשהוא

פורסם

אני בספק גדול מאוד לגהי שיעורי הריבית אשר נקבת פה, כיוון שהריבית הנ"ל היא ריבית אשר גורמת לחברה להפסד באופן וודאי.

חברות הליסינג גם הם לוקחות הלוואות על מנת לרכוש את הרכב , וריבית בנקאית ממוצעת היון עומדת של כ 4.5-5 אחוז שנתית צמוד למדד..

מציע לך לעשות סבב נוסף , יש לך טעות.

לגבי הרכב, בחור בן 24 , למה אתה צריך B4 ??

ממליץ לך מאוד ללכת לכיוון של רכב קטן יותר דוגמאת הסוויפט \ 2 \ 207 או כל אחת מהקטגוריה שלה, הרבה יותר קל מבחינת הכיס גם ברכישה וגם באחזקה הכללית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לגבי הרכב, בחור בן 24 , למה אתה צריך B4 ?.

בתור בחור בין 30+ עם אישה וילדה אני יכול להצהיר שגם אני לא צריך B4 (ויש לי).

קליאו מספיקה כמעט לכל דבר ועניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קבל תיקון ...916 ש"ח לחודש ולא 900. הרווח שלהם הוא 4000 ש"ח + ההנחה שהם מקבלים על האוטו. מה שאומר כמעט 20K רווח. וזה לא צמוד מדד זה קבוע אין לך מה לדאוג. אם תמצא משהו יותר טוב מזה אני ישמח אם תודיע לי כי אני גם מחפש.

תאמת שכולם מבעסים אותי ואמורים לי לא לקנות את האוטו הזה כי הוא מעל הרכים שלי. אולי הם צודקים ואולי אני צריך באמת להקשיב להם ומצד שני .

FALOU למה אתה מחזיק B4 אם אתה לא צריך אותה? למה אתה לא מוכר אותה?

ועוד שאלה... אתה יכול לכתוב לי בבקשה כמה עולה לך בחודש להחזיק אותה? אם תוכל לפרט בבקשה מחיר הביטוח טיפולים דלק וירידת ערך וכמה קילומטריפ אתה עושה בשנה בערך? ..אני ישמח מאד זה יעזור לי מאד בהחלטה.

עפ"י החישובים שלי ל-15K ק"מ בשנה:( אשמח אם תתקן אותי ותאיר את עיני)

ביטוחים-7500 (לשנה הראשונה כי אין לי עבר ביטוחי, לאחר מכן זה יורד קצת ואחרי 3 שנים זה יורד יותר)

דלק- 9200 (6.1 ש"ח לליטר ותצרוכת של 1:10 )

טיפולים- 600 (טיפול אחד בשנה)

טסט- 1740

ירידת ערך- 19300 (ממוצע לשנה במשך 3 שנים)

ריבית- לא נחשיב כי ה אותו דבר על כל רכב תלוי סכום

תודה

פורסם

FALOU למה אתה מחזיק B4 אם אתה לא צריך אותה? למה אתה לא מוכר אותה?

ועוד שאלה... אתה יכול לכתוב לי בבקשה כמה עולה לך בחודש להחזיק אותה? אם תוכל לפרט בבקשה מחיר הביטוח טיפולים דלק וירידת ערך וכמה קילומטריפ אתה עושה בשנה בערך? ..אני ישמח מאד זה יעזור לי מאד בהחלטה.

כאמור, הרכב אצלי זמן קצר מאוד ואין לי נתונים.

למה אני מחזיק אותה?

כמו הרבה דברים שאני לא צריך - בשביל הפינוק.

פורסם

תשמע אם אתה מחזיק אותה בשביל הפינוק אז למה אתה אומר לי לא לקנות B4 אלא ללכת על משהו קטן יותר?

כרגע אני גר בבית של ההורים ואני לא מתכוון להשכיר דירה בשנתיים הקרובות . אז בגלל זה אני יכול להרשות לעצמי להחזיק B4 חדשה וגם לחסוף קצת כסף מהצד. לאחר התקופה של ה-30 חודשים אני יחזיר להם את האוטו ואת ההפרש בין המחירון לבין אופצית הרכישה אני יתן כמקדמה (חייב להמשיך לרכב אחר או שהם לא יבצעו לך עסקת טרייד אין) ויקח לי רכב קטן יותר( דוגמת סוויפט או מאזדה 2) בכדי שאוכל גם להשכיר דירה. (אני יכול לעשות את שתיהם גם עכשיו אבל אני מעדיף לחסוף עוד קצת)

אני יודע שיהיה קשה לעבור מרכב מנהלים לרכב מיני אבל אם אני לא יהנה עכשיו אני כבר לא יהנה כנראה לעולם כי אחרי זה יש חתונה וילדים ומשכנתא וחשבונות מפה ועד הודעה חדשה..

מישהו פה חושב שאני טועה? אשמח אם אם יפרט לי למה זה עוזר לי בקבלת החלטות. אולי מישהו יותר מנוסה ממני יוכל להאיר את עיני .

תודה

פורסם
תשמע אם אתה מחזיק אותה בשביל הפינוק אז למה אתה אומר לי לא לקנות B4 אלא ללכת על משהו קטן יותר?

אני יודע שיהיה קשה לעבור מרכב מנהלים לרכב מיני אבל אם אני לא יהנה עכשיו אני כבר לא יהנה כנראה לעולם כי אחרי זה יש חתונה וילדים ומשכנתא וחשבונות מפה ועד הודעה חדשה..

אני אמרתי לך מה לעשות?

נהפוך הוא, אני ממליץ לנהוג כמוני ולעשות מה שבא לך.

לי דווקא קשה לעבור מרכב קטן לרכב גדול. כשצריך לתמרן בעיר זה מדכא. עקרונית התאים לי רכב יותר קטן, אבל ה-B4 הספיציפית הזו היתה הזדמנות שחבל להחמיץ (ידנית, מליסינג, אבל היתה רק בידיים של קרוב משפחה ועם קילומטראז' נמוך). אם הייתי במצב שלך לא הייתי מוציא כסף על מכונית גדולה שלא נותנת לי שום יתרון שימושי על פני רכב קטן, אבל, כפי שכתבתי, כל אחד והכיף שלו.

פורסם

האמת שיש לי יתרון של נוחות ופינוק ואים לי בעיה של תמרון מכיוון שאני גר במושב בדרום... אצלנו כל הכבישים פתוחים לרווחה ואין לנו פקקים אפילו בתוך העיר (באר שבע).

לכן לרכב קטן אין שום יתרון חוץ מעלות אחזקה (ירידת ערך וביטוח וכמובן עלות שהיא חוזרת אך יש את הקטע של הריבית)....דלק לא אכפת לי כל כך כי אני לא נוסע הרבה ..15000 בשנה)

פורסם

1. לסיוויק 4 כוכבי בטיחות. שהודיעו להם על כך הם לא הופתעו וטענו כי לזה הם כיוונו, ושזה פשוט לא משתלם להם כלכלית לעשות את הרכב ברמה של 5 כוכבים.

2. העסקה של הליסינג תהיה יותר טובה ככל שיש להם רווח יותר גדול על הרכב.

3. ה-B4 הייתה פעם בין מלכות הקטגוריה, היום כבר לא.

אם אתה רוצה מנוע משפחתית גדולה (מנהלים) - תבדוק איזה עסקה מציעים לך על המונדיאו, לטעמי המנהלים הטובה בקטגוריה (למעט הפאסאט היקרה יותר בהפרש לא זניח).

אם אתה רוצה משפחתית רגילה, תבדוק גם אופציות אחרות, אני לא חושב שהסיוויק היא הבחירה הראשונה בתחום.

פורסם
1.

אם אתה רוצה משפחתית רגילה, תבדוק גם אופציות אחרות, אני לא חושב שהסיוויק היא הבחירה הראשונה בתחום.

הסיויק בתמורתה הנוכחית יותר מתקרבת לסוף הרשימה, עם הטכנולגיה המיושנת שלה (עטוף באריזה חדש מאוד) והמחיר המופרז היא בהחלט לא בולטת.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אחי זה קצת באיחור אני מקווה שלא הזמנת כי כולם שכחו להזכיר פה משהו חשוב .

עזוב שאתה מפסיד 4000 שח ריבית אתם כולכם שחכתם שבסופו של דבר הרכב רשום ליסינג ברישיון .

זאת אומרת שתוריד לפחות 10 אחוז במכירה כבר הפסתד 10k ויותר!

לא שווה בכלל .

יצאתי עמבה

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

אמנם שרשור ישן

אבל זו בדיוק הדילמה שלי.

סובארו B4 שנת 2007 או 2008

הונדה civic es/ls 2007/2008

שתיהן מאוד אמינות וביצועים דומים (בגלל הגיר המיושן של סובארו)

לפי מה שראיתי עד כה,

יתרונות סובארו :

מחיר ! לפחות 10 א' פחות. אפשר למצוא את הסובארו ב 50-55 ואת ההונדה ב 60-65.

אבזור בסיס אל מול דגם ה LS אבזור דומה מול ה ES

יתרונות הונדה :

דלק, השאלה היא כמה ? לפי כמה מקורות הגעתי שהסובארו היא סביב ה 1/9 במקרה הטוב וההונדה היא סביב ה 1/12

כלומר 25% יותר סביב 3,000 שח בשנה.

עיצוב פנים לטובת ההונדה בעיניי

גיר

סחירות

אשמח מאוד לדעות.

• תוכן חדש...